canım senin sorunun ne bahçecide het sorundan hasta var valla gördüğüm bildiğim kadarıylaBahceci umutta hamile kalanlar sorununuz neydi yazarmsiinuz
Canım hemen Ümitsizliğe kapılma al dosyalarını bi ön görüşmeye git tek yumurtayla gebe kalan çok altın yumurta hikayeleri okudum ben seninse böyle başarı hikayelerini okuruz belki
Gitmeye cesaretim yok bi kac ay ara vericem canim sen naptinCanım naptın gittin mi doktora merak ettim seni?
Canim asm yi duydunmu aydin arici cok iyi diyorlar gebzede ben orayi dusunuyorum bu defaGitmeye cesaretim yok bi kac ay ara vericem canim sen naptin
Gebzedeydi galiba o merkez. Anadolu yakası için umut kliniği cem çelikte çok İyi diye duydum canım ben orda olmadım da gidenlerden biliyorumHic duymadim canim
canım genetik tarama yapıldı mi neden bebeklerin kalbi duruyor diye çok geçmiş olsun çok zor yaşadıklarınMerhabalar bende aranıza yeni katıldım ilk denememde tutmustu malesef kalbi durdu ikinci denemede ikizlere hamıle kalmıştım bırının kalbı durdu şuan oglum 6.5 yasında bu arada amerıkan hastanesınde tedavı olmustum
Merhabalar bende aranıza yeni katıldım ilk denememde tutmustu malesef kalbi durdu ikinci denemede ikizlere hamıle kalmıştım bırının kalbı durdu şuan oglum 6.5 yasında bu arada amerıkan hastanesınde tedavı olmustum
Neden kalbi durmuş canım araştırdılar mı? Geçmiş olsun Allah kalan evladına uzun ömür versinMerhaba, Allah bağışlasın!! Ben de çok yeni katıldım, Amerikan Hastanesinde tedaviye bağlayacağım. Hastane'den memnun kalmış mıydın ve doktorun kimdi?
merhabalar bu hastanede tüp bebek denemeniz ne kadara maal oldu birde tıbbi bir engeliniz var mıydı?Liv Hospital Ulus
Dr. Deniz Gökalp Kaya
İlk deneme pozitif sonuçlandı
Yardımcı olmak amaçlı listeye eklemenizi tavsiye ederim. Başarı oranı çok yüksek bir doktor ve ekip. Embriolog da çok önemli bu tedavide, biopsi yapılıp dondurulmuş C kalite 5. gün embriosuyla pozitif sonuç aldım. Tavsiye ederim.Kazen
merhabalar gebeliğiniz tedaviyle mi oldu bir de hangi hastaneye gittiniz;?Teşekkürler canım ama asilamam tutmadı malesef iki gün önce negatif oldugunu öğrendim. Bir ay ara verip tedaviye devam edecem
Merhaba. Hayır gebeliğim doğal yollardan oldu çok şükür. Bir kez aşılama oldum negatif oldu. Aşılama nin üzerinden 3 ay geçince kendiliğinden hamile kaldım. Ümidinizi hiç kaybetmeyin bana gittiğim doktorların neredeyse hepsi senin çocuğun olmaz diyordu çünkü hem benim her iki yumurtaligimda endometriosiz vardı hem de eşimin sperm sonuçları çok kötüydü (morfoloji yuzde1, hız düşük, sayı az) sadece cerrahpasa da jinekoloji bölümü alabilim dalı başkanı Prof Dr. Altay gezer bana hamile kalırsın dedi onun sayesinde ameliyat olmaktan vazgeçtim ve doğal yollarla hamile kaldım allah ondan razı olsun. Hamileliğimde de Altay hocaya devam ediyorum ondan başka doktora güvenemiyorum artık. Rahatsızlığınız ne bilmiyorum ama tüp bebeğe karar vermeden önce kesin emin olmak için gitmenizi tavsiye ederim. Allah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine herkesin dualarini kabul etsin.merhabalar gebeliğiniz tedaviyle mi oldu bir de hangi hastaneye gittiniz;?
