Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

1. tedavim==> 4 yumurta toplan 2 tanesi döllendi 2. ve 3. kalite 2. gün embriyosu negatif

2. Tedavim ==> 5 yumurta toplandı 4 tanesi döllendi. 1. ve 2. kalıte 3. gün embriyosu POZİTİF (3 yaşında)

3. Tedavim==> 2 yumurta oluştu 1 tanesi döllendi. 2. kalite 3. gün embriyosu NEGATİF

4. tedavim==> 5 yumurta toplanda 5 tanesi döllendi. 5. gün blastosist 4BB ve 3CC tranferin 9. günü ve 10. günü negatif sonuç 1,6. 11 günü pembe kanamam oldu. adet oluyorum sandım ama olmadım. kanama durdu. yarın test günüm ama sonuç %99.9 NEGATİF

2 tane yerleştirildi blast acgh uygulandı sadece sol tarafımda kasık tarafımda dolgunluk hissi ,hafif sızı var bacagıma inen ara ara agrı oluyo korkuyorum çünkü bu 7. denemem sadece 4. Denemem tutmuştu 5 haftalık düştü sonra genden şüphelendikleri için acgh uygulandı 5. Deneme negatif 6. Deneme negatif 7. Deneme rabbim bilir

Hic üzulme arkadasim bak 2.tedavin ne guzel parliyor ordan işil işil,rabbim bilir kardeşin zamanini

Allahim buyuk canim insallah gonlune gore sonuçlansin

İstanbul yollarında yorulduk günü birlik gittim Muayne olup Memleketime döndüm Öğretmenim ilk yıllarda yaz tatilinde 15 tatilde yaptırdık 6 yıllık evliyiz Rabbimiz kimsenin emegini boşa çıkarmasın

İstanbul yollarında yorulduk günü birlik gittim Muayne olup Memleketime döndüm Öğretmenim ilk yıllarda yaz tatilinde 15 tatilde yaptırdık 6 yıllık evliyiz Rabbimiz kimsenin emegini boşa çıkarmasın

Amiiin aynen canim meslektasiz ve bende sehir disindan gidip geldim kontrollere zordu yorucuydu umarim degdu ve yarin mutlu hbr alicaz...

3. Gün 1. Kalite embiryolar ilk deneme ve 1 ağustos test günü...beklemek off beklemek

[QUOTE="fsh13, post: 41. tedavim==> 4 yumurta arkadaşım.tanesi döllendi 2. ve 3. kalite 2. gün embriyosu negatif

2. Tedavim ==> 5 yumurta toplandı 4 tanesi döllendi. 1. ve 2. kalıte 3. gün embriyosu POZİTİF (3 yaşında)

3. Tedavim==> 2 yumurta oluştu 1 tanesi döllendi. 2. kalite 3. gün embriyosu NEGATİF

4. tedavim==> 5 yumurta toplanda 5 tanesi döllendi. 5. gün blastosist 4BB ve 3CC tranferin 9. günü ve 10. günü negatif sonuç 1,6. 11 günü pembe kanamam oldu. adet oluyorum sandım ama olmadım. kanama durdu. yarın test günüm ama sonuç %99.9 NEGATİF [/QUOTE]
Bence biraz ferah tut içini. Tutunurlar insallahdaha adet olmammissin arkadasim

Merhaba arkadaşlar allah herkese yardım etsin hayırlı evlat versin inşallah. Ben 25 yaşındayım eşim 35 5 yıllık evliyiz medicalpark Göztepe aşılama için başvurduk esimin spermi düşük 5000 fln çıktı bunla olmaz tutmaz dedi tüp bebege geçin dedi bizde karar verdik başladık iğneler ilaçlar testler herseyebaşladık çok guzel geçti 8 yumurtam toplandı 6 tanesini dollendi 4 tanesi 1 kalite sağlıklı o kdr iyiymis ki embriyom 5.gun transfer ettiler hemde iki tane ikiz olur diye biz istedik bugün 9.gunum sonucum 4,50 çıktı yıkıldım şok oldum dha adet olmadım ağrım da yok beynim patlayacak cok üzüldüm doktor şimdi diyo ki eşinin spermi kötü kromozom testi fln yapalım diyo madem öyleydi aşılama yapmadin bu testen gecirseydin ya bayramşekeriniz olsun bebeginiz dedi okadar umutlanmistim ( değeri bu kadar düşük çıkıp yükselen var mıarkadaşlar lütfen cvp yazın

Yarin test günü o kadar daraldim ki sabah nasil olcak hıc bilmiyorum icimden bi ses olmadi diyor,adetimin hbrcisi karin gurultum hiç susmadi bugun

[QUOGün"BOYA,yapmıyorlar 3685, memyüksel610"]Merhaba arkadaşlar allah herkese yardım etsin hayırlı evlat versin inşallah. Ben 25 yaşındayım eşim 35 5 yıllık evliyiz medicalpark Göztepe aşılama için başvurduk esimin spermi düşük 5000 fln çıktı bunla olmaz tutmaz dedi tüp bebege geçin dedi bizde karar verdik başladık iğneler ilaçlar testler herseyebaşladık çok guzel geçti 8 yumurtam toplandı 6 tanesini dollendi 4 tanesi 1 kalite sağlıklı o kdr iyiymis ki embriyom 5.gun transfer ettiler hemde iki tane ikiz olur diye biz istedik bugün 9.gunum sonucum 4,50 çıktı yıkıldım şok oldum dha adet olmadım ağrım da yok beynim patlayacak cok üzüldüm doktor şimdi diyo ki eşinin spermi kötü kromozom testi fln yapalım diyo madem öyleydi aşılama yapmadin bu testen gecirseydin ya bayramşekeriniz olsun bebeginiz dedi okadar umutlanmistim ( değeri bu kadar düşük çıkıp yükselen var mıarkadaşlar lütfen cvp yazın[/QUOTE]
12. Gun test yapmiyorlar mi belki yukselir

günaydın herkese..bugün test sonucunu alacak arkadaşlara bol şans diliyorum..rabbim yar ve yardımcınız olsun..güzel haberlerinizi bekliyorum..

12. Gun test yapmiyorlar mi belki yukselir[/QUOTE]
merhaba canım.bana da 2 tane koydular..niye 9.gün baktınki..yine de erken değil mi..bence 12.gün gene baktır..bu sürede sakın moralini bozma..biliyorsun moral çok önemli..rabbimin mucizeleri çok..diyelim ki olmadı..vazgeçmeyeceksin..bebişlerimiz bize tutunana kadar savaşacağız..belki de böylesi hayırlı diyeceğiz..elden birşey gelmiyor..rabbim ol demedikten sonra ne yaparsak yapalım olmuyor..rabbim en kısa zamanda güzel haberlerimizi duymayı nasip eder canım...ben böyle yazıyom ama bakalım pazar günü benim test günüm..ben ne yapacağım.iyisini de düşünüyorum.bazen olmadıysa diye de düşünüyorum..ama rabbimize sığınmaktan başka çaremiz yok..

Isallah yukselir degerin arkadasim benimde 9 gun 3,39 cikmisti yavas yukselme oldu 12 gun 29,80 cikti. gebelik olustu ve kese gozukdu ama sonucum husran oldu kalp atisi gorulemediginden kurtaj oldum ama bu sonucda gebe kaldim umut var ardasim sabirla bekle isallah sonucun guzel cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…