Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi Ankara Tüp Bebek Merkezleri

Ankara'da Bulunan Tüp Bebek Merkezlerinin başarı anketi

• Ankete Katılan
    344
Lokman hekim akay hastanesinin tup bebek merkezi 2 hafta sonra falan aciliyormus

Ama çok tecrubesiz bir doktorla. Ben bekliyordum vazgectim oraya gitmekten. Belki daha ileriki bir dönemde düşünmek gerek

Benim bildigim adnan kaya ilgileniyor tüm süreçle ki cok da acemi bi doktor sayilmaz

Adnan bey hrs de yapıyor tüp bebeği. Kendisi çok da iyi bir doktor. Çok saygı duyduğum bir insan. Ama tup bebek için getirdikleri kişiyi hiç duymadım. Ve cok genc ve tecrubesiz.

Adnan bey hrs de yapıyor tüp bebeği. Kendisi çok da iyi bir doktor. Çok saygı duyduğum bir insan. Ama tup bebek için getirdikleri kişiyi hiç duymadım. Ve cok genc ve tecrubesiz.
hmm. Bilmiyorum bana adnan bey ilgilenecek dendi. Onceden asilamada yikama vs. Hrs de yapilip asilama akayda yapiliyodu. Artik tum surec adnan beyin kontrolunde akayda yapilacakmis. Eger dediginiz gibiyse akayda yaptirmam tup bebegi

Arkadaşlar selam Gazi üniversitesi Recep Onur Karabacak hastası var mı aranızda acaba???

Arkadaslar genart hakkinda bilgilerinizi alabilirmiyim

Canim bu yonten nedirki
bu yöntem genelde döllenme sorunu olan kişilere uygulaniyor..daha fazla dollenmeyi sagliyor..bizde döllenme sorunu var o yüzden bu yöntemi istiyoruz..volkan hoca ile konuştuğumuz da bi nevi kalp masajı gibi düşünün demusti ..kalp i duran hastayı kalp masajı ile hayat a döndürme şansımız var.bu yöntem de öyle sprem ile yumurta birleşince döllenme olmazsa bu yöntem dollenmeyi sağlıyoruz demişti

Bizde nisan gibi dusunuyoruz bizim sorun azospermi sizinki nedir daha once genarttami yaptiniz bu uygulama suanda varmiymis
bizde ki sorun sprem sorunu ..kromozom sorunu ve dna hasar sorunu ..ilk defa genartta gidecegiz 3. demeniz olacak..Bu yöntem sadece genartta var şimdi de uygulaniyor

Bu yonten baska merkezde yokmu ne zamandir uygulaniyir daha onceki denemelerin nerde oldu

Bu yonten baska merkezde yokmu ne zamandir uygulaniyir daha onceki denemelerin nerde oldu
başka merkez de yok..uzun zamandır uygulanıyor tam tarih bilmiyorum..bizim ki 1. deneme gaziantep novafertil de 2. deneme novaart ankarada yapildi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…