Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Hayirli olsun benimde bi kizim var 11 temmuzda 2 tane blast transferim oldu bende sabırsızlıkla bekliyorum

Ne güzel inşallah ikizlerimiz olur ben çok istiyorum.Kac yaşında kızınız
Kizim 3 yasında Rabbim bilir nasipte ne var bilmem ama tek olur diye dua ediyorum çalışıyorum gurbetteyim 3 çocuk ve ikiz zorlayabilir tabi Rabbim nasip ederse başım üstüne

Kizim 3 yasında Rabbim bilir nasipte ne var bilmem ama tek olur diye dua ediyorum çalışıyorum gurbetteyim 3 çocuk ve ikiz zorlayabilir tabi Rabbim nasip ederse başım üstüne
Bende gurbetteyim öğretmenim ama zor da olsa razıyım ben çocuk olayını kapatırım :)

Oyyyyy teyzesi kurban olurdöllenecek tabi sapasağlam ve çooook sağlıklı olacaklar annesi maşallah size maşallah bu hayırlı günde kısmet etmiş Rabbim sen gönlünü ferah tut inş :)))
Yesildeniz
Transfer bugun yapildi dua et teyzesi tutunsunlar annelerine. ☺

Can
Yesildeniz
Transfer bugun yapildi dua et teyzesi tutunsunlar annelerine. ☺
ım benim inanki şimdi açtım sana yazacaktım anca fırsatım oldu etmem mi teyzesi hemde ne dualar ediyor annelerime sımsıkı sarılsınlar teyzesi onlara çikolata alacak:)) atlattın çok şükür şimdi Sabırla bekle dualarım seninle çok sevindim maşallah ecesuefe Allah'a emanet olun

Canım ya sana bir haberim var ben bu ay birkaç gün erken regli oldum stresten midir nedir hiç şaşmazdı aslında yarın sabah dokuzda benimde randevum var çok heyecanlıyım bende bismillahhh başlıyorum sende bana dua et olurmu birazda korkuyorum galiba Allah'ım sen yardım et hayırla sonuçlandır

Aminn yesilyildiz insallahh..
Allah dualarimizi kabul etsin.
Senden haber bekliyorum. Hastaneye gidince haber veririsin ☺

Aaa sende basliyormusun super cok sevindim hadi insallahh guzel guzel yumurtalarin olsun. Olur oyle erken de oluyor.. Alllah yardim etsin.. doktor ne dicek bakalim haber veririsin banada

Kizlar belirtiler varmi,dune kadar gogus uclarim çok aciyodu sanki bugun kayboldu gibi 9.gunumdeyim offf
benimde bugün 9. günüm iyice sıkıntı basmaya başladı. belirti olarak 6. ve 7. günlerde rahim için kasılma ağrı sızı vardı. ama oda geçti şimdi korkuyorum hiç bir şey hissetmiyorum. gögüs ucu ağrısı opudan bu yana ilaçlardan dolayı olduğundan o belirti değil benim için negatif tedavimdede oluyordu. Allahtan hayırlısı.

Benim 11.gun artik yok hiic belirti yoook hiiic hiiic daraldim artik

Benim 11.gun artik yok hiic belirti yoook hiiic hiiic daraldim artik

yarın mı test günün en azından günü bitirmişsin iyi kötü bir sonuç alacaksın rabbim nasip etsin inşallah, kaçıncı gün embirosuydu. kaç tane transfer oldu. ben kızımda 11. gün kan testi yaptırmıştım 112 çıkmıştı. aslında bugün öğrenebilirsin

Dondurulmus blast arkadaşim 2 tane transfer,yapmak istemiyorum acikcasi bole beklemek hem cok stresli hemde en azundan bekliyosun iste ,cevabi duymaya henuz hazir degilim

Hatta adet belirtilerim basladi diyebilirim benim adet zamani yuzum kasinmaya baslar ozellikle çene bölgem,bacaklarim sizlar filan bunlar bana olmadi diye hisssettiriyor

Merhaba arkadaslar. Bende 11 temmuzda 2 tane 3. Gün 8 hucreli embriyo transferi oldum. Catladim bugun meraktan. 1.25 i gorunce kanda cok uzuldum. Oysa ikinci denememdi daha umutluydum ama olmadi sanirim. Perşembe gunu 12. Gun tekrar kan vermeye gerek var mi sizce

3.gun embriyosu icin cok erken yapmissin testi cikmayabilir cok acele etmissin beklemeliydin arkadasim ben 8 temmuzda 5.gun embriyosu 23 temmuz test günü

adet sancıları negatif belirtisi midir? bugün transferin 6.günü geçenkindede adet sancılarım olmuştu sonuç negatif.ama bu kadar erken başlamamıştı nerdeyse 1.günden beri var ve gittikçe şiddeti artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…