Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344
Cnm yazini gorunce cevaplamak istedim..bn gecen yil tolga ecemisin hastasiydim suan oglum ayagimda salliyorum Allah ondan razi olsun ilk tedavimde basariya ulastik ben kendisinden cok memnun kaldim cok yardimci oldu bzmde esimden kaynakliyfi sorun bende sikinti yoktu cok sukur onun sayesinde kavustum inşallah sende kavusursun

Yaa. O kadar sevindimki bana moral oldun canim.esimin sperm morfolojisi sifir ileri hizli yok ve dna hasari 55.menagon igne ve takviyel ilac verdi.sigarayi birak 3 ay sonra spermlerin duzelse bile spermini tesa ile alcaz dedi.sizin nasil bir surec izlemisti esinin tadavisinde tesa olmusmuydu yazarsan cok sevinirimm...allah cocuguna uzun omurler versin...

merhaba bende novaartta aşılama düşünüyorum ücret nasıl bişey olur acaba bide tüp bebek yapalım diye aşılamayı özellikle tutturmama diye bişey duydum olabilirmi .

sagol cnm..hepımıze versın allah..
Bebeğiniz hayırlı olsun Allah sağlıkla kcağınıza versin kalp atışlarını duyabildiniz mi
Ben de tüp bebekle gebe kalmıştım ama 8 haftalık olması gerekirken 6 haftada kalmıştı kalp atışlarını duyamamıştık ne yazıkki
O yüzden soruyorum duyanları gördümmüde çok seviniyorum:)

cnm ya daha duymadım..ınsallah duyarız..allah hpımızın yardımcısı olsun..

canim bnm esimde morfoloji 0 toplam sperm 3 milyon cikti ileri hizli yok gibiydi..bana bakti sorun gormedi..bnm esim sigarayi tedaviden 6 ay once birakmisti bu doktora baslamadan ve varikosel ameliyati olmustu..bendede sorun gormeyince basliyoruz bu ay tedaviye dedi basladik ama transferi yaparken uzulme dedi olmazsa hmn arkasindan tese yapar yeniden yapariz insallah o zaman olur dedi ama bizim oldu cok sukur tese olmadan ama doktorum mukemmel biri..ikincimde de ona giderim insallah baska birini dusunmem heralde :)

Ne guzel canimm darisi basima ne diyeyim,bu surec beni cok yordu,allahim hayirlisini nasip etsin...

cnm selam..nasıl gıdıyor hamlılelık...hangı ılacları kullanıyorsun???benı ıgneler cok yoruyor..hıbor..neupogen...sen bıraktınmı...??

Acıbadem hastenesini de ekler misiniz? Ben orada yaptırıyorum ve başka tüp bebek tedavisi gören varsa sonuçlarını merak ediyorum.

Ben de hulusi beyin hastasıyım gidip geldikçe sohbet ettiğim kişilerle tamamen aynı değildi ilaçlar. Benim 2. denemem beklemedeyim. Bence kişiye özel tedavi uyguluyor. Kan sulandırıcı hibor 2. denemesi olan ya da düşüğü olana veriyor. Sonucum henüz belli değil ama olmasa yine giderim işinde çok iyi bir doktor ben çok sevdim. Senin de sonucun pozitif olmuş hayırlı olsun.

kızlar merhaba,
benim de eşimde sorun var. sperm sayısı çok çok az, hareket yok ve dna hasarı var. Kaan hocanın verdiği ilaçlar ile dna hasarı %30 un altına düştü, sperm sayısı çoğaldı ancak ancak normal yolla gebelik olmadı. Şuan yine sorun olduğunu düşünüyoruz. Erkek infertitisi sorunu olup tüp bebek yapıp başarı elde ettiğiniz hastane, tüp bebek merkezi tavsiyeniz neresidir? şimdiden herkese teşekkürler.

Merhaba hanimlar.zekai tahirde tedavi goren var mi aranizda merak ettiklerimi sormak istiyorum.

Aynı anketi birde Ankaradaki doktorlar için yapsanız.. :)

Aynen canım bizde de öyle oldu. Aygül hanım tüp bebeğe engel değil dedi müfit hoca derhal tedavi yoksa bırak normali tüple bile olmaz dedi. Eşimin tedavisi bitsin bahçeciye de gidebilirim diye düşnüyorum
Merhab yunu ne yaptin esinin degerleri duzeldimi tekrar dendinzmi

Merhab yunu ne yaptin esinin degerleri duzeldimi tekrar dendinzmi
Canımmm merhaba. Eşimin sadece morfoloji artmıyo onun dışındakiler düZeldi mecbur tekrar deniycez ama haftaya histeroskopi yapılacak bana emin olmak için canım önümüzdeki adetle de tedaviye başlıycaz sen napıosun nasıl gidiyo

Bizimde oyle dna hasari cok duzeldi 11 e dustu ama morfoliju sifir.kaan hoca biraz normal deneyin sonra tupe gecin dedi.3 ay normal denicez sonra spermi tesa dan alcaz ve yine denicez...

Hulusi beyin Ozel yeri varmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…