Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

yok canım benim doktorum 14.günü yaptırmamı söyledi cuma 14.günüm oluyor... İlk tedavinmi ? kaç embriyo kondu?

Hımm anladım canım. Benim 12. günüm. Benim ilk tüp denemem. İnşallah son olur. Bana 1 tane 5. gün embriyosu kondu. Senin nasıl?

Hımm anladım canım. Benim 12. günüm. Benim ilk tüp denemem. İnşallah son olur. Bana 1 tane 5. gün embriyosu kondu. Senin nasıl?

benimde ilk tüp bebek denemem ve tek embriyo kondu 3.gün tarnsferi hayırlısı canım rabbim yüzümüze güler inş. son olur bi daha bu yollara düşmemize gerek kalmaz inş.

Guzel haberler okuyunca kendini tutamiyorum arkadaslar agliyorum yaaicim icim kipir kipir oluyor.Normalde duygusalim ama ne oldyysa biraz daha sulu goz oldum.Bende testimi pazar gunu yaptiracagim sormayin gecmiyor gunler birturlu

ARKADAŞLAR SİZE BİR ANIMI ANLATMAK İSTİORUM bende 4 yıl evvel ilk tüp bebek denememde 12 gün bekleme dönemimi aynen sizler gibi geçirdim 12.günüsabah 5 de kalkıp hastaneye gitme saatimi bekledim bu sırada bana saolsun hep kayınvalidem baktı onunla beraber yola koyulduk kan tahlili verildikten yarım saat sonra sonucu alacagımı söylediler çarsı merkezinde yarımsaat takıldık ama o sırada bile adet oldum olucam diye stresteydim karın bel agrısı sıklastı üzülüyorum aglıcam nerdeyse neyse hastaneye sonucu almaya gittik ilk olduğu için degerlerden falan hiç anlamıodum elimdeki kagıda bos bos bakıorum bildigimi bile unuttum kagıdı tutmakta bile zorlanıorum laboranta dedimki sonucu söyleyeyebilirmisiniz ben anlamıyorumda yasak biz söyleyemeyiz dediler neyse hemen orda acil doktoru vardı ona sorayım dedim sırada birkaç kişi var ayakta bile duramıyorum titreme terleme hersey mevcut tam sıra bize geldi bende bir aglama gelen gecen bana bakıo sandalyeden kalkıpta o odaya giremedim kayınvalidem elimdeki sonucu göturup doktora göstermiş doktor nedese begenirsiniz KAYINVALİDEME MÜJDE HAANIM GEBESİNİZKAYINVALİDEM neye ugradıgını sasırmıs hemen beni cagırdı doktor bey ben degil gelinim diyince doktorun yüzünü gormelisiniz meger sonuçta340.34 çıkmış ikiz oldugunuda kendi doktoruma gidince söylediler ilk 3 kese gorunuo dediler sonra ikide karar kılındı agladım agladım agladım allah hepinize sevinçten ağlamyı nasip etsin o çok baska bir duygu hepizize hayırlı bol bebişler

slm.
sağlıklı günler diliyorum hepimiz için.Bana da hoca direk tüp bebek önerisinde bulundu. çikulata kistim varmış ve yaşımda ilerledi biraz ilaç verdi bu yüden ve bu ay adet kanamam gelince tekrar gidincem e2 hormunu ve fsh bakılacak inş. iyi olur.sonrasında tüp bebek inş.

çok sevindim rabbim tamamına erdirsin canım

çok sağol canım allah sizlerede nasip etsin inş en kısa en hayırlı zamanda hayırlı bebişler :) daha değerlerimin artması gerekiyormuş ama bize şimdiden büyük umut oldu

çok sağol canım allah sizlerede nasip etsin inş en kısa en hayırlı zamanda hayırlı bebişler :) daha değerlerimin artması gerekiyormuş ama bize şimdiden büyük umut oldu

artar inşallah zaten ikiye katlayıp gider allahın izniyle Rabbim bizlere de nasip etsin inşaallah sana sağ salim kucağına almayı canım

arkadaşlar merhaba öncelikle hamileliği tatmış olan arkadaşlarımızı tebrik ederim olmayanlarında en kısa sürede bebişlerine kavuşmasını diliyorum allahımdan

benim tüp vbebek ilaçlarına ihtiyacim var eğer hamile kalıp yada tedavisini ertelemiş olan arkAdaşlar bana allah rızası için yrdım edim ilaçlarim

menogon75iü.....3tane

orgalutran,0,25 ...3 tane

gonalf 450 .....2 tane yardım etmek isteyen varsa özelden mesaj atsı tel verırsenız ararım istanbulda oturuyorum avrupa yakası

fiyatlarınızı ve tarihini yazın lütfen

fiyatlarınızı ve tarihini yazın lütfen

arkadaslar birde bugun doktora gıtım tüpten once histeroskobi yaptırmamı istedi yani göbek altında kamera salınarak rahimin genetik bozuklugu varmı yok mu ona bakılacakmış sizlerdende istendimi böyle bişey binevi ameliyat lütfen yardım edin bilginz varmı

Arkadaslar merhaba 11.gun 136,69 çıkmıştı degerim bugün 13.gun 425 çıktı degerim ..sizce nasıl ?

Canım insallah çok teşekkür ederim ...doktorda çoğul gebelik olabilecegini soyledi :) hakkımızda hayırlısı olsun

O test gününü beklemek ömür törpüsü.. ben de aşılama ya da normal yolla denemelerde hemen başıyordum senaryo üretmeye.. kanda ne zaman çıkar, idrarda ne zaman çıkar, geç döllenme mi oldu... bir sürü test.. bir sürü para.. moral bozukluğu...
seni çok iyi anlıyorum..
şimdi ben de tüp bebek deniyorum daha yumurtamalarım bile toplanmadı.. sanırım cumartesi günü toplanacak.Kaçıncı gün embriyosu konur onu da bilmiyorum.. Sonra 12 gün işkence ama bu sefer kendime söz verdim,totem gibi birşey doktorun söylediği gün yaptırtacagım.. Daha önce değil

Günaydın arkadaşlar,

Benimde transferin 5.günü bugün.Bu 2.tedavim.İlki taze transferdi ikincisi donmuş.İlkinde negatif aldım fena halde yıkıma uğradım.Bunda da korkuyorum tekrar negatif almaktan.5.gün blastokist tek embriyo transfer edildi.Sabah idrar testi yaptım bişey çıkmadı biliyorum erken ama belki çıkar diye yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…