- 10 Ocak 2013
- 2.927
- 2.521
- 133
1. tedavim==> 4 yumurta toplan 2 tanesi döllendi 2. ve 3. kalite 2. gün embriyosu negatif
2. Tedavim ==> 5 yumurta toplandı 4 tanesi döllendi. 1. ve 2. kalıte 3. gün embriyosu POZİTİF (3 yaşında)
3. Tedavim==> 2 yumurta oluştu 1 tanesi döllendi. 2. kalite 3. gün embriyosu NEGATİF
4. tedavim==> 5 yumurta toplanda 5 tanesi döllendi. 5. gün blastosist 4BB ve 3CC tranferin 9. günü ve 10. günü negatif sonuç 1,6. 11 günü pembe kanamam oldu. adet oluyorum sandım ama olmadım. kanama durdu. yarın test günüm ama sonuç %99.9 NEGATİF
Allahim buyuk canim insallah gonlune gore sonuçlansin2 tane yerleştirildi blast acgh uygulandı sadece sol tarafımda kasık tarafımda dolgunluk hissi ,hafif sızı var bacagıma inen ara ara agrı oluyo korkuyorum çünkü bu 7. denemem sadece 4. Denemem tutmuştu 5 haftalık düştü sonra genden şüphelendikleri için acgh uygulandı 5. Deneme negatif 6. Deneme negatif 7. Deneme rabbim bilir
Amin cümlemize inşallahAllahim buyuk canim insallah gonlune gore sonuçlansin
İstanbul yollarında yorulduk günü birlik gittim Muayne olup Memleketime döndüm Öğretmenim ilk yıllarda yaz tatilinde 15 tatilde yaptırdık 6 yıllık evliyiz Rabbimiz kimsenin emegini boşa çıkarmasın
3. Gün 1. Kalite embiryolar ilk deneme ve 1 ağustos test günü...beklemek off beklemek
Allah yardlmclmlz olsun.Yarin test günü o kadar daraldim ki sabah nasil olcak hıc bilmiyorum icimden bi ses olmadi diyor,adetimin hbrcisi karin gurultum hiç susmadi bugun
hadi hayırlısı bizi de haberdar et inşallah gönlünce olur her şeyYarin test günü o kadar daraldim ki sabah nasil olcak hıc bilmiyorum icimden bi ses olmadi diyor,adetimin hbrcisi karin gurultum hiç susmadi bugun
Allah evlat haberiyle mujdelesin inşYarin test günü o kadar daraldim ki sabah nasil olcak hıc bilmiyorum icimden bi ses olmadi diyor,adetimin hbrcisi karin gurultum hiç susmadi bugun
12. Gun test yapmiyorlar mi belki yukselir[/QUOTE][QUOGün"BOYA,yapmıyorlar 3685, memyüksel610"]Merhaba arkadaşlar allah herkese yardım etsin hayırlı evlat versin inşallah. Ben 25 yaşındayım eşim 35 5 yıllık evliyiz medicalpark Göztepe aşılama için başvurduk esimin spermi düşük 5000 fln çıktı bunla olmaz tutmaz dedi tüp bebege geçin dedi bizde karar verdik başladık iğneler ilaçlar testler herseyebaşladık çok guzel geçti 8 yumurtam toplandı 6 tanesini dollendi 4 tanesi 1 kalite sağlıklı o kdr iyiymis ki embriyom 5.gun transfer ettiler hemde iki tane ikiz olur diye biz istedik bugün 9.gunum sonucum 4,50 çıktı yıkıldım şok oldum dha adet olmadım ağrım da yok beynim patlayacak cok üzüldüm doktor şimdi diyo ki eşinin spermi kötü kromozom testi fln yapalım diyo madem öyleydi aşılama yapmadin bu testen gecirseydin ya bayramşekeriniz olsun bebeginiz dedi okadar umutlanmistim( değeri bu kadar düşük çıkıp yükselen var mıarkadaşlar lütfen cvp yazın
Isallah yukselir degerin arkadasim benimde 9 gun 3,39 cikmisti yavas yukselme oldu 12 gun 29,80 cikti. gebelik olustu ve kese gozukdu ama sonucum husran oldu kalp atisi gorulemediginden kurtaj oldum ama bu sonucda gebe kaldim umut var ardasim sabirla bekle isallah sonucun guzel cikarMerhaba arkadaşlar allah herkese yardım etsin hayırlı evlat versin inşallah. Ben 25 yaşındayım eşim 35 5 yıllık evliyiz medicalpark Göztepe aşılama için başvurduk esimin spermi düşük 5000 fln çıktı bunla olmaz tutmaz dedi tüp bebege geçin dedi bizde karar verdik başladık iğneler ilaçlar testler herseyebaşladık çok guzel geçti 8 yumurtam toplandı 6 tanesini dollendi 4 tanesi 1 kalite sağlıklı o kdr iyiymis ki embriyom 5.gun transfer ettiler hemde iki tane ikiz olur diye biz istedik bugün 9.gunum sonucum 4,50 çıktı yıkıldım şok oldum dha adet olmadım ağrım da yok beynim patlayacak cok üzüldüm doktor şimdi diyo ki eşinin spermi kötü kromozom testi fln yapalım diyo madem öyleydi aşılama yapmadin bu testen gecirseydin ya bayramşekeriniz olsun bebeginiz dedi okadar umutlanmistim( değeri bu kadar düşük çıkıp yükselen var mıarkadaşlar lütfen cvp yazın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?