- 13 Ağustos 2014
- 13.041
- 22.234
- 598
Malesef canım bir test dedim içimden yaa bir test yapmak bu kadar zor muyduhmmm.... herşey ne kadar önemli ve bu kadar önemli şeyler ne kadar baştan sağma yapılıyor çok canım sıkıldı bak bu duruma. Benim diğer 2 denememde progestoran kullanırken doktor sonuç alana kadar 2 kere progestoran değerime baktırdı ama bu tedavide benim doktorda hiç baktırmadı dediğin gibi dayadılar fitil ve iğneyi hatta ben kendi kendime günlük 200 mg azalttım progestoran fitili. Bu çok önemli birşey acaba aldığın ilaçları vücudun hala atamadı da ondan mı yüksek çıkıyor değerin? bu durumda önce değerin düzelmesi gerek sonra tedaviye başlamalısın. ciddi pıhtılaşma için kan sulandırıcı ml ile ilgili bir yorum yapmadılar de mi daha?
ben prednolle yerine deltacortril kullanıyorum ANA'dan ötürü hatta prednolle kullanayım evde var ikisi de aynı dedim hayır dedi. dediğin gibi bende mutlaka baktıracağım. Zaten çarşamba tekrar beta hcg testi istedi sonra ara randevu vereceğiz kese görünümü için dediler. Ozaman gittiğimde bu progestoran işini konuşacağım ayrıca rapor çıkarmak istiyorum bu ilaçlar için çok fark ödüyorum çünkü onu da konuşacağım yardımcı olsunlar ufuk üniversitesinden.Malesef canım bir test dedim içimden yaa bir test yapmak bu kadar zor muyduGeçen cuma öğrendim sinirlerim bozuldu oturdum ağladım valla Zaten şimdi 4 gündür kortikosteroid bi ilaç kullanıyorum (dekort) doktor hemen bu gece başla ona dedi 5 günde değerin normale döner dedi.. Sonra da Prednolle değiştiririz tedavi esnasında dedi.. Sanmıyorum önceden kalsın canım kasımın ortasında kürtaj oldum çünkü çok zaman geçti.. Öyle olsa doktor söylerdi bence ama yine de bilmiyorum.. Sen de dikkat et test yapın falan de baskı yap çünkü o fitillere falan belli bi aya kadar devam ettirecek büyük ihtimalle.. Şimdi doktorlar genele göre hareket ediyolar.. Atıyorum binde bir benim durumumda olan varsa diğerleri düşük progesteron olduğu için gebelik oluşmuyo insanlarda.. Doktor genelleme yapıyo aslında ama olmaması lazım böyle bişey işte ben o binde 1 dilimdeymişim mesela bu kadar zaman sonra anlamamalıydık bunu yazık oldu Demekki kısmet değilmiş.. Herşeyin hayırlısı canım
Benimde öyle oldu 3.için gitcem ama bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuzcanim hrs hakkinda sorularinnvarsa cevaplaya bilirim ücret disinda. benim 2 kez tüp bebek tedavim oldu tarik beyde ikiside olumsuz sonuclandi
Dna hasarını görünce yazmak istedim , Kaan Aydos'a gittiğimizde bizdede DNA hasarı vardı , ama sonraki testte dna hasarımız geçmişti :)bizde ki sorun sprem sorunu ..kromozom sorunu ve dna hasar sorunu ..ilk defa genartta gidecegiz 3. demeniz olacak..Bu yöntem sadece genartta var şimdi de uygulaniyor
Eşimde emodex kullandi..ilk 3 ayda hasar dustu..devam etti daha sonra tekrar yükseldi ..Doktorumuz günlük yaşadığınız olaylardan sprem etkilenir dedi..ilaç ile denge sağlamaya calismayalim dedi..Dna hasarını görünce yazmak istedim , Kaan Aydos'a gittiğimizde bizdede DNA hasarı vardı , ama sonraki testte dna hasarımız geçmişti :)
onun içinde bol ısırgan çayı içirmiştim eşime ve bolcada nohut yemeği. Ayrıca emodex kullanmıştı. Umarım sizin için de işe yarar
Biz hala ilacs devam edioruz, kesmek mi lazım acaba?Eşimde emodex kullandi..ilk 3 ayda hasar dustu..devam etti daha sonra tekrar yükseldi ..Doktorumuz günlük yaşadığınız olaylardan sprem etkilenir dedi..ilaç ile denge sağlamaya calismayalim dedi..
bize doktorumuz bırakın bir fayda saglamadi dediği içn bıraktıkBiz hala ilacs devam edioruz, kesmek mi lazım acaba?
