yasmin benim idrardan kan geldi bugün bir bilgin varmı bu konuda yardımcı olabilirmisin
tşkkr ederim canım akşam acilde idrar testi yaptırdık temiz çıktı.çok korktum amaBu konuda bilgim yok canım.Bence doktorunu ya da hastaneyi ara canım inşallah hamilelik belirtisidir
Sevindirici haberi sonunda aldik pozitif cikti dayanamadik acile gidip test yaptik bhcg 24.13 cikti tebrikler hamilesiniz dedi bide keseyi görseydik hayirlisiyla :)
Merhaba :) 12.gün testim 114,5 çıkmıştı 15.gün 581,7 çıktı...inşallah haftaya keseyi görmeye gideceğiz.bir sonraki hafta da kalp atışlarını..... Çok müthiş bir duygu..
Sevindirici haberi sonunda aldik pozitif cikti dayanamadik acile gidip test yaptik bhcg 24.13 cikti tebrikler hamilesiniz dedi bide keseyi görseydik hayirlisiyla :)
sağ ol yyasmin çok sağ ol darısı sana inş Allah'ım sana da nasip edecek inş :)
tşkkr ederim canım akşam acilde idrar testi yaptırdık temiz çıktı.çok korktum ama
Merhaba :) 12.gün testim 114,5 çıkmıştı 15.gün 581,7 çıktı...inşallah haftaya keseyi görmeye gideceğiz.bir sonraki hafta da kalp atışlarını..... Çok müthiş bir duygu..
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, benim de olumsuz iki aşılama deneyimi ve sonrasında ilk tüp bebek tedavisi, transferin 8. günündeyim. Yazınız hepimize destek olur nitelikte ve hepsine katılıyorum. Çok teşekkürler
merhaba kızlarr
size güzel haberlerim var :) sonucumuzu aldık hamdolsun hala bazı hormon değerlerimi öğrenemesemde ...
maşallah diyerekten beta hcg m 209,16Rabb'ime binlerce kez hamdolsun. sanırım ikizler geliyor dedi dr um pazartesi tekrarlayacak testlermi..inş hayırlı ve güzel olan olur :)
Allah'ım bekleyen herkesi kat be kat sevindirsin inş, sağlıkla kavuştrsun bebiişlerimzii
kahverengi dalllardan pembe pembe çiçekler çıkaran Rabbimiz varken ümitsizliğe gerek yokmuşş..
Allah'ım korktuklarımızdan emin kılsın inşşş:)
Mrh yazılara bakarken yazdık larınız dikkatimi cekti benimde transferimin 6 günü ve 24 yaşındaym ve tek embriyo konuldu inşallah bizlerde hayırlı haberler alırız.iyiki buraya üye olmuşm herkesn yazdıklarına gerçekten umutla bakıyorz
sizlere birazda olsa yasadıklarımdan örnek sunmak istiyorum çünkü neler yasadıgınızı çekmeyen bilemez o 12 gün beklemek 12 sene gibi geliyor gece gündüz gündüz gece olmuyor allah sabır versin sonundada gülmeyi nasip etsin ama sunu söylim asıl mücadele hamile kalınca baslıcak allah yar ve yardımcınız olsun bir sorun olursa sevev seve cevaplarım tatlım bende ikizlerden snra hamile kalmak istedim ama çocuklar 4 yasına girecek hala olmuyo yine tüp yapcam bu gidişle
Kaldı 4 gün. İçim şişti beklemekten artık ya.
Bi diyorum 11. günü yaptır sonra kızıyorum o kadar beklemişsin madem gününde yaptır.
Çok büyük ihtimal cuma günü, gününde yaptırıcam. Allah'ım içim kıpır kıpır oluyor bazen. Test günüyle ilgili milyon tane senaryo üretiyorum. Kafayı yeme üzereyim sanırım artık
Bugün işe başladım. Biraz yoruldum ama nasip artık ya tuttuysa tutmuştur herhalde bu zamana kadar.
2 gündür bel agrısı ve regl sancısı çekiyorum. Ama korkmuyorum. Sanki ağrıması bana içeriden mesaj gibi geliyor.
Merhaba kokohantes benimde test günüm cuma günü sabırsızlık, korku hepsi biraradaçünkü adet sancılarına benzer ağrım var sonuç negatif olacak die korkuyorum...
Canım ben adet sancılarını kafama takmıyorum. Bir sürü ilaç alıyoruz e adet günümüz yaklaşıyor,adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı.
Korkmaya ben de çok korkuyorum. Ama cumaya kadar da hayatı zehir etmek istemiyorum kendime.
Napalım nasip kısmet, biz elimizden geleni yaptık, bir sürü acı çektik,kendimize dikkat ettik. Bundan sonrası Rabbim ne derse o olacak.
Çoğu gitti azı kaldı öyle düşün. Cuma 12. günün mü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?