Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344
Arkadaslar merhaba. Oncelikle Allah yardimcimiz olsun. Ben tubbebegin kitabini yazdim nerdeyse. Cunku 5. Denememde su an hamileyim. 8 senelik evliyim. Ve bir o kadar tedavi gordum. ANKARA TUBBEBEGE kesinlikle onermiyorum. Cok ilgisiz lakaytler. Kubilay doktor telefona bile cikmiyor.parçasında değilim ama insan gibi muamele isterim. Sonra samsunda doktorum ıdris koçak a geldim. Çok şükür. En önemli yani iyi bir insan olması. Ne zaman arasam açtı ilgilendi. O an meşguldür kendi aradı. Onu gerçekten yakın buldum. Ilk denemede olmadı. Histereskopi yapıldı. Miyom varmış temizlendi. Yine denedik. O tedavi mi yaptı. Transferim için G enart tubbek e gönderdi. Ve dondurulmuslarimda oldu. Şimdi 11 haftalik hamileym çok şükür. Allah herkese nasip etsin. Vicdanlı doktorlarla karşılaştır sin. Gözünü para bürümüş insanlardan korusun. Bizi yaşamayan anlayamaz.

Günaydın hepinize. Onur Karabacak'ın hastasıydım aşılama tüp bebek ve dondurulmuşlarsa 2. Denememi yaptım ama olmadı .Allahım nasip etmedi burda okuduklarımda Hulusi hocaya gittim. Önce histereskopi yaptı sonra kan pıhtılaşma testi azda olsa çıktı pıhtılaşmam. Sonra tedaviye başladık Rahmi'me çizik attı uzun protokol lucrinlerle başladık.3.gün 8 hücreli 2 tane Bebeğimi transfer ettiler . Ve transferde en güzeli özlem hemşire elimi tutup dua ederek bana öyle bir destek oldukları Allahım hepsinden razı olsun. Şimdi 3. Günündeyim hibor neupogen Protestan iğnelerim ve bir dolu ilacımla test günümü bekliyorum. Evet başkent çok kalabalık ama hem Hulusi hocam hemen tüm ekip Okadar ilgiliki sıra sana geldiği an beklediğini unutuyorsun bile. Şimdi bekleyiş. Allahım hayırlı güzel haberi burdan vermeyi nasip eder inşAllah hepimize

Canım özlem hemsirenin elini tuttuklari genelde hamile kalır. Ben de gogsen beyin hastasiydim. Transferde elimi hic birakmamisti. Simdi 1 aylik kizim var. Güzel haberlerini alirim insallah.

Memorial oy vermiştim ama sonuç negatif oldu oyumu düşer misiniz acaba

Memorial oy vermiştim ama sonuç negatif oldu oyumu düşer misiniz acaba
Canım ben de 2. Denemeye bu ay memorial ankarada başlıycam. Senin adına çok üzüldüm negatif yazısını okumak beni mahvediyo. Merkezden herhangi bir sıkıntı yaşadın mı hiç

Canım ben de 2. Denemeye bu ay memorial ankarada başlıycam. Senin adına çok üzüldüm negatif yazısını okumak beni mahvediyo. Merkezden herhangi bir sıkıntı yaşadın mı hiç
Canim insallah seninki olumlu olur. Ben ikincinde bekledigim ilgiyi goremedim ve ilkinde oldugu gibi sonuclandi ek birsey yoktu. Beni uzen aygul hocanin bana istedigin zaman yazabilirsin demesine ragmen whatsaptan yazdim okudugu halde donus yapmadi. Kanamam oldugunda aradim gittim en son ucuncu gidisimde mecburen dusuk onleyici igne verdiler ama uc gun boyunca kanamam oldu basta vermediler.sonucum negatif daha aramadilar bile. Yarin kendim gidecegim. Butun samimiyetleri parayi yatirincaya kadarmis. Burda bir arkadas ikinciyi orda deneme dedi ilkinde negatif almis. 2. De baska yere gitti simdi bes aylik hamile. Allah kucagina almayi nasip etsin. Keske gitmeseydim dedim. Bi tanidik daha gitti oda negatif aldi. Maalesef bir daha gitmem oraya. İnsallah senin olumlu sonuclanir
Allah yardimcin olsun

Canım çok üzüldüm ya ben de ilk orda denedim olmadı ama eşim illa tutturdu ikinciyi de orda yapalım diye muayeneye gittiğimde hemen araştıralım dedi geçen hafta histeroskopi çekti off ne bilim ordan hamile kalanları da biliyorum ama işte tuhaf oldum şimdi. Peki hamile olan arkadaşın nerde yaptırdı da hamile kaldı acaba

Ayni sekilde olmus. Benim esimde ikinciyi burda istedi dondurulmus sperm var diye. Simdi oda pisman. Herkeste ayni olacak diye birsey yok neticede muayene gittigimde reklam koksada bir kac hamile olanlari ortalik yerde duyurmustu hoca.
Bu siteden hamile olan arkadas fatmafaatma. Nickli arkadas. Baskent unv yaptirmis. Ben uzun sure ara verecegim ya yine ank gelirim ya da ist. Giderim bakalim nasip artik.
İnsallah ikinci denemen son olur ve guzel sonuclanir.

