Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344

benim takiplerimi samsundaki doktorum yaptı.ilaç dozlarını ve ilaçları hakan hoca belirledi.her kontrolümde burdaki doktorum hakan hocayı bilgilendirdi.toplama işlemini yanındaki meltem hoca yaptı.transfer işlemini hakan hoca.bana dondurulmuş transferi yapıldı yalnız.9 tane de buz bebişim merkezde beni bekliyor.maliyet olarak konaklamayı otelde yaptığımız için baya harcama yaptık.sadece tüp dersen 6yı geçmiştir sanırım.

anladım canım tup öncesı bı tedavı de bulundu mu tutunmayı artırmak için. 10 mılyar 15 mılyardan bahsedıolar anatolıa da tüp bebek yaptırmak ıcın ccevremde de

anladım canım tup öncesı bı tedavı de bulundu mu tutunmayı artırmak için. 10 mılyar 15 mılyardan bahsedıolar anatolıa da tüp bebek yaptırmak ıcın ccevremde de
o kadar bulmasi benim.dondurulmuslara da 1 senelik para odedim ben onunla 8 falan olmustur.ilac kullandim rahmi hazirlamak icin transfer oncesi.baska ekstra bisi yapilmadi

o kadar bulmasi benim.dondurulmuslara da 1 senelik para odedim ben onunla 8 falan olmustur.ilac kullandim rahmi hazirlamak icin transfer oncesi.baska ekstra bisi yapilmadi

anladım canm. ne guzel dondurulmuşlarında var.

arkadaşlar bu embrıyonun genetiğine bakıyorlarmıs saglıklı olanları transfer edıyorlarmıs. o genetik testının adı ne bılen var mı ya da yaptıran?

anladım canm. ne guzel dondurulmuşlarında var.

arkadaşlar bu embrıyonun genetiğine bakıyorlarmıs saglıklı olanları transfer edıyorlarmıs. o genetik testının adı ne bılen var mı ya da yaptıran?
Pgt var belli kromozomlara bakıyor onun daha da gelişmişi var tüm kromozomlara bakan onun adıda cgh

Pgt var belli kromozomlara bakıyor onun daha da gelişmişi var tüm kromozomlara bakan onun adıda cgh

bızım esımle kromozom uyusmazlı var mı dıe baktılar onu demıosun dımı canım. tup bebek merkezlerınde bu pgt ve cgh ye baktıran var mı ne kadara bakıolardır ortalama?

bızım esımle kromozom uyusmazlı var mı dıe baktılar onu demıosun dımı canım. tup bebek merkezlerınde bu pgt ve cgh ye baktıran var mı ne kadara bakıolardır ortalama?
Hayır Canım onu demiyorum. Bu dediklerimde bebeğin daha doğrusu döllenen yumurtanın genetik incelemesini yaptıkları bir işlem. Bunları tüp bebek merkezleri değil onların anlaştıkları labaratuvarlar yapıyor ve fiyat yaptırdığın yere göre değişiyor ama embriyo başına fiyat veriyorlar pgt için minimum embriyo başına 300 tl den başlıyor cgh daha da pahalı. Maliyetli işlemler yani

ankaradaki ve ıstanbuldakı bir tup bebek merkezi ile görustum. pgt yontemıne embrıyo basına 330 -400 dolar dıyorlar bu da doların su ankı fıyatını dusunursek embrıyo basına 1 mılyar demek cok pahalı degıl mı. benım en son tup bebek denemem de 10 yumurtam kalmıstı 5. gune maddı olarak hepsıne pgt de yaptıramam nasıl olacak bılmıyorum.

ankaradaki ve ıstanbuldakı bir tup bebek merkezi ile görustum. pgt yontemıne embrıyo basına 330 -400 dolar dıyorlar bu da doların su ankı fıyatını dusunursek embrıyo basına 1 mılyar demek cok pahalı degıl mı. benım en son tup bebek denemem de 10 yumurtam kalmıstı 5. gune maddı olarak hepsıne pgt de yaptıramam nasıl olacak bılmıyorum.

Henüz bu olaydan yeni sıyrılmış biri olarak sizi bilgilendirmek isterim.gecen yıl fetal anomoni yuzunden 3aylik bebegimi aldılar.bu yüzden 1 ay önce başladığım tüp bebek tedavimde doktor pgt istedi ve ben araştırdım baskent uni en uygun fiyat 330tl ancak 5 kromozona bakılıyor ve genelde 5 embriodan aşağısıyla çalışma taraftarı degil hicbir merkez bu da şu demek oluyor o ay tedaviyle 5embriodan az olursa diger ay tekrar tedavi sureci ve havuzlama sistemiyle embrio biriktiriliyor.bu da artarda tup bebek yaptırmak ve çok yüklü paralar demek dış merkezlerde 9 kromozoma ve 23 kromozoma bakılıyor fiyat 500tl tane hesabı artık düşünün ne kdr para.ben oturup düşündüm genetige danıştım 23 kromozoma baktırmadıktan sonra 5 tane kromozama baktırmışım hic bir şey ifade etmiyor.hadi baktırmadıgım kromozomdaysa sorun.ve rabbime tevekkül ettim sanki allaha sipariş verirmiş gibi geldi pgd ve yaptirmadim şuan hamileyim 10.haftada kanda genetik fetal dna baktıracagım.çok ciddi bir probleminiz varsa baktırın ancak yoksa allaha tevekkül ve tedaviye devam rabbim yar ve yardımcınız olsun

gen-art ta yaptırdık biz de tüp bebeğimizi
Yalnız bizimde bütün tetkiklerimiz, ilaçlarımız Samsunda hocamız tarafından yapılıp takip edildi. Sadece yumurta toplama ve transfer gen-art tarafından yapıldı.

