tüp bebek şansı

dobrakedi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2011
220
0
46
Kütahya
merhabalar...benim hormonlarım normal,adetlerim düzenli,eşimin spermlerinde de sorun yok...ufak bir overkistim oluyor ama adetle atılıyor...doktorum bende yumurtalık iltihabı oldugunu söyledi ve bu yüzden1yıl hamile kalamadıgımı söyledi iltihap ilaçları verdi ve aynı zamanda da klomene basladı 5gün klomen içtim yumurtalık ağrısı yaşadım bir gün ..çatlatma iğnesi falan vurmadı yumurta takibi de yapmadı sadece klomen günde 2kez içtim iltihabım da azaldı akıntılarım kesildi artık...klomene ragmen su an gebe degilim...birkaç içinde tüp bebek istiyoruz..sadece gözümüz cok korktu cok çileli bir süreçmiş doğru mu kısaca bana tüp bebek tedavisini anlatır mısınız yani insanların dedikleri gibi hastaneye mi sürekli gidilecek ya da tedavi öncesi aşırı kilo mu alıcam...riskleri nelerdir cok mu zor tüp bebek yaptırmak,tavsiyeniz neresi ve maliyeti yaklaşık ne kadar ,şimdiden teşekkürler..

açıklanamayan infertelitede sizinkide bu gruba giriyor sanırım...doktorları çok takip ediyorum izlediğim bi programda bu durumlara %70 oran vermişti...eğer üzerinden çok vakit geçmediyse biraz daha bekle derimmm....bol şans ...

Geçmiş olsun,ben iki kere tüp bebek yaptırdım eziyetli bir süreç ve sabır isteyen bir tedavi ben sürekli hastaneye gitmedi doktorla görüştüm ilaçları
mı aldım kendi şerimde muayenemi ve kan tahlilerimi yaptırdım tel. de konuştum merkezimle yumurta toplama ve trasfer için gittim ama merkezle aynı şehirde olacaksanız büyük ihtimal merkeze gidersiniz.
Kilo alınıyor ama sanki su topluyor gibi oluyorsun iğneler bitikten sonra yavaş yavaş pısıyorsun benim karın kısmım kilo almış gibiydi.
maliyeti ilk tedavimde 3 vermiştik sanırım ama şimdiki merkezimde 4 vericez,
Bebek olsunda her eziyete razıyım.:emir_bebek:

Son düzenleme:
mrb bende fulya tüp bebek merkezine gidiyorum şu anda drumun ismini yazmıycam benim hiç br sorunum yok eşimdede öle ama bir senedir hamile kalamıyorum 2 kürtajım bir eski scar gebeliğim vardı ve sonlandı tam geçen sene ekim ayında 5 gün önce randevum vardı ve çatlamak üzere olan bir yumurtam vardı ilişki günlerimizi ii değerlendirdik eğer bu ayda kendiliğimden hamile kalmazsam tüp bebeğe başlıycaz ekim ayının 3.de ve benim 2 gündür göğüs uçlarım çok acıyo sol koltuk altımda mercimek kadar bezeler var acıyo :( şüphelendim erken olduğunu bildiğim halde korka korka test alıp yaptım ve çokkk silikde olsa çizgiyi gördüm ama yinede içimin bir tarafı hüsranına uğrayacağımdan korkuyorum acabamı diyorum sizce ?

Back
X