- 13 Ekim 2011
- 3.663
- 2.320
- 173
merhabalar arkadaslar. 3 kez tup bebek denedım ucu de basarısızlıkla sonuclandı doktorlarım hersey normal sebebı bulamıyoruz dıyor. bende ankaraya gelmeye karar verdım en azından su an ıcın sebebı bulabılmek için.
arastırmalarıma gore anatolıa ve baskent unıversotesı bu konuda ıyı galıba. hangısını önerırsınız?
oceanshıne arkadasım allah saglıklı bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın.. surec konusunda benı bılgılendırır mısın. tedavı boyunca hakan hoca mı ılgılendı. ozellıkle de ucret konusunda ılaclarla bırlıkte ne kadar odedınız?
benim takiplerimi samsundaki doktorum yaptı.ilaç dozlarını ve ilaçları hakan hoca belirledi.her kontrolümde burdaki doktorum hakan hocayı bilgilendirdi.toplama işlemini yanındaki meltem hoca yaptı.transfer işlemini hakan hoca.bana dondurulmuş transferi yapıldı yalnız.9 tane de buz bebişim merkezde beni bekliyor.maliyet olarak konaklamayı otelde yaptığımız için baya harcama yaptık.sadece tüp dersen 6yı geçmiştir sanırım.
o kadar bulmasi benim.dondurulmuslara da 1 senelik para odedim ben onunla 8 falan olmustur.ilac kullandim rahmi hazirlamak icin transfer oncesi.baska ekstra bisi yapilmadianladım canım tup öncesı bı tedavı de bulundu mu tutunmayı artırmak için. 10 mılyar 15 mılyardan bahsedıolar anatolıa da tüp bebek yaptırmak ıcın ccevremde de
o kadar bulmasi benim.dondurulmuslara da 1 senelik para odedim ben onunla 8 falan olmustur.ilac kullandim rahmi hazirlamak icin transfer oncesi.baska ekstra bisi yapilmadi
Pgt var belli kromozomlara bakıyor onun daha da gelişmişi var tüm kromozomlara bakan onun adıda cghanladım canm. ne guzel dondurulmuşlarında var.
arkadaşlar bu embrıyonun genetiğine bakıyorlarmıs saglıklı olanları transfer edıyorlarmıs. o genetik testının adı ne bılen var mı ya da yaptıran?
Pgt var belli kromozomlara bakıyor onun daha da gelişmişi var tüm kromozomlara bakan onun adıda cgh
Hayır Canım onu demiyorum. Bu dediklerimde bebeğin daha doğrusu döllenen yumurtanın genetik incelemesini yaptıkları bir işlem. Bunları tüp bebek merkezleri değil onların anlaştıkları labaratuvarlar yapıyor ve fiyat yaptırdığın yere göre değişiyor ama embriyo başına fiyat veriyorlar pgt için minimum embriyo başına 300 tl den başlıyor cgh daha da pahalı. Maliyetli işlemler yanibızım esımle kromozom uyusmazlı var mı dıe baktılar onu demıosun dımı canım. tup bebek merkezlerınde bu pgt ve cgh ye baktıran var mı ne kadara bakıolardır ortalama?
Merhaba arkadasım ben bu hafta ankara medıcana has osman beye gıdıcem bı tavsıye hem orann tup bebek merkezıde war ayrıca cok guzel ve ılgılı bir hasmerhaba arkadaşlar konuma bakıp bana yardımcı olursanız çok sevinirim ankarada yaşamıyorum yaşadığım şehirde tüp bebek merkezi yok mecbur ankaraya gideceğim ama bilgim yok ve yanlış yere gitmekten korkuyorum lütfen bilgilenizi benimle paylaşır mısınız?
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...eri-hakinda-bilgi-paylasimi.html#post33389871
Canim naptin hrs ye gittin miMerhaba, HRS hastanesi hastnaesi ve prof.dr. Tarık Aksu hakkındaki düşüncelerinizi ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Ben de HRS'de tüp bebek yapmayı düşünüyorum.
hangi memorial bizde de aynı sorun var sizde de hiç canlı sperm çıkmadı mıMemorial azospermi sorunu.ilk denemede tuttu cok sukur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?