Orda bir bayan doktor var, tatlı dilli iyi bir doktor çok güzel ilgilendiler sağolsunlar.
Sonrasında hala bütün kontrollerimiz Samsunda yapılıyor. Anne olma şartı denmiş ama daha bebeğimi kucağıma almadım 7. ayın içindeyiz. Bundan sonra bişey olsa da -Allah esirgesin- bunda tüp bebek merkezinin kabahati olduğunu sanmıyorum.

Transferden sonra merkezle ilişkimiz kesilmesine rağmen 3 kere arayıp bebeğin durumunun nasıl olduğunu sordular.

Biz bir gruptuk gen-art a giden bildiğim 5 arkadaştan ikimizin tuttu bebekleri. Diğerlerinde hala pozitif sonuç yok : (

Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş.

merhaba bayanlar
ben 27 yasindayim evliyim ve yillardir cocugum olmuyor 2007 senesinde iki tane kapali ameliyat gecirdim yapisiklik kis v.s
sonrasinda agrilarim dahabir artti adet sancisi eklem agrisi neyi hormanlari duzenlemek icin dogum kontrol ilaclari falan sonuc olarak simdi ikinci evliligimi yaptim iki yil oldu cocuk istiyoruz fakat gecen yil siddetli agrilarimdan dolayi samatya has.Istanbul a gittim ve oradan rahim hilmi Hormon testi endeskopi kolonoskopi hersey bakildi ve yumurtalik tuplerim tikali ve diger bir Doktor endemetriozis denen kanamalar ice oldugunu ve yapisikliklarin oldugunu tedavisinin olmadigini sadece tup bebek denilenebilecegini soyluyorlar ben gecen hafta
hrs kadin dogum Ankara ya gittim sancidan kivraniyorum bayilmak uzereyim kimse bana bakmadi ve direk gurusmede protokol cikardilar 4 milyarlik ilac ve 5.750 milyar tup bebek ve Devlet destegi Kabul olunmuyor birde azarliyorlar koyden gelen leri hemen kapip basladilar ilk muayeneyide ucretsiz yapiyorlar sakin diyorum bayanlar aldanmayin
ben simdi yeni bir yer ariyorum tup bebekten önce agrilarimin dinmesini ve esimle agrisiz iliskiye girmeyi esimi bu konuda memnun edemiyorum agrilarimdan dolayi ne yapacagimi bilemiyoorum nereye gidecegimi lutfen bana yardimci olun cocuk tan vazgectim artik gece uykumdan kramplarla uyanmak istemiyorum agriyla beraber ates yanma gozlerimde bagirsaklarimda bir hareketlik gacur gucur kabizlikta var alltan muayenede kis gorunmuyor diyorlar ama diger doktorun biri evet cikolata kistine benziyor makatta sol kasik bacak ta yogun agrilarim
lutfen bilgilerinizi benimle paylasin bir ömur duaciniz olurum ben kirsal bir kesimde yasiyorum yakin Ankara oldugu icin ankarada iyi bir Doktor ariyorum
simdiden hepinize cok tesekkur ediyoorum
Allah yar ve yardimciniz olsun

Arkadaşlar merhaba,biz 2 yıllık evliyiz yaklaşık 1 yıldır bebek istiyoruz.2 defa aşılama yapıldı ve olumsuz sonuçlandı,hatta son aşılamamın sonucunda bugün adet oldum.Tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum.Yorumları okuduğum kadarıyla Hulusi Bey tavsiye edilmiş.Adetim bitince görüşmek istiyorum ben de.Tedavi süresi ne kadar oluyo acaba.Bir sonraki adetim 26. Ağustos olacak sonra eylülde bayram tatili fln girince tedavimde sorun yaşamamak için sizlere sormak istedim tedavi süresini.

Merhaba arkadasım ben bu hafta ankara medıcana has osman beye gıdıcem bı tavsıye hem orann tup bebek merkezıde war ayrıca cok guzel ve ılgılı bir has
Hsr flan bana cok uyduruk gelıyo

Merhaba kızlar öncelikle hepinize sevinç dolu haberler diliyorum. Ben şu an ikinci bebeğime hamileyim bir kızım var 5 yaşında Allah nasip ederse 4 ay sonra bir kızım daha olacak. İkisi de tüp bebek tedavisi ile oldu ikisi de TOBB etü hastanesi doç. dr. Cemil kaya nın tedavisi ile şükürler olsun ki ilk denemelerde tuttu. Cemil bey tüm takipleri kendi muayenehanesinde yapıp tüp bebek işlemlerini HRS de yaptı. Gebelik takipleri ve Doğum için TOBB da devam ettik. Belki burdan birilerine sevinç olur diye yazıyorum sizlere, sevgiyle kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…