Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

arkadaşlar merhaba ben Hayriye aylar öncesinde buraya üye olmuştum ve aşılama yaptırmıştık 2 kez tutmadı.ve 3 ay önce de ankara cebeci hastanesinde tüp bebek denedik ama tutmadı.hatta 2 emriyo konuldu 5.gün transfer oldu ama tutmadı .tekrar 2 ay sonra yaptırmayı düşünüyorum fakat aynı yeremi gitsem yoksa başka yeremi gitsem karar veremedim.ankarada tüp bebek deneyeniniz varmı acaba.

bende de başlangıçta çok yumruta vardı ama 9 toplanabilgi hatta doktorum daha fazla bekliyordum ama 9 çıktı dedi ama sayıya takılma önemli olan olgun ve sağlıklı olmaları dedi çok şükür 9dan 7si sağlıklı çıktı ve döllendi yani canım sayıya takılma sende doktorun bilir en iyisini ben takipte kaç tane oluştu diye sormadım hiç. bu arada normalde yasal olan 1 tane embriyo transfer edilmesidir. fakat bu doktorun insiyatifinde olan bir durum :) bana önce 1 tane koyuyoruz dedi bende ben bir değil 2 tane istiyorum dedim çünk bu kadar emek verdim garanti olsun 2 koyalım dedim hemde ikiz olursada isterim dedim. çünkü tatlım yarın birgün 2. bebeği düşünürsem aynı sıkıntıları yeniden yaşacağım ikiz olursa bir aradan çıkar bir daha düşünmem diye düşünüyorum tabi rabbim verirse yine kabulum o ayrı konu ama :) bence sende böyle düşünüyorsan doktorunla konuş derim :) ama doktorum şunu dedi yasal olan 1 ama 2 istiyosan 2 koyalım yarın birgün denetim için ararlarsa 1 konuldu dersin dedi ve tek emriyo konulmuş gibi yazıyo resmi evraklarda hatta tek embriyomun resmini bile verdi ben ankaradayım canım doktorumun muayenehanesi var bazı özel kadın hastaneleriyle anlaşması var duruma göre hastaneyi ayarlıyor. bu arada 5. gün konulması hamilelik şansını daha damı artırıyor birkaç kişiden duydum bunu bu arada güzel dileklerin için çok teşekkür ederim herşey güzel olur inşallah

merhaba hayriyecim :) aramıza hoşgeldin umarım rabbim hepimize gönlümüzde geçeni verir :) sizde sorun neydi sorun sendemi eşindemi?? :44::44::44: bende ankaradayım daha önce başken hastanesinde hulusi hocayla 2 başarısız aşılamam oldu hiç hoş kalmadığım bi sebepten doktorumu değiştirdim çok sinir bozucu bir şekilde. ama iyiki değiştirmişim bi arkadaşımın vasıtaysıyla gidiyorum şuanki doktoruma muayenehasi var çok tatlı çok şeker bi doktor hemde işinin ehli tüp bebek uzmanı birkaç hastaneyle anlaşması var işlemleri orda yapıyor istersen bilgilerini verebilirim çok iyi bir doktor hem çok ilgili hemde sıcakkanlı bir doktor bizde sorun eşimdeydi bana herşeyimin normal oldugunu ve kesin hamile kalacağımı söylüyor inşaallah hayırlısıyla

Bana da doktorum bir dedi ilk önce çünkü yumurtalarımın aşırı uyarılmasından korktu, ikiz olursa durumun agırlaşır dedi.. aşılamada aşırı uyarılma olmuştu ve genelde hastanede geçirmiştim, zor bir dönemdi..
fakat bu sefer böyle bir durum olmadı. aşırı uyarılmayı bırak beklenilen kadar yumurta olmadı, tüp bebek merkezi bana nakit öde eğer iki tane koymamız gerekirse iki tane yumurta transfer edebiliriz dedi,
ben aslında ikiz istiyorum, kendim ikizim ben, ikiz olmak çok güzel bir duygu, maddi olarak çok zorlanacağımız için eşim istemiyor ikiz, ben istiyorum ama maddi açıdan istemiyorum, bilemiyorum, doktor ne önerir.. iki arada bir derede kaldım,
bu süreci, bu stresi tekrar yaşamakta istemiyorum, kendimi garantiye almak istiyorum,
aşılamada da benim doktorum kesin tutar, hatta çoğul gebelik olur, yumurtalar çok iyi, herşey iyi dedi dedi sonuç hüsran, bu yüzden korkuyorum, belki iki yumurta transferi yapılır..
nasıl dayanabiliyorsun beklemeye, ben çok sabırsızlanıyorum..
Allah sabır sonrasında da güzel haberler versin,

Şubat 24 te transfer olmuştu. 12. Gün beta hcg :33. 14.gün:53 çıktı sizce durum nedir???
en iyisi doktoruna sormak ama benim bildiğim, iki günde bir değerin iki katına çıkması, senin 66 olması gerekirdi ama ilk günler önemli olmayabilir.. sonuçta bir yükselme var, önümüzdeki günlerde tekrar yaptırtmanı isteyebilirler..
Hayırlısı olsun..

