Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344
merhaba.ne ogrenmek istiyorsun mesela? yardimci olabilirsem ne mutlu:)
Suan merkez araştırıyorum. Novart genart ve hulisi bey varmış. Bunlar arasında kaldım. Tüp bebek merkezi hakkında bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Siz daha önce yaptırdınız mi. Hangi merkez de yaptırdınız. Memmun kaldınız mı.

evet kasim ayinda ilk denememi yaptim sonuc olarak negatif.ondan oncesinde de negatif bi asilamam var.ben baskent universitesi hulusi hocaya gidiyorum.bu denememi de orada yaptiricam.soyledigin diger merkezlerle de gorustum ama benim icime pek sinmedi.tabiki bu isler kisiden kisiye degisiyor. benim gorusmelerimde diger merkezlerin( bu sadece novaart veya genart degil baska merkezlerde dahil) hastayi para mantigiyla gormeleri ve doktorlari ilk gorusme haricinde kolay kolay gorememekte tercihimi onlardan yana kullanmama sebep oldu. tabiki oralardan da memnun olan insan sayisi coktur ama en basinda da dedigim gibi bu tamamen kisiye ozgu bi durum.hulusi hocaya gelince.baskentte rapor cikartabilirsin ve bu tedavinin sana daha uyguna mal olmasina sebep olur.hoca cok yogun sira bekleme gibi bi handikapi var maalesef ama ben hic sorun etmedim.cunku tedavi boyunca yumurta takibinden tut opun ve transferine kadar hulusi hoca giriyor.oyle ahim sahim bi ilgi yok ama herkes isini en iyini sekilde yapiyor.bence merkezlerle gidip bi gorus.icine sinen hangisiyse ona gore yol al.umarim yardimci olabilmisimdir.yine de soracagin bisey varsa istedigini sorabilirsi

Cok teşekkür ederim. Allah razı olsun. İnşallah bu sefer pozitif olur sonucun. Hulusi beyi birçok kişiden duydum. Bakalım hayırlısı.

Cok teşekkür ederim. Allah razı olsun. İnşallah bu sefer pozitif olur sonucun. Hulusi beyi birçok kişiden duydum. Bakalım hayırlısı.
ne demek.bizi bizden baskasi anlayamaz.yardimci olabildiysem ne mutlu bana.insallah senin icinde hayirlisi olur.inan bana nereyi secersen sec takdir allahin.insallah iyi olur hersey senin icin.

Bn ağustos ayında gen art tüp bebek merkezi nde Sertaç şen hoca yaptı, coook memnun dum, 4. Denemede tuttu

Bnde gen art ta yaptırdım, seninle ayniyiz, 8 yıllık evliyim, 4. Nasip oldu, gen artta Sertaç şen di, 5. Gün transfer oldu m

Arkadaşlar ben de şubatta başlamak istiyorum tedaviye Ankarada Şükran Çakmak hakkında bilgisi olan var mı ne dersiniz laboratuar olarak novaartla anlaşmalıymış

Bnde gen art ta yaptırdım, seninle ayniyiz, 8 yıllık evliyim, 4. Nasip oldu, gen artta Sertaç şen di, 5. Gün transfer oldu m

Merhaba canım. Hayırlı olsun sağlıklı bir gebelik ve doğum nasıp olsun inşallah.

Tam olarak sorun neydi sizde? Bizim de ikinci olacak ve genart düşünüyoruz biraz yardimci olurmusun kaçıncı gün embriyo transferi oldu ve kaç tane oldu? Fiyatlar nasıl? Ve konaklama imkanı var mı şehir dışından geliyoruz

Merhaba, HRS hastanesi hastnaesi ve prof.dr. Tarık Aksu hakkındaki düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Ben de HRS'de tüp bebek yapmayı düşünüyorum.

Bnm FSH yüksek ti, 5.gün embriyo suydu, fiyatı gayet uygundu, 4500 TL verdim+ ilaçlar , konaklama imkanını bilmiyorum

tuba merhaba bende pcos hastasıyım ve onumuzde ki ay adetimle bırlıkte ankara başkentte göğşen hocayla tedavıye baslıcaz nasıpse senın son durumun ne güzel sonuca ulaştın mı

Kizlar ben 2. Ve 3. Denememi baskent hastanesi gogsen onalan da oldum.
Darisi basiniza

tuba merhaba bende pcos hastasıyım ve onumuzde ki ay adetimle bırlıkte ankara başkentte göğşen hocayla tedavıye baslıcaz nasıpse senın son durumun ne güzel sonuca ulaştın mı
Hakkinizda hayirlisi olsun

Buralara kimseler ugramamis coktandir.
Kizlar gen artta tedavi olanlar yasadiklarinizi tecrubelerinizi yazar misiniz.

Yaaaa canim benim aynen bana da adenomiyozis dedi ve farkli 2 doktora gittim abartacak bisey yok dediler nasil agladim sana anlatamam simdi ikinci icin novart ahmet hocaya baslicam

Bende 6 nisanda dondurulmuş embriyoyu deneyecem bakalım nasıl bir süreç olacak Allah herkesin yardımcısı olsun bende memorialde Aygül hocanın hastasıyım konyadan gidiyorum Ankaraya Alllahım inşallah kimsenin emekleri boşa çıkarma yarabbim...

herkesin tedavileri hayırlı olsun inşallah.bende ilk denememde tek transferle hamile kaldım.anatoliada oldu işlemlerim.samsundan ankaraya gittim.

herkesin tedavileri hayırlı olsun inşallah.bende ilk denememde tek transferle hamile kaldım.anatoliada oldu işlemlerim.samsundan ankaraya gittim.

merhabalar arkadaslar. 3 kez tup bebek denedım ucu de basarısızlıkla sonuclandı doktorlarım hersey normal sebebı bulamıyoruz dıyor. bende ankaraya gelmeye karar verdım en azından su an ıcın sebebı bulabılmek için.
arastırmalarıma gore anatolıa ve baskent unıversotesı bu konuda ıyı galıba. hangısını önerırsınız?

oceanshıne arkadasım allah saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın.. surec konusunda benı bılgılendırır mısın. tedavı boyunca hakan hoca mı ılgılendı. ozellıkle de ucret konusunda ılaclarla bırlıkte ne kadar odedınız?

3 tane başarısız denemen var bu iş için Ankara'ya geleceksen ben sana bu işin neden olmadığını araştırıp ona göre işlem yapacak Ada'm akıllı 3 yer öneririm centrum, gen art ve medicana diğer arkadaşların da yorumlarına al tabiki

cok sagol canım sen bu merkezlere gıttın mı hıc burdakı merkezlerden hangı doktorları onerırsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…