Gulyo Sıkma Can'ını Bak herkes 12.gününü bekliyor burda okuduğum kadarıyla erken yapmışsın testi üzülme inş artar değerinbenim transferde 10. günüm ve sonuç 0,3
benim de 9. günüm "0" çıktı. doktorum ilaçlara devam et 12. gün tekrar hastanede kan ver dedi. sağlık ocağında vermiştim. güvenilir bulmadı.benim transferde 10. günüm ve sonuç 0,3
bende sizin gibi 11inde 5. gün embriyosu 2 adet blast transfer oldum. bende dün sağlık ocağında kan testi yaptırdım. 0 çıktı. doktorumu aradım. 12. gün tekrar hastanede kan vermemi ilaçlara devam etmemi söyledi. ilaçlara devam ediyorum ama iğneler hiç bu kadar acı vermemişti daha önceMerhaba arkadaslar. Bende 11 temmuzda 2 tane 3. Gün 8 hucreli embriyo transferi oldum. Catladim bugun meraktan. 1.25 i gorunce kanda cok uzuldum. Oysa ikinci denememdi daha umutluydum ama olmadi sanirim. Perşembe gunu 12. Gun tekrar kan vermeye gerek var mi sizce
8 temmuzda 5. gün embrisoyu nasıl test günü 23 temmuz oluyor? 15 gün sonra mı kan testi yapmanı söylediler. ilk defa duydum bana 12. gün dediler 23 temmuz oluyor ama ben dün yaptım ne yazıkki 0 çıktı. yükselme ihtimali var mı bilmiyorum? hiç bir şey hissetmiyorum3.gun embriyosu icin cok erken yapmissin testi cikmayabilir cok acele etmissin beklemeliydin arkadasim ben 8 temmuzda 5.gun embriyosu 23 temmuz test günü
8 temmuzda 5. gün embrisoyu nasıl test günü 23 temmuz oluyor? 15 gün sonra mı kan testi yapmanı söylediler. ilk defa duydum bana 12. gün dediler 23 temmuz oluyor ama ben dün yaptım ne yazıkki 0 çıktı. yükselme ihtimali var mı bilmiyorum? hiç bir şey hissetmiyorum
benim ne adet belirtim var nede gebelik belirtisi kuş gibi hafif ağrısız sızısız hissediyorum kendimi karnım şişti oda indi. dün göğsümün üstü yeşil yeşil damar damar olmuş hamileliğimdeki gibi ama hormonların etkisinden olmalı Allahtan hayırlısı o ol derse olur inşallahBahceci mustafa beyde tedavi gordum 8 temmuz transfer 23 temmuz test gunu arkadasim dondurulmus blast yapildi,onceden yaptirip kafalar karismasin diye sanirim,bem yapmadim daha test bekliyorum,ama sirarsan adet belirtilerim var,bacaklarim cok suzliyor mesela,dun aksam kasiklarim agirdi,yuzumdeki cenemdeki kasintilar basladi ama test yapmadim hala,evdede yapmadim bakalim hayirlisi,sende doktorunun dedugi gibi bekle bakalim insallah allahim en hayirlisini bilir,olnazsada vardir zamano,senin bir evladin vardi dimi,allahim ona uzun saglikli omur versin
benim ne adet belirtim var nede gebelik belirtisi kuş gibi hafif ağrısız sızısız hissediyorum kendimi karnım şişti oda indi. dün göğsümün üstü yeşil yeşil damar damar olmuş hamileliğimdeki gibi ama hormonların etkisinden olmalı Allahtan hayırlısı o ol derse olur inşallah
9.Bahceci mustafa beyde tedavi gordum 8 temmuz transfer 23 temmuz test gunu arkadasim dondurulmus blast yapildi,onceden yaptirip kafalar karismasin diye sanirim,bem yapmadim daha test bekliyorum,ama sirarsan adet belirtilerim var,bacaklarim cok suzliyor mesela,dun aksam kasiklarim agirdi,yuzumdeki cenemdeki kasintilar basladi ama test yapmadim hala,evdede yapmadim bakalim hayirlisi,sende doktorunun dedugi gibi bekle bakalim insallah allahim en hayirlisini bilir,olnazsada vardir zamano,senin bir evladin vardi dimi,allahim ona uzun saglikli omur versin
[/QUOTE]B
9.
Gun bile çıkar cnm kanda. Bnm 396 cıkmıştı.9. Gunde
bahçecide test günü 15. gün oluyor ama ben 5. gün idrarda öğrenmiştim bu arada transfer sonrası benim inanılmaz ağrılarım oldu adet olacakmışım gibi ama olurmuş öyle ağrılar doktoruma sordum inşallah güzel haberlerinizi alırız.Bahceci mustafa beyde tedavi gordum 8 temmuz transfer 23 temmuz test gunu arkadasim dondurulmus blast yapildi,onceden yaptirip kafalar karismasin diye sanirim,bem yapmadim daha test bekliyorum,ama sirarsan adet belirtilerim var,bacaklarim cok suzliyor mesela,dun aksam kasiklarim agirdi,yuzumdeki cenemdeki kasintilar basladi ama test yapmadim hala,evdede yapmadim bakalim hayirlisi,sende doktorunun dedugi gibi bekle bakalim insallah allahim en hayirlisini bilir,olnazsada vardir zamano,senin bir evladin vardi dimi,allahim ona uzun saglikli omur versin
Transfer sonrası hiçbir belirtim olmamıştı ve tutmadığını düşünmüştüm,hiç mi farklı birşey olmaz diyordum kendi kendime ve kan vermeye o kadar umutsuz gitmiştimki test günü amaa rabbim bana meşer meleğimi göndermiş:)hiç takılmayın ol derse oluyor yaradan..
En iyisi bekleyip görmek,başka elden ne gelir.görelim mevlam neyler neylerse güzel eylerValla arkadasim belirtiler olsabir dert olmasa baska;belirti olunca ayy yoksa adetmi olcam diye endise ediyosun,belirti olmayinca yoksa tutmadimi diyosun her iki durumdada hamile olma ihtimali dan cok olumsuz dusunuyor,benim mesela ilk gunler belirti yoktu hic bisey hissswtmiyorum tutmadi diyodum sonra adet belirtilerim basladi iki gundur persembe test gunu bu seferde adet olcam sanirim tutmadi diyorum,her turlu karmasik yani
10. gün kan testim 1,6
arkadaşlar merhaba, yazanları okudum da yarın test günü olanlar var aranızda..rabbim güzel haberler duymanızı nasip etsin..benim de pazartesi belli olacak.ama pazar yapacağım..daha bekleyemeyeceğim..güzel haberlerinizi bekliyorum..rabbim en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin:)ne olursa olsun vazgeçmek yok..
Tesekkurler arkadasim insallah guzel hbrler vermek nasip olsun hepimize:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?