- 25 Mart 2008
- 1.782
- 24
- 358
yok canım benim doktorum 14.günü yaptırmamı söyledi cuma 14.günüm oluyor... İlk tedavinmi ? kaç embriyo kondu?
Hımm anladım canım. Benim 12. günüm. Benim ilk tüp denemem. İnşallah son olur. Bana 1 tane 5. gün embriyosu kondu. Senin nasıl?
slm.Merhaba hamımlar
bende tüp bebek yaptırdım bugün 10. gün
sabah idrra testi yaptım negatif çıktı ilk etapta çook üzüldüm ama şimdi iimm
bu benim 2. denemem ikinde 9 . günden itibaren lekelenme olmuştu 12. gün değerimde 0.1 yani negatif
bu sefer leke filan yok ama sonuç ta yok galiba
perşembe test günüm 3. gün transferi yapılmıştı
hayırlısı
Merhaba hamımlar
bende tüp bebek yaptırdım bugün 10. gün
sabah idrra testi yaptım negatif çıktı ilk etapta çook üzüldüm ama şimdi iimm
bu benim 2. denemem ikinde 9 . günden itibaren lekelenme olmuştu 12. gün değerimde 0.1 yani negatif
bu sefer leke filan yok ama sonuç ta yok galiba
perşembe test günüm 3. gün transferi yapılmıştı
hayırlısı
Arkadaşlar bende 25 ocakta ilk tüp bebek transferimi oldum. 3 gün transfer oldu ama malesef sonuç negatif çıktı. 5. gün transferi sanırım oran olarak 3.gün transferine göre daha yüksek. Yanlışmı düşünüyorum, lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız. Çünkü ben bir kaç güne kadar adet olunca 2.denememi yapacağım allahım izin verirse. Benim yaş 43, Adana başkent, doktorum Tayfun bey..[
slm.
sağlıklı günler diliyorum hepimiz için ,
daha önce hiç hamileleik oldumu yoksa ilk mi.. birde neden bu kadara beklediniz. benim yaşım 38 ve çok geç kaldığımı düşünüyorum bu konuda.. Doktor bana direk tüp bebek önerdi
çok sevindim rabbim tamamına erdirsin canım
çok sevindim rabbim tamamına erdirsin canım
Adet gününüze kaç gün vardı...[/
adet günüm gelmişti zaten o gün yaptık testi pozitif dedi ama değerlerin artması gerekiyormuş inş arttar
Hayırlı olsun canim cok sevindim sayımız artıyor cok şükür :) sağlıkla nasp etsin Rabbim bebislerizi ınş
çok sağol canım allah sizlerede nasip etsin inş en kısa en hayırlı zamanda hayırlı bebişler :) daha değerlerimin artması gerekiyormuş ama bize şimdiden büyük umut oldu
arkadaşlar merhaba öncelikle hamileliği tatmış olan arkadaşlarımızı tebrik ederim olmayanlarında en kısa sürede bebişlerine kavuşmasını diliyorum allahımdan
benim tüp vbebek ilaçlarına ihtiyacim var eğer hamile kalıp yada tedavisini ertelemiş olan arkAdaşlar bana allah rızası için yrdım edim ilaçlarim
menogon75iü.....3tane
orgalutran,0,25 ...3 tane
gonalf 450 .....2 tane yardım etmek isteyen varsa özelden mesaj atsı tel verırsenız ararım istanbulda oturuyorum avrupa yakası
fiyatlarınızı ve tarihini yazın lütfen
Arkadaslar merhaba 11.gun 136,69 çıkmıştı degerim bugün 13.gun 425 çıktı degerim ..sizce nasıl ?
Arkadaslar merhaba 11.gun 136,69 çıkmıştı degerim bugün 13.gun 425 çıktı degerim ..sizce nasıl ?
Arkadaşlar bende 25 ocakta ilk tüp bebek transferimi oldum. 3 gün transfer oldu ama malesef sonuç negatif çıktı. 5. gün transferi sanırım oran olarak 3.gün transferine göre daha yüksek. Yanlışmı düşünüyorum, lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız. Çünkü ben bir kaç güne kadar adet olunca 2.denememi yapacağım allahım izin verirse. Benim yaş 43, Adana başkent, doktorum Tayfun bey..[
slm.
sağlıklı günler diliyorum hepimiz için ,
daha önce hiç hamileleik oldumu yoksa ilk mi.. birde neden bu kadara beklediniz. benim yaşım 38 ve çok geç kaldığımı düşünüyorum bu konuda.. Doktor bana direk tüp bebek önerdi
Ben 40 yaşımda evlendim.Doktor 1 yıl normal hamileliği beklememi söyledi.1 yıl sonra başka doktora gittim ve rahimde yapışıklık olduğunu söyledi ameliyat falan 1 yılda öyle geçti. Hemen arkasından tüp bebeğe başladım. 1.denemede döllenme olmadı.2.denemede tek yumurta oldu tek embriyo transferi yapıldı sonuç negatif.. Şimdi ise cumartesi tekrar gittim iğnelere başladım... inşallah 3.de bebişime kavuşurum...
Kaldı 4 gün. İçim şişti beklemekten artık ya.
Bi diyorum 11. günü yaptır sonra kızıyorum o kadar beklemişsin madem gününde yaptır.
Çok büyük ihtimal cuma günü, gününde yaptırıcam. Allah'ım içim kıpır kıpır oluyor bazen. Test günüyle ilgili milyon tane senaryo üretiyorum. Kafayı yeme üzereyim sanırım artık
Bugün işe başladım. Biraz yoruldum ama nasip artık ya tuttuysa tutmuştur herhalde bu zamana kadar.
2 gündür bel agrısı ve regl sancısı çekiyorum. Ama korkmuyorum. Sanki ağrıması bana içeriden mesaj gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?