Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi İstanbul Tüp Bebek Merkezleri

Öyle mi çok sevindim canım sonuç almana. Darısı başımıza inşallah. Şimdi aşılama için klomen kullanıyorum ama aşılama dan sonuç alamazsak bahçeciyle görüşmeye gidicem.
İnşallah güzel haberler alırsın ama aşılaman tutmazsa bahceci gercekten doğru adres tabi sen şimdi bunları düşünme ve tedavine konsantre ol dualarım seninle

İnşallah güzel haberler alırsın ama aşılaman tutmazsa bahceci gercekten doğru adres tabi sen şimdi bunları düşünme ve tedavine konsantre ol dualarım seninle
Teşekkürler canım ama asilamam tutmadı malesef iki gün önce negatif oldugunu öğrendim. Bir ay ara verip tedaviye devam edecem

Liv Hospital Ulus
Dr. Deniz Gökalp Kaya
İlk deneme pozitif sonuçlandı
Yardımcı olmak amaçlı listeye eklemenizi tavsiye ederim. Başarı oranı çok yüksek bir doktor ve ekip. Embriolog da çok önemli bu tedavide, biopsi yapılıp dondurulmuş C kalite 5. gün embriosuyla pozitif sonuç aldım. Tavsiye ederim. Kazen

Ay o kadar cok merkez varki kazen de yetişemiyor ne yapsın :)

merhabalar;
kanunide 2 aşılma yaptırdım birde özelde toplamda üç aşılama sonucu hepsinde negatif iş başa düştü tüp bebek için hem hastahane hem de doktor araştırmasına girdim ama şunu öğrendim ki bu süreçte insanlık gerçekten ölmüş özel hastahanelerin çoğu rapor olduğu halde en az tüp bebek ücreti kadar sadece tahlil ve muayene ücret talep ediyor bu durumda rapor kullanmak mantıklı gelmiyor ilk çapadan erkut attar ile görüşmeye gittim ben hayatımda bu kadar terbiyesiz bir adam görmedim randevu talep ederken ön görüşmelerimiz ücretsiz diye çağırdı sorduğumuz sorulara ki tahliller hakkında yaptığı yorumlar üzerine gelen bir soruydu yanıtlayabilmem için 500 tl muayene ücretini ödeyin öyle gelin vaktim değerli diye cevap vermesi kafadan bitirdi kendini cerrahpaşada ki prof. doktorlarla görüştüğümde ise 1 yıl sıra olduğunu rapor kullansakda kullanmasakda beklememiz gerektiğini söylediler ki sigortasız fiyatları dudak uçurtuyor sadee hastahaneye 8 bin+ ilaç olarak fyat verdiler son olarak bugün semiha şakir hastahanesine gittim ve orada işlemleri başlattım en azından daha insancıl yaklaşıp marta gün verdiler hastahane 500 tl istedi+ ilaç maddi problemleriniz yok ise mutlaka engin oralı tavsiye ederim ben ilk devlette denemek istedim şansımı fakat negatif sonuç alırsam eğer gideceğim tek adres Engin Oral'dır.
sağlıcakla bebişlerimize kavuşmak dileğiyle

Merhaba
Denizz36,Semiha sakirde işlem başlatmak için ne gibi belgeler istiyorlar.bilgi verirsen çok sevinirim.

Merhaba Fulya ACIBADEM de ilk denemem negatif 1 yıl sonra ikinci denemem çok şükür pozitif sonuçlendi şuan 9 haftalık hamileyim Dr.um Faruk BUYRU şiddetle tavsiye ederim mükemmel bi insan ayrıca ekiptende çok memnun kaldım

