Adini biliyor musunuz . ben de bi arastirayimAma çok tecrubesiz bir doktorla. Ben bekliyordum vazgectim oraya gitmekten. Belki daha ileriki bir dönemde düşünmek gerek
hmm. Bilmiyorum bana adnan bey ilgilenecek dendi. Onceden asilamada yikama vs. Hrs de yapilip asilama akayda yapiliyodu. Artik tum surec adnan beyin kontrolunde akayda yapilacakmis. Eger dediginiz gibiyse akayda yaptirmam tup bebegiAdnan bey hrs de yapıyor tüp bebeği. Kendisi çok da iyi bir doktor. Çok saygı duyduğum bir insan. Ama tup bebek için getirdikleri kişiyi hiç duymadım. Ve cok genc ve tecrubesiz.
canim hrs hakkinda sorularinnvarsa cevaplaya bilirim ücret disinda. benim 2 kez tüp bebek tedavim oldu tarik beyde ikiside olumsuz sonuclandiCanım hrs' de doktorun kim ?
Gurur Polat önerildi bana ordaymış galiba.
iyi aksamlar..siz ne zaman genartta mi tedavi ye basliyacaksinjzArkadaslar genart hakkinda bilgilerinizi alabilirmiyim
Biz orayi dusunuyoruzda hic gitmedikiyi aksamlar..siz ne zaman genartta mi tedavi ye basliyacaksinjz
Canim bu yonten nedirkiMerhaba kizlar genartta elektro piaza yontemi uygulaya oldu mu ..
bu yöntem genelde döllenme sorunu olan kişilere uygulaniyor..daha fazla dollenmeyi sagliyor..bizde döllenme sorunu var o yüzden bu yöntemi istiyoruz..volkan hoca ile konuştuğumuz da bi nevi kalp masajı gibi düşünün demusti ..kalp i duran hastayı kalp masajı ile hayat a döndürme şansımız var.bu yöntem de öyle sprem ile yumurta birleşince döllenme olmazsa bu yöntem dollenmeyi sağlıyoruz demiştiCanim bu yonten nedirki
zaman gitmeyi dusunuyorsunyz..biz nisan veya Mayıs ta başlamayı dusunuyoruzBiz orayi dusunuyoruzda hic gitmedik
Bizde nisan gibi dusunuyoruz bizim sorun azospermi sizinki nedir daha once genarttami yaptiniz bu uygulama suanda varmiymisn
zaman gitmeyi dusunuyorsunyz..biz nisan veya Mayıs ta başlamayı dusunuyoruz
bizde ki sorun sprem sorunu ..kromozom sorunu ve dna hasar sorunu ..ilk defa genartta gidecegiz 3. demeniz olacak..Bu yöntem sadece genartta var şimdi de uygulaniyorBizde nisan gibi dusunuyoruz bizim sorun azospermi sizinki nedir daha once genarttami yaptiniz bu uygulama suanda varmiymis
başka merkez de yok..uzun zamandır uygulanıyor tam tarih bilmiyorum..bizim ki 1. deneme gaziantep novafertil de 2. deneme novaart ankarada yapildi..Bu yonten baska merkezde yokmu ne zamandir uygulaniyir daha onceki denemelerin nerde oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?