Hayr cnm menide sifir sperm..ama tesa ile yani testislerden kesi ile buluyolar.hangi memorial bizde de aynı sorun var sizde de hiç canlı sperm çıkmadı mı
Canim kalitesi falan soz konusu olsa ya ds miktar arttırma soz konusu olsa belki faydasi olurdu.ama bizim icin konusayim.esimde spermin meniye gelmesini engelleyen bir kanal tikanikligi br hatta kanal yoklugundan soz edildi...siz de semen testi ve transrektal ultrasonla sorununuzu anlayabilirsinz..azosperminin cesitleri ve nedenleri farklilik gösterir.dedigin kurler spermi meniye aktarmaz.ama yine de ameliyatla bulunan sperme faydasi olur.spermin kalitesini etkiler.dr hicbisey yapmaniza gerek yok demişti bitkisel kür falan sorunca bizHiç sperm yoksa bu keçi boynuzu kürü ile falan artma olmaz mı süreç içerisinde
Sisli istanbul memorial tup bebek merkezi cnmHayr cnm menide sifir sperm..ama tesa ile yani testislerden kesi ile buluyolar.
merhaba bayanlar
ben 27 yasindayim evliyim ve yillardir cocugum olmuyor 2007 senesinde iki tane kapali ameliyat gecirdim yapisiklik kis v.s
sonrasinda agrilarim dahabir artti adet sancisi eklem agrisi neyi hormanlari duzenlemek icin dogum kontrol ilaclari falan sonuc olarak simdi ikinci evliligimi yaptim iki yil oldu cocuk istiyoruz fakat gecen yil siddetli agrilarimdan dolayi samatya has.Istanbul a gittim ve oradan rahim hilmi Hormon testi endeskopi kolonoskopi hersey bakildi ve yumurtalik tuplerim tikali ve diger bir Doktor endemetriozis denen kanamalar ice oldugunu ve yapisikliklarin oldugunu tedavisinin olmadigini sadece tup bebek denilenebilecegini soyluyorlar ben gecen hafta
hrs kadin dogum Ankara ya gittim sancidan kivraniyorum bayilmak uzereyim kimse bana bakmadi ve direk gurusmede protokol cikardilar 4 milyarlik ilac ve 5.750 milyar tup bebek ve Devlet destegi Kabul olunmuyor birde azarliyorlar koyden gelen leri hemen kapip basladilar ilk muayeneyide ucretsiz yapiyorlar sakin diyorum bayanlar aldanmayin
ben simdi yeni bir yer ariyorum tup bebekten önce agrilarimin dinmesini ve esimle agrisiz iliskiye girmeyi esimi bu konuda memnun edemiyorum agrilarimdan dolayi ne yapacagimi bilemiyoorum nereye gidecegimi lutfen bana yardimci olun cocuk tan vazgectim artik gece uykumdan kramplarla uyanmak istemiyorum agriyla beraber ates yanma gozlerimde bagirsaklarimda bir hareketlik gacur gucur kabizlikta var alltan muayenede kis gorunmuyor diyorlar ama diger doktorun biri evet cikolata kistine benziyor makatta sol kasik bacak ta yogun agrilarim
lutfen bilgilerinizi benimle paylasin bir ömur duaciniz olurum ben kirsal bir kesimde yasiyorum yakin Ankara oldugu icin ankarada iyi bir Doktor ariyorum
simdiden hepinize cok tesekkur ediyoorum
Allah yar ve yardimciniz olsun
daha önce 1. si centrum clinic 2.si ankara üniversitesi şimdi 3. merkez arıyoruzMerhaba. Daha önce hangi kliniklerde denedin? Ben HRS'de ikinci denememde hamile kaldım.
allah yardımcın olsun canım yaş kaçdaha önce 1. si centrum clinic 2.si ankara üniversitesi şimdi 3. merkez arıyoruz
hakan hoca neden tek transfer yaptı yaşınız mı tutmuyodu?takiplerim samsunda oldu ama tüm işlemlerim anatoliada hakan yaralı hoca tarafından yapıldı.ilaç dozlarına herşeye o karar verdi.eylülde yumurtalarım toplandı.26 yumurtadan 10 tane donduruldu.ohss riskine karşı transfer edilmedi.3 kasımda tek blastokist transferim yapıldı.1.kalite idi.ve hamileyim allahın izniyle.ben hep 2 transfer beklerken o gün tek transfer yapacağını söyleyince bozulmuştum ama nasip işte.1 tane kondu o da tuttu
arkadaşlar ankara olarak genart mı hrs mi hangisi hakkında fikriniz varmı birde kızlar kaç embriyo transfer ediliyo
o hastanede önereceğin dr va rmı?Aekadaslar ben hrs hastanesıne gıdıyorum cok ıyı bır hastane bence ıkıncı denemem ılk denemem tuttu fakat dusukle sonuclandı ılk denememde 3 embrıyo transfer edilmişti
Canım ben sengül parlak gıdıyorum güler güzlü cok ıyı bır doktor muane fıyatı sanırım 79 lıra ssklıyız bız canm fazla bılgısını bılmıyorum hastaneyı arayıp ögrene bılıyosun herseyıo hastanede önereceğin dr va rmı?
muayene fiyatları nedir?
bir de emekli sandığına falan indirim oluyor mu yoksa özel sigorta mı lazım
anladım canımCanım ben sengül parlak gıdıyorum güler güzlü cok ıyı bır doktor muane fıyatı sanırım 79 lıra ssklıyız bız canm fazla bılgısını bılmıyorum hastaneyı arayıp ögrene bılıyosun herseyı
Insalah canm hepımız ıcın hayırlısı olsunanladım canım
inş pozitif olur herşey
ben de ankarada tedaviyi düşünüyorum hele hayrılısı ile taşınayım da oraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?