Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344
hrs ye gidenler biraz bilgi verebilirler mi? hem doktor hem de fiyat açısından.
Canım muane fıyatın doktoruna gore degısıyor tup bebek fıyatı profesör doktor 6 bın benım gıdıgım doktor 5 bın hastane ve muane ucretı ılac parası harıc ben sengul parlak gıdıyorum ve cok memnunum herseyıyle cok guzel bır hastane benım gıdıgım doktorun muane ucretı 79 tl

Benim doktorum akay hastanesinde ama tup bebek işlemini orada yapiyormus. Orda devam edip etmeyeceğimden emin değilim. Bazı yerlerde cok bekleme, ilgisizlik vs şikayetleri var. Siz memnunsunuz anladığım kadarıyla?

Benim doktorum akay hastanesinde ama tup bebek işlemini orada yapiyormus. Orda devam edip etmeyeceğimden emin değilim. Bazı yerlerde cok bekleme, ilgisizlik vs şikayetleri var. Siz memnunsunuz anladığım kadarıyla?
Evet ben cok mememunum muaneye gıtıgımde hıc bekletmıyolar ilgilenıyolar yanı

merhaba doktorunuz kımdı acaba

arkadaşlar ankara olarak genart mı hrs mi hangisi hakkında fikriniz varmı birde kızlar kaç embriyo transfer ediliyo
Başkenti de düşün derim Hulusi Veya Göğşen hoca olabilir, çok özel klinik konforu yok ama sonuçlar başarılı. Ben daha önce güven ve hrs de olmuşdum negatif, Başkent'te pozitif takip devam tabi, kalp atışı usg var sırada dert hiç bitmiyor bu işte sonuna kadar

Genart hakkinda bilgin varmi

umutolsun Canım mrb, ben ilk denememde kızıma genartta kavuştum. Şimdi ikinciyi deniyoruz ve yine genartı tercih ettim. Opu oldu şimdi transferi bekliyorum inşAllah..
Canim genart guzel diyosun yani bizim 4. denememuz olucak genart ssk anlasmasi varmi rapor cikardinizmi biirde toplam ne kadar odediniz canim

Canim genart guzel diyosun yani bizim 4. denememuz olucak genart ssk anlasmasi varmi rapor cikardinizmi biirde toplam ne kadar odediniz canim
Canım güzellik görecelidir ama ben memnun kaldım. Doktor hrs veya genartta yapalım dedi. Ben nedense genartı istedim. Ssk anlaşması yok sanırım. Benim bir kızım var o nedenle herşey özel oldu canım. Rapor falan yoktu yani. Birde benim doktorum dışarıdan. Sadece opu ve transfer orda oluyor. Hocanın özel muayenesine gittim 2 defa. Zaten il dışından geldim. Tedaviye evimde başladım adet erken gelince watsaptan dozu vs söyledi öyle başladık. Merkez 4400 verdik, ilaç 1600 tuttu. 300de muayeneye verdim. İlaçlarını buradan alırsan daha uyguna gelebilir

Anl
Anladim canim bizim doktor kaan aydos esim tese olucak genartta kadin dogumcu yokmuydu ndden disardan oldu

Anl

Anladim canim bizim doktor kaan aydos esim tese olucak genartta kadin dogumcu yokmuydu ndden disardan oldu
Canım bizimde doktor kaan hocaydı, tüpe geçince kadın doğumcuya yönlendirdi bizi. İlkinde rapor çıkarıldı hastanede. Doktor da tıp fakültesindendi. Sadece opu ve transfer genartta olmuştu. Sende öyle yap bence. Fakülteyi bilmiyorum koşullarını, bi tanıdık yaptı bayıltmadan opu falan yapmışlardı

Can
Canim kaan beyin onceden calustigi fakulteden bahsediyorsun degilmi ordaki kadin dogumcular genarta geliyorlarmi

Aekadaslar ben hrs hastanesıne gıdıyorum cok ıyı bır hastane bence ıkıncı denemem ılk denemem tuttu fakat dusukle sonuclandı ılk denememde 3 embrıyo transfer edilmişti

Canım hrs' de doktorun kim ?
Gurur Polat önerildi bana ordaymış galiba.

Baskent unv. Hulisi beye gidiyorum yuzdesini merak ediyorum hastanenin

İyi günler hulusi beyden ve hastaneden memlunmusun bide fiyat olarak bi bilgi verirmisin bende tüp bebek yapacağım ve hastane araştırıyorum
Ben ameliyat oldum cok iyi bir doktor ama paran varsa dediklerini adim adim yaparsan
İyi günler hulusi beyden ve hastaneden memlunmusun bide fiyat olarak bi bilgi verirmisin bende tüp bebek yapacağım ve hastane araştırıyorum
Ben yaklasik yarim senedir hulisinin hastasiyim cok iyimser bir doktor ama her kapiyi acan para yari devlet yari ozel en son ameliyat oldum subatta gel demisti para olamadigi icin gidemedim bende tup yaptircam esimin kuzeni igneli asilamayla ikiz sahibi oldu ama arasindaki fiyat farkini ogrenince ona gore yaptircam herkez cok memnun hocadan ilgisinden en iyi doktorlardan birisiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…