Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için kokulara çok az hassasiyetim var ama bilmiyorum ki midem bulanmıyor hiç bel ve kasıklarımda da çok az ağrı var senin de bebeklerin hayırlı uğurlu olsun sanada onlara da sağlık versin
Bu konuda bilgim yok canım.Bence doktorunu ya da hastaneyi ara canım inşallah hamilelik belirtisidiryasmin benim idrardan kan geldi bugün bir bilgin varmı bu konuda yardımcı olabilirmisin
arkadaşlar bugün 11.günüm kan testi istedi doktorum testimi yaptırdım sonucum 136,69 çıktı :) çooooooooook mutluyum Allah hepinize isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu:) 2 gün sonra tekrarlanacak testim dua edin lütfen...Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin bebişlerimizi :) bu arada doktorum çoğul gebelik olabileceğinide söyledin ..dua ile arkadaşlar
merhaba...adına nasıl sevindim bilemezsiniz...bende uzun zamandır giremedim...şimdi fırsat bulabildim...sevinciniz sevimcimiz olsun burada ümitle bekleyen tüm arkadaşlara rabbim yardımcı olsun...
konya meram araştırma hastanesinde
arkadaşım merhaba öncelikle hayırlı olsun transferin. :) inşallah beklediğin hayırlı sonucu alırsın. bende şuan tüp bebek tedavisi görüyorum bugün bir hafta oldu salı günü yumurtalarım toplanacak sonrasında transferim gerçekleşecek hayırlısıyla inşallah. merak ettiğim bişey var yumurta toplanırken sanada narkoz verdilermi uyandıktan sonra ağrın oldumu bide kaç yumurta toplandı :44::44::44:[/QUOTEMerhaba arkadaslar.Bende su ansa beklmedeyim 16 martta gebelik testi yaptirmam soylendi.Yumurtalarin toplanirken narkoz aldim hic birsey duymadim,fakat kendime geldigimde karin alt bolgem adet sancisi gibi sizliyordu.Sonraki gunler karnim sisti gerildi ve acimaya basladi.Telaslandim ama cok dayanilmaz bir agri degilse telas etmemi gececegini soylediler.Agri kesicilerle en nihayetinde gecti.Transfer sonrasi hic agrim olmadi benim.Bugun transfer sonrasi 4.gunum.Ilk 2 gun paso yattim.Pazartesi ise devam.Insallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz arkadaslar
Çooook teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim evet pazartesi bidaha test...ama korkuyorum sen hic araştırdın mı değer yukselmezse ne oluyormus
arkadaşım merhaba öncelikle hayırlı olsun transferin. :) inşallah beklediğin hayırlı sonucu alırsın. bende şuan tüp bebek tedavisi görüyorum bugün bir hafta oldu salı günü yumurtalarım toplanacak sonrasında transferim gerçekleşecek hayırlısıyla inşallah. merak ettiğim bişey var yumurta toplanırken sanada narkoz verdilermi uyandıktan sonra ağrın oldumu bide kaç yumurta toplandı :44::44::44:[/QUOTEMerhaba arkadaslar.Bende su ansa beklmedeyim 16 martta gebelik testi yaptirmam soylendi.Yumurtalarin toplanirken narkoz aldim hic birsey duymadim,fakat kendime geldigimde karin alt bolgem adet sancisi gibi sizliyordu.Sonraki gunler karnim sisti gerildi ve acimaya basladi.Telaslandim ama cok dayanilmaz bir agri degilse telas etmemi gececegini soylediler.Agri kesicilerle en nihayetinde gecti.Transfer sonrasi hic agrim olmadi benim.Bugun transfer sonrasi 4.gunum.Ilk 2 gun paso yattim.Pazartesi ise devam.Insallah hepimiz hayirli sonuclar aliriz arkadaslar
günaydın fege , hayırlı olsun canım inş güzel sonuçlanır herşey :) benim de hafif ağrılarım olmuştu ilk günlerde ama geçti inş tutunmuşdr bebeğin sana :) işe başlıcaksan dikkat et kendine yine de.. Allah gönlüne göre versin inş..
canım inşaallah evladına kavuşursun bende meram araştırma ile konuştum çok da olumlu oldu sende lütfen gelişmelerden bizi haberdar et nasıllar neler uyguladılar bu hafta adetle birlikte başlayacağım
arkadaşlar bugün 11.günüm kan testi istedi doktorum testimi yaptırdım sonucum 136,69 çıktı :) çooooooooook mutluyum Allah hepinize isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu:) 2 gün sonra tekrarlanacak testim dua edin lütfen...Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin bebişlerimizi :) bu arada doktorum çoğul gebelik olabileceğinide söyledin ..dua ile arkadaşlar
Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için kokulara çok az hassasiyetim var ama bilmiyorum ki midem bulanmıyor hiç bel ve kasıklarımda da çok az ağrı var senin de bebeklerin hayırlı uğurlu olsun sanada onlara da sağlık versin
Arzuhali cok tesekkur ederim.Rabbim hepimizi sevindirsin insallah
maviş ne yaptın tahlılıni haber bekliyoruz 4 gözle
Merhaba :) 12.gün testim 114,5 çıkmıştı 15.gün 581,7 çıktı...inşallah haftaya keseyi görmeye gideceğiz.bir sonraki hafta da kalp atışlarını..... Çok müthiş bir duygu..
merhaba benimde ilk tüp bebek denememde tuttu hemde embriyo transferi tek oldu yasım 24 diyesonra bölündü ikiz oldu 12günü bthcg yapptırana kadar adet görecekmiş gibibel ve karın ağrısı çektim bence o agrılara çok takılma kokulara hassasiyet çok oluo benim pişmiş et yemekleri kokusundan miğdem kalkıodu seninde varmı acaba insaallah seninde bebiş vardır cok sevindirici haber oluo allahın izniyle seninde olur allaha emanet ol
durumun nasıl kaçıncı günün bugun merak ettim allah sabır versin sevinçli haberler alacagıma inanıyorum içimden hamileymişsin gibi gelio rabbim yuzunu guldursun
Merhaba :) 12.gün testim 114,5 çıkmıştı 15.gün 581,7 çıktı...inşallah haftaya keseyi görmeye gideceğiz.bir sonraki hafta da kalp atışlarını..... Çok müthiş bir duygu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?