- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
yarın bende yine kan vercem ama negatif olduğunu bile bile bugün pembe kanamamda bbaşladı. adet oluyorum sanırım.Vardir rabbimin bir bildigi canim en hayirli zamanda sahlikli bir evlat verecektir insallah,bende yarin yapcam bakalim allahim ne yazdi bize
yarın bende yine kan vercem ama negatif olduğunu bile bile bugün pembe kanamamda bbaşladı. adet oluyorum sanırım.
güzel haberlerini bekliyorum canım..inşallah herşey çok güzel olacakVardir rabbimin bir bildigi canim en hayirli zamanda sahlikli bir evlat verecektir insallah,bende yarin yapcam bakalim allahim ne yazdi bize
sakın umudunu kaybetme..adet görüpte tutanlar da var..hatta birkaç ay kanaması olup doğuranlar da var.rabbim nasip etsin inşallah..Vardir rabbimin bir bildigi canim en hayirli zamanda sahlikli bir evlat verecektir insallah,bende yarin yapcam bakalim allahim ne yazdi bize
benim bu 3. negatifim oldu artık. ben normalde adet belrtisi hissetmediğimden hiç bir şey hissetmiyordum adet oluyorum sanırım.Benimde 2_3 gun cok vardi adet belirtim dun aksam korktum yoksa kanamam olcak mi diye bugun hafifledi yine,senin nasildi son zamanlarda durumun,uzulme diyemem 2 negatif yasamis biri olarak elbet uzulceksin ama geciyor arkadasim,derdi veren rabbim dermanini da veriyor,kafani dagitacak seylerle mesgilul ol bu zamanlarda,odaklanma kanamaya ya da sonuca;(
benimde pazartesi test günüm neler hissediyosun belirtilerin nelerarkadaşlar merhaba, yazanları okudum da yarın test günü olanlar var aranızda..rabbim güzel haberler duymanızı nasip etsin..benim de pazartesi belli olacak.ama pazar yapacağım..daha bekleyemeyeceğim..güzel haberlerinizi bekliyorum..rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin:)ne olursa olsun vazgeçmek yok..sonuna kadar inancımızı koruyacağız..
yarın inşlh pozitifi görürsün de bana da umut olursub çünkü bnmde adet ağrılarım varBenimde 2_3 gun cok vardi adet belirtim dun aksam korktum yoksa kanamam olcak mi diye bugun hafifledi yine,senin nasildi son zamanlarda durumun,uzulme diyemem 2 negatif yasamis biri olarak elbet uzulceksin ama geciyor arkadasim,derdi veren rabbim dermanini da veriyor,kafani dagitacak seylerle mesgilul ol bu zamanlarda,odaklanma kanamaya ya da sonuca;(
bu benim 2.denemem.bekliyorum vakit geçsin diye..iyki çalışıyorum..evde olsam herhalde kafayı yerdim..böyle bile zor..iş yapasım yok ite ite yapıyorum..zaten kimse de karışmıyor sağolsunlar.beni kendi halime bıraktılar:) sadece bazen kasılma hissediyorum..iyi mi kötü bilemiyorum.gögüslerim büyüdü ama işaret olarak görmüyorum..hormon aldığımız için normal diyorum..sen pazar yapacakmısın..ben pazar günü akşam kan testi vereceğim..gerekirse pazartesi de yaptırırım..ama artık beklemek zor..sonuç olumsuz da olsa en azından pazar günü eşim yanımda olsun istiyorum..o beklemek var ya ..pozitif mi negatif mi diye bekliyorsun..işte ben o an beni mahvediyor..ne kadar heycanlanmıyacağım desem de elde değil.. senin nasıl gidiyor..kaçıncı denemen canım..bir de ben ananas yiyorum..nerde okusam hep adı geçiyor..faydası varmı bilmiyorum ama yiyorum.benimde pazartesi test günüm neler hissediyosun belirtilerin neler
bende çalışıyorum.gerçektende çalışmak iyi geliyor yoksa kafayı yeriz.benim transferden beri sancılarım var adet sancısı gibi bu 2.denemem ilkindede vardı bu ağrılar ve negatifti göğüslerim şiş iyiye yormaya çalışıyorum ama hiç umudum yok benim pazartesi 13.gün oluyor bilmiyorum cesaretmi toplayıp önceden yapar mıyım?ananas hiç yemedim ama duydum.kabak çekirdeği yiyiyorum bnde herşeyin hayrlısı inşlh Rabbim ol demiştir AMİNbu benim 2.denemem.bekliyorum vakit geçsin diye..iyki çalışıyorum..evde olsam herhalde kafayı yerdim..böyle bile zor..iş yapasım yok ite ite yapıyorum..zaten kimse de karışmıyor sağolsunlar.beni kendi halime bıraktılar:) sadece bazen kasılma hissediyorum..iyi mi kötü bilemiyorum.gögüslerim büyüdü ama işaret olarak görmüyorum..hormon aldığımız için normal diyorum..sen pazar yapacakmısın..ben pazar günü akşam kan testi vereceğim..gerekirse pazartesi de yaptırırım..ama artık beklemek zor..sonuç olumsuz da olsa en azından pazar günü eşim yanımda olsun istiyorum..o beklemek var ya ..pozitif mi negatif mi diye bekliyorsun..işte ben o an beni mahvediyor..ne kadar heycanlanmıyacağım desem de elde değil.. senin nasıl gidiyor..kaçıncı denemen canım..bir de ben ananas yiyorum..nerde okusam hep adı geçiyor..faydası varmı bilmiyorum ama yiyorum.
