Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

yasmin benim idrardan kan geldi bugün bir bilgin varmı bu konuda yardımcı olabilirmisin

Bugün nasılsın merak ettim doktorunla görüştün mü bence rahatlıkla arayabilmelisin biz tüp bebek tedavisi görüyoruz sonuçta durumumuz çok ciddi.allah sağlık versin cümlemizin kucağını boş koymasın yüce Rabb'imiz hepimize duacıyım

Sevindirici haberi sonunda aldik pozitif cikti dayanamadik acile gidip test yaptik bhcg 24.13 cikti tebrikler hamilesiniz dedi bide keseyi görseydik hayirlisiyla :)

Tebrikler Allah kucağına almayı nasip etsin.darısı benim ve tüm bekleyenlerin başına

Merhaba :) 12.gün testim 114,5 çıkmıştı 15.gün 581,7 çıktı...inşallah haftaya keseyi görmeye gideceğiz.bir sonraki hafta da kalp atışlarını..... Çok müthiş bir duygu..

senin adına çk sevindim canım bende yarın gorusmeye gidiyorum adetimle baslarız mart 23te felan

Sevindirici haberi sonunda aldik pozitif cikti dayanamadik acile gidip test yaptik bhcg 24.13 cikti tebrikler hamilesiniz dedi bide keseyi görseydik hayirlisiyla :)

Hayırlı olsun canim cok sevindim sayımız artıyor cok şükür :) sağlıkla nasp etsin Rabbim bebislerizi ınş

Selam kızlar bende bir kaç gün sonra ilk denememle başlayacağız Rabbim yardımcımız olsun sabır ve tevekkül etmek Rabbim bilir hayırlısı diyip sessiz sakin beklemek :116::106:

aynı merkezde tedavi görüyorum bende. bu perşembe günü testim var. aslında test yapsam mı diye düşünüyorum ama olumsuz sonuç ile karşılaşmaktan çok korkuyorum...

canım çok sevindim biliyordum senin hamile oldugunu inşallah kat kat artar değerin :)) allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip eylesin benimde transferim yapıldı 18i sonuç günüm

Merhaba :) 12.gün testim 114,5 çıkmıştı 15.gün 581,7 çıktı...inşallah haftaya keseyi görmeye gideceğiz.bir sonraki hafta da kalp atışlarını..... Çok müthiş bir duygu..

tebrikler ne güzel haber allah kucağına aldıgın günleri görmeyide nasip etsin :)

Kaldı 4 gün. İçim şişti beklemekten artık ya.
Bi diyorum 11. günü yaptır sonra kızıyorum o kadar beklemişsin madem gününde yaptır.
Çok büyük ihtimal cuma günü, gününde yaptırıcam. Allah'ım içim kıpır kıpır oluyor bazen. Test günüyle ilgili milyon tane senaryo üretiyorum. Kafayı yeme üzereyim sanırım artık
Bugün işe başladım. Biraz yoruldum ama nasip artık ya tuttuysa tutmuştur herhalde bu zamana kadar.
2 gündür bel agrısı ve regl sancısı çekiyorum. Ama korkmuyorum. Sanki ağrıması bana içeriden mesaj gibi geliyor.

Merhaba kokohantes benimde test günüm cuma günü sabırsızlık, korku hepsi birarada çünkü adet sancılarına benzer ağrım var sonuç negatif olacak die korkuyorum...

Merhaba kokohantes benimde test günüm cuma günü sabırsızlık, korku hepsi birarada çünkü adet sancılarına benzer ağrım var sonuç negatif olacak die korkuyorum...

Canım ben adet sancılarını kafama takmıyorum. Bir sürü ilaç alıyoruz e adet günümüz yaklaşıyor,adet belirtileriyle gebelik belirtileri aynı.
Korkmaya ben de çok korkuyorum. Ama cumaya kadar da hayatı zehir etmek istemiyorum kendime.
Napalım nasip kısmet, biz elimizden geleni yaptık, bir sürü acı çektik,kendimize dikkat ettik. Bundan sonrası Rabbim ne derse o olacak.
Çoğu gitti azı kaldı öyle düşün. Cuma 12. günün mü?

yok canım benim doktorum 14.günü yaptırmamı söyledi cuma 14.günüm oluyor... İlk tedavinmi ? kaç embriyo kondu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…