amin canım allah razı olsun hepimiz güzel haberlerimizi alalım inşallah. bende daha önce 2 olumsuz aşılama geçirmiştim beklemek çok sıkıcı ama mecburen bekliyorsun yapacak birşey yok allah sabrını veriyor. bana doktorum 1 hafta rapor yazdı dinlen dedi işim stresli bir iş çünkü. bende çok sabırsızlanıyorum bu arada haftasonu evde idrar testimi yapsam diyorum :44::44: sende canını sıkma arkadaşım herşey olacağına varıyor doktorun senin için herşeyi en bilen kendini önce allaha sonra doktoruna teslim et o en iyisini bilir bu arada eşim istemiyor dedinya ikizi bir yumurtada da ikiz olabilir yani böyle bir durum olursa ne yapacak eşin :)

Hahahaha, o zaman yapabilecek birşeyi yok :) ikizlerle uğraşacak :) daha çok çalışıp daha çok para kazanacak
rapor mu verdi? çok iyi .. bana verir mi bilmiyorum.. ben de stresli ve çok yoğun çalışıyorum..
gerçi ben evde çok daha fazla sıkılıyorum.. stres yapıyorum, çalışırken kafam dağılıyor..
bence idrar testi yapma, ben bu sefer totem yaptım, doktorun söylediği tarihten önce test yapmayacağım, yaptırtmayacağım,
özellikle tüp bebek ve aşılama tedavilerinde verdikleri ilaçların içinde HCG olduğu için erken yapılan testlerde yanıltıcı oluyor, önce küçük bir değer çıkıyor, hamile diyorlar, sonra hüsran olabiliyor, insan o zaman çok daha fazla üzülüyor, benim aşılamada öyle oldu, dayanamayıp erkenden kanda gebelik baktırttım, bir değer çıktı az da olsa, gebe dediler, sonra o değer gerçek test gününde düştü..
aslında yaptırtmamak çok daha iyi, yine sen bilirsin ama testi erken yapmışsan ki idrar testinde çok sonra belli oluyor, negatif çıkarsa ki tutmadığından değil aslında erken oldugundan moralin bozulacak o zaman tutacağı varsa bile tutmaz,
bence birazcık daha sabır,:18: biliyorum çok zor, ben de bu sabır sözlerini transferden sonra kendim için duymak isteyeceğim :)
bence, iki adet 5.gün ebriyosu, çoook büyük ihtimalle tutacak.. öyle hissediyorum..
çok azıcık kaldı.. kendini başka şeylerle meşgul etmeye çalış.. güzel haber için şafak 6

sen yumurtalar alındıktan sonra normal hayatına hemen döndün mü? o gün için rapor veriliyor mu? çalışabiliyor musun?

meraba canım bizde sorun yok gibi bişey aslında sadece benim tek tüpüm kapalı.eşimde de bir problem yok ama olmuyor.2 yıl önce bir dış gebelik geçirdim tüpüm kapalı olduğundan dolayı.peki şimdiki doktorunun ismini neydi acaba sakıncası yoksa.benim doktorum Ruşen aytaç pek hoşuma gitmedi

teşekkürler ama malesef kimysala gebelik dedi bugun(

arkadaşlar merhaba yarın test günüm korkudan ölücemm ya hamile değilsem die çünkü hiçbişi hissetmiyorum

Yarın test günüm. DÜn yani 10. gününde kendime bir sürü söz vermeme rağmen dayanamadım akşam idrar testi yaptım. Malesef tek çizgi. Çok pişmanım yaptığıma olmadı diye hissediyorum. Umutlarım bitti gibi. Bİr mucize olur mu ki yarın.

kokahantes bende o mucizeleri bekleyenlerdenim... benimde elim çok gitti test yapmaya ama yapmıycam bu sefer die kendime söz verdim... Hakkımızda hayırlısı... bende şuan ağrıda yok şişkinlikde yok hayırlısııı hakkımızda allahım nolur yüzümüzü güldür...

Ya ben de çok direndim ama yenildim Bende de ne ağrı ne farklı bir şey. KEşke bekleseydim diyorum şimdi. Akşamdan beri moralim çok bozuk. Allah'ım bir mucize göndersin bize inşallah.

Ya ben de çok direndim ama yenildim Bende de ne ağrı ne farklı bir şey. KEşke bekleseydim diyorum şimdi. Akşamdan beri moralim çok bozuk. Allah'ım bir mucize göndersin bize inşallah.

idrarda hemen çıkmayabilir moralini bozma... bünyeden bünyeye değişiyor erken idararda çıkmayabilir. Ümitsizliğe kapılma, içimizdeki ümitsizlikler yarın sevinçlerimiz olsun inş.

umutsuz olma canım ben de 2 kez yaptım ama hç bişy cıkmadı hep tek çizgiydi ama hamdolsun öyle olmadı moralini sakın bozma idrarda hemen çıkmayablirmş zatn güzel düşün inş gzel olacak herşey Allah 'ın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…