Merhaba
Denizz36,Semiha sakirde işlem başlatmak için ne gibi belgeler istiyorlar.bilgi verirsen çok sevinirim.
merhaba;
direk 5. kata çıkıp arşivde ki görevlilere tüp bebek için geldiğinizi söylediğinizde zaten çok yardımcı oluyorlar adetin 3. gunu hormon testlerini yapıyorlar öğlenden sonra daha sakin oluyor hgs rahim filmi varsa istemiyorlar eşiniz sprem tahlili için gün veriyorlar bize 8 marta verdiler adetliyken eşinizle birlikte gidin çünkü ondanda tahlil için kan istiyorlar onun dışında pskiyatri(psikiyatri doktoru sadece perşembe günü var) dahiliye(kan tahlili istiyor hemograma bakıyorlar) ve genel cerrah doktorlarına( ekg ve akciğer filmi çekiyorlar) muayene oluyorsun hepsini perşembe gününe ayarlarsanız bir günde işlemler bitiyor aynı gün kadın doğuma randevu alıp adetsiz muayene olmanız gerekiyor (adetimden 10 gün sonrası çağırdılar beni)
onun dışında evrak olarak bir tane resim eşinizinde evlilik cüzdanı fotokopisi nüfus kayıt örneği ve ssk hizmet dökümü istiyorlar hepsini tamamlayınca dosyanız açılıp heyete giriyor 3-4 günde de karar veriliyor biraz uzun anlattım ama çok bir zahmeti yok diğer hastahanelere oranla işlemler daha hızlı ilerliyor üstelik oldukça ilgililer
umarım yardımcı olabilmişimdir sormak istediğin başka bir şey olursa yine yardımcı olmaya çalışırım

Merhaba;

Medicana Bahçelievler Hastanesi Dr.Düzgün Korkmaz ilk tüp bebek denemesinde başarılı olundu ve oğlumu sağlıkla kucağıma aldım Rabbime çok şükür.Kendisini ve ekibini çok seviyorum,harika insanlar..Şu an 9.ayına girdi oğluşum....Hastaneyi listede göremediğim için bildirmek istedim..

Canım sizdeki rahatsızlik neydi. Bir de buraya hangi rahatsızlıktan dolayı tüp bebek yaptırdığınızı da eklerseniz çok iyi olur. Böylece hangi hastalıklarda hangi merkezde daha çok sonuç alınıyor öğrenmiş oluruz. Tüp bebekte rahatsızlığa göre tedavi de çok etkili çünkü. Paylaşımın için teşekkürler. Allah yavruna uzun ömürler versin:)

Merhaba Erkut beyin özel muayenehanesi mi var o ne yüksek meblağ ben bahçecide ön görüşme için gittim Aylin hanım ben seni muayene etmeden karar veremem dedi ve muayenede ekledi ücretsiz olarak Allah bin kere razı olsun ve 5 senedir bendeki sorunu tek bakışta gördü tüpümde hidrosalpinks vardı 5 senedir hiç bir doktor farketmemişti ayrıca miyomum vardı onları aldırdım tüpümde beraberinde alındı maalesef şuan merkez araştırıyorum gönül ister ki iyi bir merkezde tedavi olalım ama gerçekten fiyatlar dudak uçuklatıyor 2 devlet hakkım kaldı ilk hakkımı Süleymaniye Semiha şakirde kullandım ama ameliyat öncesiydi hasta olan tüpümle şansım azdı zaten Çapa'da da dosyam var orayıda kimse tavsiye etmiyor çabuk sıra geliyor aslında Cerrahpaşa'da gerçekten 1 sene sonraya mı veriyorlar Rabbim yardımcımız olsun

Canım Bahçeci gerçekten kaliteli merkez raporun varsa Bahçeci umutta dene orası da iyi tüp bebekte laboratuvar çok önemli çünkü

Canım Bahçeci gerçekten kaliteli merkez raporun varsa Bahçeci umutta dene orası da iyi tüp bebekte laboratuvar çok önemli çünkü
2 hakkım var evet ama Avrupa yakasındayım gidip gelmek sıkıntı olacak

Aynen canım amaç olumlu sonuç almak herkes başarılı olduğu yeri öneriyor doğal olarak ben Bahçeci sayesinde anne oldum ve etrafımdaki herkese anlatıyorum onlarada bi katkım olursa Ne mutlu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…