Yaa Allah sizden razı olsun o kadar mutlu oldum ki cevabınıza rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin size karnınızdakinide hayırlısıyla sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin .bende pco var adetlerim düzenli 34 ü geçmez ..eşimde morfoloji sorunu var %3 ,dün ikinci aşılamamı oldum total sayı 24 milyondu yıkanmış 4,5 milyondu .bizede eşindeki durum daha ciddi fln demişlerdi.(ilk aşılamada yıkanmış 3 milyon çıkmıştı)...ama şimdi siz bana resmen umut oldunuz çünkü 3 yıldır araştırmadığım şey kalmadı ve sonuç hep hüsrandı artık kabullendim benim cocugum olmayacak ben yinede tüm prosedürü uygulayayım dedim aklımda acaba ?? Kalmasın dedim ..şimdi sizin cvbınız ilaç gibi geldi .sıfır olan umudum bir nebze yükseldi Allah sizden razı olsunMerhaba. Hayır gebeliğim doğal yollardan oldu çok şükür. Bir kez aşılama oldum negatif oldu. Aşılama nin üzerinden 3 ay geçince kendiliğinden hamile kaldım. Ümidinizi hiç kaybetmeyin bana gittiğim doktorların neredeyse hepsi senin çocuğun olmaz diyordu çünkü hem benim her iki yumurtaligimda endometriosiz vardı hem de eşimin sperm sonuçları çok kötüydü (morfoloji yuzde1, hız düşük, sayı az) sadece cerrahpasa da jinekoloji bölümü alabilim dalı başkanı Prof Dr. Altay gezer bana hamile kalırsın dedi onun sayesinde ameliyat olmaktan vazgeçtim ve doğal yollarla hamile kaldım allah ondan razı olsun. Hamileliğimde de Altay hocaya devam ediyorum ondan başka doktora güvenemiyorum artık. Rahatsızlığınız ne bilmiyorum ama tüp bebeğe karar vermeden önce kesin emin olmak için gitmenizi tavsiye ederim. Allah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine herkesin dualarini kabul etsin.
Durumumuz benzermis ama benim ki bir tık daha vahimmis belki duymuşsundur çikolata kisti dünyadaki kısır kadınların yüzde 40ini oluşturuyor. Yani pko dan çok daha fazla sorun yaratan bi kist türü. Ayrıca eşimin değerleri baya kötüydü morfoloji oldukça düşük sayı 16 milyon hız çok düşüktü. Aşılama tutmaz demişti doktorum zaten. Hiç kafana takma herkesin çocuğu olur ama bi tek ben hamile kalamam bu dünyada sanıyordum. Son aylarda olacağına inandım bir de hamile kaldığım ay teogdan sınavı vardı sürekli kafam oradaydı hiç hamilelik bebek filan düşünmedim. Yumurtlama günü takibi yapmadım ki benim doktorum yasakladı yumurta takibini o ay hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahYaa Allah sizden razı olsun o kadar mutlu oldum ki cevabınıza rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin size karnınızdakinide hayırlısıyla sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin .bende pco var adetlerim düzenli 34 ü geçmez ..eşimde morfoloji sorunu var %3 ,dün ikinci aşılamamı oldum total sayı 24 milyondu yıkanmış 4,5 milyondu .bizede eşindeki durum daha ciddi fln demişlerdi.(ilk aşılamada yıkanmış 3 milyon çıkmıştı)...ama şimdi siz bana resmen umut oldunuz çünkü 3 yıldır araştırmadığım şey kalmadı ve sonuç hep hüsrandı artık kabullendim benim cocugum olmayacak ben yinede tüm prosedürü uygulayayım dedim aklımda acaba ?? Kalmasın dedim ..şimdi sizin cvbınız ilaç gibi geldi .sıfır olan umudum bir nebze yükseldi Allah sizden razı olsun
Allah sizden razı olsun içimi cok rahatlattınızDurumumuz benzermis ama benim ki bir tık daha vahimmis belki duymuşsundur çikolata kisti dünyadaki kısır kadınların yüzde 40ini oluşturuyor. Yani pko dan çok daha fazla sorun yaratan bi kist türü. Ayrıca eşimin değerleri baya kötüydü morfoloji oldukça düşük sayı 16 milyon hız çok düşüktü. Aşılama tutmaz demişti doktorum zaten. Hiç kafana takma herkesin çocuğu olur ama bi tek ben hamile kalamam bu dünyada sanıyordum. Son aylarda olacağına inandım bir de hamile kaldığım ay teogdan sınavı vardı sürekli kafam oradaydı hiç hamilelik bebek filan düşünmedim. Yumurtlama günü takibi yapmadım ki benim doktorum yasakladı yumurta takibini o ay hamile kaldım. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok önemli bir anket tebrikler 4. Tüp bebek denememle hamile kalmış biri olarak çok araştırdım ve istanbula geldim amerikan hastanesi bu konuda mükemmel bülent urmandı dr um tek seferde sonuç aldım buraya yazıyorum ki birilerine umut olayım yardımcı olayım diye çok zor allah kimseye evlat aratmasın....Bir sonrakinde başımı belaya sokacak bir anket geliyor.... Ciddi olarak canımı yakacaklar ama bu site kuruluş amacı tüp bebektir.
Bu konuda gelecek tehditlere pek kulak asmam...
Önce şu başarı oranlarını illere göre bitireyim de sonra bakın nasıl anket geliyor....
Buna ek olarak anket konusunda fikri bana veren 01inci'ye çok teşekkür ederim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?