Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344
Hiç sperm yoksa bu keçi boynuzu kürü ile falan artma olmaz mı süreç içerisinde

Hiç sperm yoksa bu keçi boynuzu kürü ile falan artma olmaz mı süreç içerisinde
Canim kalitesi falan soz konusu olsa ya ds miktar arttırma soz konusu olsa belki faydasi olurdu.ama bizim icin konusayim.esimde spermin meniye gelmesini engelleyen bir kanal tikanikligi br hatta kanal yoklugundan soz edildi...siz de semen testi ve transrektal ultrasonla sorununuzu anlayabilirsinz..azosperminin cesitleri ve nedenleri farklilik gösterir.dedigin kurler spermi meniye aktarmaz.ama yine de ameliyatla bulunan sperme faydasi olur.spermin kalitesini etkiler.dr hicbisey yapmaniza gerek yok demişti bitkisel kür falan sorunca biz

Merhaba arkadaşım ALLAH yar ve yardımcımız olsun bende aynı dertler var ne yaşadığını çok çok iyi anlıyorum ankarada güvenilir hekim sormuşsun prof. dr. ahmet erdem hocayı tavsiye ederim, novart üreme merkezinde görevli istersen bir git görüs sifa ile kal

HRS Tarık hocada ikinci denemede hamile kaldım. Genel olarak memnunum. Laboratuvarı iyi olduğu için tercih ettik. Tarık hocayla da rahat hissettim. Hamilelik takibi ve doğumumu da Tarık hoca da yaptım.

arkadaşlar bizde şuanda merkez arıyoruz ankarada önerebileceğinz en iyi merkez durumumu cok zor 3. tüp bebek olacak

Merhaba. Daha önce hangi kliniklerde denedin? Ben HRS'de ikinci denememde hamile kaldım.

hakan hoca neden tek transfer yaptı yaşınız mı tutmuyodu?

arkadaşlar ankara olarak genart mı hrs mi hangisi hakkında fikriniz varmı birde kızlar kaç embriyo transfer ediliyo

arkadaşlar ankara olarak genart mı hrs mi hangisi hakkında fikriniz varmı birde kızlar kaç embriyo transfer ediliyo

Selam. Bende Hrs ye gideceğim. Bir arkadasimin ilk çocuğu da ikinci bebekleride orda oldu. Nasip olursa yılbaşından önce on görüşme için gideceğim. Başka bir hastene ile görüştüğümde bana lab. Olarak hrs nin labt. Kullanıyoruz orasi bu konuda cok ileri demişti. Bende Hrs yi araştırdım. Böyle bir mevzu da olunca arkadasimin oraya karar verdim.

Aekadaslar ben hrs hastanesıne gıdıyorum cok ıyı bır hastane bence ıkıncı denemem ılk denemem tuttu fakat dusukle sonuclandı ılk denememde 3 embrıyo transfer edilmişti

Aekadaslar ben hrs hastanesıne gıdıyorum cok ıyı bır hastane bence ıkıncı denemem ılk denemem tuttu fakat dusukle sonuclandı ılk denememde 3 embrıyo transfer edilmişti
o hastanede önereceğin dr va rmı?
muayene fiyatları nedir?
bir de emekli sandığına falan indirim oluyor mu yoksa özel sigorta mı lazım

o hastanede önereceğin dr va rmı?
muayene fiyatları nedir?
bir de emekli sandığına falan indirim oluyor mu yoksa özel sigorta mı lazım
Canım ben sengül parlak gıdıyorum güler güzlü cok ıyı bır doktor muane fıyatı sanırım 79 lıra ssklıyız bız canm fazla bılgısını bılmıyorum hastaneyı arayıp ögrene bılıyosun herseyı

anladım canım
inş pozitif olur herşey
ben de ankarada tedaviyi düşünüyorum hele hayrılısı ile taşınayım da oraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…