Bende aygule gittim memoriole bir tup bir dondurulmus tutmadi ve 2.de beni hic aramadilar.ama benim cok yakin bi arkadasimda 3.denemesini orda yapti ve baya sikintiliydi durumlari ama tuttu ve dogumuna az kaldi.bana sorsaniz ben birdaha gitmem oraya ama olumlu sonuc alan arkadasim var.kime neye gore karar vercez bilemiyorum,allah hakkimizda hayirlisini versin.eger tolga ecemis hakkinda yorumlari olan varsa lutfen yazsin buraya...

İnşallah canım benim evet o arkadaşı okumuştum neyse bu sefer de deneyelim bakalım hayırlısı diyorum artık çok okuyup araştırmaktan yoruldum inşallah olur ama olmazsa istanbula giderim artık

İnşallah canım benim evet o arkadaşı okumuştum neyse bu sefer de deneyelim bakalım hayırlısı diyorum artık çok okuyup araştırmaktan yoruldum inşallah olur ama olmazsa istanbula giderim artık
Kismet bu isler bakarsin olur seninde. Rahatsizliklarimiz farkli olabilir. Insallah gerek kalmaz canim da bebeklerine kavusursun 2. Denemede.

takiplerim samsunda oldu ama tüm işlemlerim anatoliada hakan yaralı hoca tarafından yapıldı.ilaç dozlarına herşeye o karar verdi.eylülde yumurtalarım toplandı.26 yumurtadan 10 tane donduruldu.ohss riskine karşı transfer edilmedi.3 kasımda tek blastokist transferim yapıldı.1.kalite idi.ve hamileyim allahın izniyle.ben hep 2 transfer beklerken o gün tek transfer yapacağını söyleyince bozulmuştum ama nasip işte.1 tane kondu o da tuttu

Ohss riskin karşı derken bende de ilk tup bebek tedavisn da nefes alamıyor gbi olmuştm ve çok şişlik olmuştu transferm de yaplmştı hatta hamile de kalmştm ama duşuk oldu

Yarın tup bebek tedavisine yeniden başlıyorum inşallah bebişlerimz olur Allah tez zamanda kucaklarımızı doldursun inşallah

Lütfen yardımcı olur musunuz? Bende hulusi beye gitmeyi planlıyorum. Size nasıl bir protokol uyguladı merak ediyorum. Mesela hcg1500 diye bi iğne verdi mi? Kısaca bilgi verir misiniz rica etsem?

merhaba bende hulusi beyin hastasiyim.ilk denemem yarin allah izin verirse yumurta toplama islemim olacak.ilk defa anestezi alicam ve cok korkuyorum.bu yolda olan herkesin rabbim yardimcisi olsun

merhaba hanımlar tüp bebek nasıl yapılıyo fiyatları nedir ben ankarada yasıyorum 3 asılamam oldu ilki tuttu ama kalbi atmadıgı için kürtaj oldum 2ve3 tutmadı şimdi tüp bebege baslıycaz ve nasıl oluyo prosodürleri nedir bilmiyorum
cem atabek ogluna tüp bebk için giden ve memnun kalan varmı

Herkese mrb arkadaşlar. Bende sömestr tatilinden sonra tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum. İlk Denememiz olacak.Sorunumuz erkek infertilitesi. Yaşımiz 28. Ankarada yaptırmak istiyorum. Yaşadığım şehre yakın olduğu için. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Yanlış birşey yapmak istemiyorum.

merhaba arkadasim.tup bebek asilamaya gore biraz daha zorlu bi surec.ama asilamadaki gibi igne oluyosun. yine yumurta kontrolleri ve e2 degerine gore dozaj ayarlama.tek farki yumurta toplama.transfer asilamadaki gibi.fiyatlarina gelince merkezlere gore degisiyor.ozeller isi ticarete dokmus.devlet dersen umurlarinda degil.soyledigin dr hakkinda maalesef bi bilgim yok.

merhaba.ne ogrenmek istiyorsun mesela? yardimci olabilirsem ne mutlu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…