Yüzde 5e düşmüştü en son. Eşim garanti olsun die içmeye devam ediyorbize doktorumuz bırakın bir fayda saglamadi dediği içn bıraktık
.şimdi hasarıniz ne kadar sizin
çok güzel düşmüş ..zaten doktorlar % 25 altında ki normal görüyorYüzde 5e düşmüştü en son. Eşim garanti olsun die içmeye devam ediyor
ama yine çıkarsa bilmiyorumçok güzel düşmüş ..zaten doktorlar % 25 altında ki normal görüyor
hyr sigarayı birakti..ama kromozom problemi de var sprem sayısı da düşük sayısı yükseltmek için bile o kadar ilaç kullandı fayda etmedi..ama yine çıkarsa bilmiyorumdediğim gibi bol bol ısırgan çayı içir , incir yedir ve nohut yemeği yedir. bi çok faydasını gördük.
Eşin sigara falan kullanıyor mu?
anladım , Allah yardımcımız olsun inşhyr sigarayı birakti..ama kromozom problemi de var sprem sayısı da düşük sayısı yükseltmek için bile o kadar ilaç kullandı fayda etmedi..
size kacinci gun embriyosu transfer edildi? ve gebelik asisi yapildi mi?Benimde öyle oldu 3.için gitcem ama bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz
Ztb ta mi basladin cnm Allah yardımcın olsun.raporlu yaptrdin peki.raporsuz nekadr tutuyo cnm bi gikrin varmisize kacinci gun embriyosu transfer edildi? ve gebelik asisi yapildi mi?
valla ben 3. deneme icin suan zekai tahirde tedavime basladim. bide bu sekilde denwmeye karar verdik
evet rapor cikarmak icin baya ugrastim 2 ay git gel. en son bide genetik test icin kan verdim ve sonucu 2 ay sonra cikar dediler onu beklerken hamile oldugumu ogtendim :) Allah tüm isteyenlere yasatsin bu duyguyu.. ztb da raporlu 2000 max 3000 tutar demişlerdi fiyata hatta cok sasirmistim. kullanacagimiz ilaclara bagliymis az ilac gerekirse 1000 tl gibi de bi tutar olabilor dediler. Allah yardimcin olsn canimZtb ta mi basladin cnm Allah yardımcın olsun.raporlu yaptrdin peki.raporsuz nekadr tutuyo cnm bi gikrin varmi
Masallah cnm nw guzel sagsalim al kucağına ins.benim raporsuz olcak 1tane oglum var.evet rapor cikarmak icin baya ugrastim 2 ay git gel. en son bide genetik test icin kan verdim ve sonucu 2 ay sonra cikar dediler onu beklerken hamile oldugumu ogtendim :) Allah tüm isteyenlere yasatsin bu duyguyu.. ztb da raporlu 2000 max 3000 tutar demişlerdi fiyata hatta cok sasirmistim. kullanacagimiz ilaclara bagliymis az ilac gerekirse 1000 tl gibi de bi tutar olabilor dediler. Allah yardimcin olsn canim
Acaba hangi işden gittiniz genarta?sizi kim yönlendirdi,biz de iki kez denedik genartta ama ikisinde de sonuç negatifCanım güzellik görecelidir ama ben memnun kaldım. Doktor hrs veya genartta yapalım dedi. Ben nedense genartı istedim. Ssk anlaşması yok sanırım. Benim bir kızım var o nedenle herşey özel oldu canım. Rapor falan yoktu yani. Birde benim doktorum dışarıdan. Sadece opu ve transfer orda oluyor. Hocanın özel muayenesine gittim 2 defa. Zaten il dışından geldim. Tedaviye evimde başladım adet erken gelince watsaptan dozu vs söyledi öyle başladık. Merkez 4400 verdik, ilaç 1600 tuttu. 300de muayeneye verdim. İlaçlarını buradan alırsan daha uyguna gelebilir
Canım benim eşim tıp fakültesinde kaan hocaya tedavi oldu, tüpe geçince hoca bizi ordaki kadın doğumcuya yönlendirdi. 2011de genartta kızıma hamile kaldım. Bu sefer de yine aynı doktorla ikizlere hamileyim. Yine genartta oldu herşey. Genetiğe falan bakıldımı sizde? Sorununuz ne? Benim eşimin hareket sorunu vardıAcaba hangi işden gittiniz genarta?sizi kim yönlendirdi,biz de iki kez denedik genartta ama ikisinde de sonuç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?