Amin canım inşallah..olacağına inanmak istiyorum.biliyorsunki inanmak başarmanın yarısı..şimdiden negatif düşünürsek sonuç negatif olur diye sürekli kendimi pozitif düşünmeye çalışıyorum...buradaki yazıları okurken ne çok insan var benim gibi..tek değilmişim diye kendimi avutuyorum..rabbimize sığınıyorum..inşallah güzel haberlerimizi alırız.bende çalışıyorum.gerçektende çalışmak iyi geliyor yoksa kafayı yeriz.benim transferden beri sancılarım var adet sancısı gibi bu 2.denemem ilkindede vardı bu ağrılar ve negatifti göğüslerim şiş iyiye yormaya çalışıyorum ama hiç umudum yok benim pazartesi 13.gün oluyor bilmiyorum cesaretmi toplayıp önceden yapar mıyım?ananas hiç yemedim ama duydum.kabak çekirdeği yiyiyorum bnde herşeyin hayrlısı inşlh Rabbim ol demiştir AMİN
5. Gün embryosuna. Mustafa Bahçeci 10. Gün baktırabilirsin dedi Vakit yaklaşıyo Korkuyorumm
korkma canım inşallah hakkında hayırlısı olur, ben de mustafa beyin hastasıydım tahlil günün ne zaman?5. Gün embryosuna. Mustafa Bahçeci 10. Gün baktırabilirsin dedi Vakit yaklaşıyo Korkuyorumm
crinone jel böyle yapabiliyor canım ben de önce beyaz sonra sarı sonra siyah gibi renklerde geldi doktor bana normal dedi korkma canımSlm kızlar crino jel sarı şekilde gelmesi normal mi
benim adet sancılarım daha bu hafta kesildi bebeğim çok damarlı bir yere tutunmuş kanamam bile oldu içini ferah tut kaç embriyo transfer edildi sana?Ne zamandi senin transferin,benim de 5.gun ama 14.gun yarin baktircam 2 gun once ve ozellikle dun cok adet sancim oldu,bacaklarim cok agirdi,sivilcem bile cikar gibiydi yuzum kasindi,karin gurultusu,butun adet belirtilerim vardi bugun daha iyiyim agri acisindan olmadimi diyorum o belietiler olunca bakalim yarin buyuk gun,sen neler yasadin hayirlisi insallah hepimize:)
benim adet sancılarım daha bu hafta kesildi bebeğim çok damarlı bir yere tutunmuş kanamam bile oldu içini ferah tut kaç embriyo transfer edildi sana?
anlıyorum insan çok korkuyor ama elimizden gelen her şeyi yaptık ve gerisi tevekkül, kendini rahatlat lütfen çünkü bebişlerin stresini anlar, bak ben de her gün sancılandım hemen kalkıp lavaboya koşturuyordum adet oldum diye, benim de adetlerim çok sancılı geçer hep adet oldum sandım ama doktorum çok normal dedi, internette araştırdım bu şekilde 9 ay sancı çeken arkadaşlar varmış. Benimkiler çok şükür geçti inşallah seninkiler de geçer ve hayırlı haberlerini alırsın.2 embriyo bahceci mustafa beyde dondurulmus blast,yuzum cok kasiniyo ve karin gurultum var bunlar adet belirtim korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?