Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Ne yazıkki sonucum hüsran oldu. bir heves 9. gün kan testi vermiştim kocaman bir "0" gördüm. Allahtan hayırlısı doktorum ilaçları kesmeden 12. gün tekrar kan testi yaptırmamı söyledi. umudum olmasada Allahtan ümit kesilmez deyip bekliyorum. bildiğiniz etrafınızda duyduğunuz 9. gün negatif çıkıp sonrasında gebeliği olan varsa bana umut verin. bu arada 2 adet 5. gün embriyosuydu herşey neredeyse mükemmeldi. endumetrium 13.8 idi. ama vakti zamanı gelmemiş. doktorum ikize bile kendini hazırla derken 1 tane bile olmayacak sanırım.

bende sizin gibi 11inde 5. gün embriyosu 2 adet blast transfer oldum. bende dün sağlık ocağında kan testi yaptırdım. 0 çıktı. doktorumu aradım. 12. gün tekrar hastanede kan vermemi ilaçlara devam etmemi söyledi. ilaçlara devam ediyorum ama iğneler hiç bu kadar acı vermemişti daha önce

3.gun embriyosu icin cok erken yapmissin testi cikmayabilir cok acele etmissin beklemeliydin arkadasim ben 8 temmuzda 5.gun embriyosu 23 temmuz test günü
8 temmuzda 5. gün embrisoyu nasıl test günü 23 temmuz oluyor? 15 gün sonra mı kan testi yapmanı söylediler. ilk defa duydum bana 12. gün dediler 23 temmuz oluyor ama ben dün yaptım ne yazıkki 0 çıktı. yükselme ihtimali var mı bilmiyorum? hiç bir şey hissetmiyorum

Bahceci mustafa beyde tedavi gordum 8 temmuz transfer 23 temmuz test gunu arkadasim dondurulmus blast yapildi,onceden yaptirip kafalar karismasin diye sanirim,bem yapmadim daha test bekliyorum,ama sirarsan adet belirtilerim var,bacaklarim cok suzliyor mesela,dun aksam kasiklarim agirdi,yuzumdeki cenemdeki kasintilar basladi ama test yapmadim hala,evdede yapmadim bakalim hayirlisi,sende doktorunun dedugi gibi bekle bakalim insallah allahim en hayirlisini bilir,olnazsada vardir zamano,senin bir evladin vardi dimi,allahim ona uzun saglikli omur versin

5.gunmus,1.kaliteymis,rahim soyleymis boyle kalinmis butun degerler supermis filan,bunlarin hicbiri onemli degilki,allahim ol dedikten sonra en kalitesiz bulunan embriyo en kotu degerlerle tutar,allahin mucizesi buyuk,insallah isteyen herkese saglikli hayirli evlatlar versin rabbim kimseyi bekletmesin aglatmasin

benim ne adet belirtim var nede gebelik belirtisi kuş gibi hafif ağrısız sızısız hissediyorum kendimi karnım şişti oda indi. dün göğsümün üstü yeşil yeşil damar damar olmuş hamileliğimdeki gibi ama hormonların etkisinden olmalı Allahtan hayırlısı o ol derse olur inşallah

Aynen arkadasim olmazsa da vardir bir hikmeti diycez baska bir caremiz yok,yine allaha sigincaz dedigin gibi,uzulmemek mumkun degil elbet ama elden bisey gelmiyor,rabbim insallah kendiliginden verir belki bellimi olur,moralini yuksek tut

B
9.
Gun bile çıkar cnm kanda. Bnm 396 cıkmıştı.9. Gunde[/QUOTE]

bahçecide test günü 15. gün oluyor ama ben 5. gün idrarda öğrenmiştim bu arada transfer sonrası benim inanılmaz ağrılarım oldu adet olacakmışım gibi ama olurmuş öyle ağrılar doktoruma sordum inşallah güzel haberlerinizi alırız.

Transfer sonrası hiçbir belirtim olmamıştı ve tutmadığını düşünmüştüm,hiç mi farklı birşey olmaz diyordum kendi kendime ve kan vermeye o kadar umutsuz gitmiştimki test günü amaa rabbim bana meşer meleğimi göndermiş:)hiç takılmayın ol derse oluyor yaradan..

Valla arkadasim belirtiler olsabir dert olmasa baska;belirti olunca ayy yoksa adetmi olcam diye endise ediyosun,belirti olmayinca yoksa tutmadimi diyosun her iki durumdada hamile olma ihtimali dan cok olumsuz dusunuyor,benim mesela ilk gunler belirti yoktu hic bisey hissswtmiyorum tutmadi diyodum sonra adet belirtilerim basladi iki gundur persembe test gunu bu seferde adet olcam sanirim tutmadi diyorum,her turlu karmasik yani

En iyisi bekleyip görmek,başka elden ne gelir.görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler

arkadaşlar merhaba, yazanları okudum da yarın test günü olanlar var aranızda..rabbim güzel haberler duymanızı nasip etsin..benim de pazartesi belli olacak.ama pazar yapacağım..daha bekleyemeyeceğim..güzel haberlerinizi bekliyorum..rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin:)ne olursa olsun vazgeçmek yok..sonuna kadar inancımızı koruyacağız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…