Popüler Konu Tüp Bebek Merkezleri Başarı Oranı anketi İstanbul Tüp Bebek Merkezleri

A akaleli canim benim. Sorun yumurtalarimin kalitesizligi 2 denemem var oncesinde ama bizim durumda olanlara daha olumlu bisey gormedim zor bi durum yani dun doktora gittim moralimi bozdu yumurta donasyonu falan dio bu kadar kesin konusmasina sinir oldum...ne durumda hastalar hamile kaliyo

Canım hemen Ümitsizliğe kapılma al dosyalarını bi ön görüşmeye git tek yumurtayla gebe kalan çok altın yumurta hikayeleri okudum ben seninse böyle başarı hikayelerini okuruz belki

Canım naptın gittin mi doktora merak ettim seni?

Merhabalar bende aranıza yeni katıldım ilk denememde tutmustu malesef kalbi durdu ikinci denemede ikizlere hamıle kalmıştım bırının kalbı durdu şuan oglum 6.5 yasında bu arada amerıkan hastanesınde tedavı olmustum

canım genetik tarama yapıldı mi neden bebeklerin kalbi duruyor diye çok geçmiş olsun çok zor yaşadıkların

Merhaba, Allah bağışlasın!! Ben de çok yeni katıldım, Amerikan Hastanesinde tedaviye bağlayacağım. Hastane'den memnun kalmış mıydın ve doktorun kimdi?

Merhaba, Allah bağışlasın!! Ben de çok yeni katıldım, Amerikan Hastanesinde tedaviye bağlayacağım. Hastane'den memnun kalmış mıydın ve doktorun kimdi?
Neden kalbi durmuş canım araştırdılar mı? Geçmiş olsun Allah kalan evladına uzun ömür versin

merhabalar bu hastanede tüp bebek denemeniz ne kadara maal oldu birde tıbbi bir engeliniz var mıydı?

merhabalar gebeliğiniz tedaviyle mi oldu bir de hangi hastaneye gittiniz;?
Merhaba. Hayır gebeliğim doğal yollardan oldu çok şükür. Bir kez aşılama oldum negatif oldu. Aşılama nin üzerinden 3 ay geçince kendiliğinden hamile kaldım. Ümidinizi hiç kaybetmeyin bana gittiğim doktorların neredeyse hepsi senin çocuğun olmaz diyordu çünkü hem benim her iki yumurtaligimda endometriosiz vardı hem de eşimin sperm sonuçları çok kötüydü (morfoloji yuzde1, hız düşük, sayı az) sadece cerrahpasa da jinekoloji bölümü alabilim dalı başkanı Prof Dr. Altay gezer bana hamile kalırsın dedi onun sayesinde ameliyat olmaktan vazgeçtim ve doğal yollarla hamile kaldım allah ondan razı olsun. Hamileliğimde de Altay hocaya devam ediyorum ondan başka doktora güvenemiyorum artık. Rahatsızlığınız ne bilmiyorum ama tüp bebeğe karar vermeden önce kesin emin olmak için gitmenizi tavsiye ederim. Allah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine herkesin dualarini kabul etsin.

Yaa Allah sizden razı olsun o kadar mutlu oldum ki cevabınıza rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin size karnınızdakinide hayırlısıyla sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin .bende pco var adetlerim düzenli 34 ü geçmez ..eşimde morfoloji sorunu var %3 ,dün ikinci aşılamamı oldum total sayı 24 milyondu yıkanmış 4,5 milyondu .bizede eşindeki durum daha ciddi fln demişlerdi.(ilk aşılamada yıkanmış 3 milyon çıkmıştı)...ama şimdi siz bana resmen umut oldunuz çünkü 3 yıldır araştırmadığım şey kalmadı ve sonuç hep hüsrandı artık kabullendim benim cocugum olmayacak ben yinede tüm prosedürü uygulayayım dedim aklımda acaba ?? Kalmasın dedim ..şimdi sizin cvbınız ilaç gibi geldi .sıfır olan umudum bir nebze yükseldi Allah sizden razı olsun

Durumumuz benzermis ama benim ki bir tık daha vahimmis belki duymuşsundur çikolata kisti dünyadaki kısır kadınların yüzde 40ini oluşturuyor. Yani pko dan çok daha fazla sorun yaratan bi kist türü. Ayrıca eşimin değerleri baya kötüydü morfoloji oldukça düşük sayı 16 milyon hız çok düşüktü. Aşılama tutmaz demişti doktorum zaten. Hiç kafana takma herkesin çocuğu olur ama bi tek ben hamile kalamam bu dünyada sanıyordum. Son aylarda olacağına inandım bir de hamile kaldığım ay teogdan sınavı vardı sürekli kafam oradaydı hiç hamilelik bebek filan düşünmedim. Yumurtlama günü takibi yapmadım ki benim doktorum yasakladı yumurta takibini o ay hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Allah sizden razı olsun içimi cok rahatlattınız

Çok önemli bir anket tebrikler 4. Tüp bebek denememle hamile kalmış biri olarak çok araştırdım ve istanbula geldim amerikan hastanesi bu konuda mükemmel bülent urmandı dr um tek seferde sonuç aldım buraya yazıyorum ki birilerine umut olayım yardımcı olayım diye çok zor allah kimseye evlat aratmasın....

Bu arada 3 yaşında tüp bebekle kavuştursun oğlum bide 3 ay önce bi oğlum oldu doğal yoldan çok şaşırdık ne olcak ay böyle hamile kalmaya güle oynaya :) ikisinide yaşadığım için bana öyle geldi herkeze bol şâns

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…