Tüp bebek pkos ve prolaktin değeri

Ebulula

Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2022
43
9
6
33
Merhabalar polikistikover hastasıyım dort senedir gebe kalmaya çalışıyordum olmadı tüp bebek denedik Dr çağdaş aslan da.Negatif sonuç aldık.ve ara verdim biraz çok yoruldum hormonlarıma baktıriym dedim prolaktinim 53 çıktı mr girdim adenom varmış doktoruma söyledim onunla bı ilgisi yoktur dedi negatif sonuç almamızın.Bununlq ilgili deneyimleriniz bir bilginiz varmı

Benimde tedaviye baslamadan once prolaktinim 122 cikti, 2 hafta sonra bidaha baktirdim 42 cikti. Doktoruma sordugumda sen bunu dusunme transfer ayi ilac yazicam dedi, ama ona ozel bir ilac yazildimi bilmiyorum inan. 15 mart Transferimi oldum ve tuttu cok sukur 🤲🏻

Ve bu hormon anlik yukselip dusebilen bir hormonmus ufacik bir stresste bile hemen yukselirmis. Bende cok takilmadim sonra doktor oyle diyince

Benimde tedaviye baslamadan once prolaktinim 122 cikti, 2 hafta sonra bidaha baktirdim 42 cikti. Doktoruma sordugumda sen bunu dusunme transfer ayi ilac yazicam dedi, ama ona ozel bir ilac yazildimi bilmiyorum inan. 15 mart Transferimi oldum ve tuttu cok sukur 🤲🏻
A neguzel hayırlı olsun canim dostinex parlodel gibi bı ilaç kullanmadinmi

Back
X