Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

yasmin benim idrardan kan geldi bugün bir bilgin varmı bu konuda yardımcı olabilirmisin

Canim cok sevindim harika bi duygu değil mi aynı zamanlarda dogrcaz nasipse :) hakkimzda hayrlisi ınş pazartesi mi istedi dr un testleri benimkisi pazartesi naspse dualasalim ınş rabbim nasp ryan tüm bekleyenler ınş..

Çooook teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim evet pazartesi bidaha test...ama korkuyorum sen hic araştırdın mı değer yukselmezse ne oluyormus

merhaba...adına nasıl sevindim bilemezsiniz...bende uzun zamandır giremedim...şimdi fırsat bulabildim...sevinciniz sevimcimiz olsun burada ümitle bekleyen tüm arkadaşlara rabbim yardımcı olsun...

çok sağ ol damla Allah razı olsun ... Rabbim herkesi sevindirsin, beklediklerimze erdirsin inş ümitsiz olmayalım sadece Allah (c.c) büyük..

konya meram araştırma hastanesinde

canım inşaallah evladına kavuşursun bende meram araştırma ile konuştum çok da olumlu oldu sende lütfen gelişmelerden bizi haberdar et nasıllar neler uyguladılar bu hafta adetle birlikte başlayacağım

Çooook teşekkür ederim canım bende seni tebrik ederim evet pazartesi bidaha test...ama korkuyorum sen hic araştırdın mı değer yukselmezse ne oluyormus

günaydın canım..
hiç bir fikrim yok inan araştırmadım benim içim çok rahatladı olumsuz düşünmüyorm inş güzel olacak sen de dert etme Allah'ın izniyle sonçlarmzz güzel olacak :)

canım inşaallah evladına kavuşursun bende meram araştırma ile konuştum çok da olumlu oldu sende lütfen gelişmelerden bizi haberdar et nasıllar neler uyguladılar bu hafta adetle birlikte başlayacağım

amin güzelim dua et benim içinde inş tutar :) sende hayırlı havadisler alırsın inş.
ben çok memenun kaldım çok detaylı araştırıyorlar ilgileniyorlar bu benim ikinci denemem ilkinde uzun protokol uygulandı daha yıpratıcı bir süreçti bide ilk olmasından ötürü bilinçsiz davrandık çok aşırı stres yaptık ikimizde eşimle beraber transferden sonra hiç dinlenemedim evimden taşınmak zorundaydım ve ev topladım çok ağır eşyalar kaldırdım yukarılara uzandım test yapmaya gittik şüpheli pozitif çıktı maalesef iki gün sonra tekrar gel değerlerin yükselir inş dediler ama gergin olmamız talihsiz bir döneme denk gelmemden dolayı tutmadı bide ailelerimizden istediğimiz desteği alamadık söylediğimize söyleyeceğimize pişman olduk sonuç iki gün sonrada negatif çıktı yıkıldık tabi ki ilk zamanlar toparlanmamız 10 ayı buldu sonra gene karar verdik yaptırmaya inş yarın hayırlı sonucu alırız bizde :)
ikinci tedavide kısa protokol oldu 8 gün kadar iğneleri kullandım diğerine göre 4 gün daha az kullandım iğneleri daha olumlu ve pozitiftik bu sefer 13 yumurta toplandı ama 7 tanesi gelişmişti 3 tanesi çok iyi dediler 3ünüde transfer ettiler :) bu sefer umutluyuz inş boşa çıkmaz emeklerimiz sende olabildiğince rahat ol destek olmayacağını bildiğin insanlarla paylaşma durumunu biz öyle yaptık bu sefer

merhaba hayırlı olsun bebişlerin büyük ihtimal ikiz çünkü 11.günü 136.69 gün geçtikçe iki katına cıkıo bildiğim kadarı ile bir ikiz annesi olarak benim 340.34çıkmıstı allah kucagına almayı nasip etsin kııııııııııııııız çok sevindim valla

durumun nasıl kaçıncı günün bugun merak ettim allah sabır versin sevinçli haberler alacagıma inanıyorum içimden hamileymişsin gibi gelio rabbim yuzunu guldursun

Beklemek gercekten zormus arkadaslar.Allahim hepimize guzel sonuclar almayi nasip etsin insallahh aminn

Merhaba :) 12.gün testim 114,5 çıkmıştı 15.gün 581,7 çıktı...inşallah haftaya keseyi görmeye gideceğiz.bir sonraki hafta da kalp atışlarını..... Çok müthiş bir duygu..

çok iyi yaa maviş güzel gelişme :) darısı bize inş yarın :)

Mrh yazılara bakarken yazdık larınız dikkatimi cekti benimde transferimin 6 günü ve 24 yaşındaym ve tek embriyo konuldu inşallah bizlerde hayırlı haberler alırız.iyiki buraya üye olmuşm herkesn yazdıklarına gerçekten umutla bakıyorz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

durumun nasıl kaçıncı günün bugun merak ettim allah sabır versin sevinçli haberler alacagıma inanıyorum içimden hamileymişsin gibi gelio rabbim yuzunu guldursun

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için Pazartesi günü transfer olmuştum bugün 6. Günü oluyor sanırım Cumartesi günü test yaptıracağım inşallah hislerin doğru çıkar bel ve kasığımda arada ağrı oluyor ama şiddetli değil heyecanla bekliyorum

Merhaba :) 12.gün testim 114,5 çıkmıştı 15.gün 581,7 çıktı...inşallah haftaya keseyi görmeye gideceğiz.bir sonraki hafta da kalp atışlarını..... Çok müthiş bir duygu..

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…