Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

merhaba canım çok geçmş olsun.. Rabbim kavuştrsun bebişne inş tez zamanda.. ben de ankaradayım ufuk üni tedaviye başladım 5. gün transferiyle şuan hamiyelim çok şükr. ben memnun kaldım dr umdan,ilgisi takibi çok gzl tavsiye edeblirm.

ne güzel sen ikizmisin :) o zaman normalde de çocuğunun ikiz olma şansı yüksek :) garantiye almak istemeklede çok haklısın seni çok iyi anlıyorum aynı sıkıntıları tekrar yaşamak istemiyorsun değilmi?

özelden yazdım canım sana adresini ve telfonunu internet sitesinden alabilirsin yada bulamazsan ben yazarım yine :)

dur bakalım evde yapılan idrar testleri yanıltıcı olabiliyor adet günün geçmeden çıkmıyor bildiğim kadarıyla üzülmek için daha erken umutsuluğa kapılmak içinde yarın güzel haberlerini bekliyoruz :)

arkadaşlar merhaba yarın test günüm korkudan ölücemm ya hamile değilsem die çünkü hiçbişi hissetmiyorum

Seni çok iyi anlıyorum sanırım aynı duyguları o gün gelince ben de yaşayacağım.. Ama kendine bu eziyeti şimdiden çektirme..
eğer hamile değilsen o zaman üzülürsün şimdiden buna gerek yok..
şimdi kafanı dagıtmaya çalış.. eğer kendini çok sıkıntıya sokacaksan test yaptırt...
1 gün önce çıkabilir belki.. kaçıncı gün şu an senin?

Leon'un da söylediği gibi idrar testi için çok erken, gebe olsan bile çıkmayabilir.. bunun için moralini bozma.. 12. gün ancak kanda çıkıyor, sonrasında da idrara geçiyor.. yani sen idrar testi için çok erken davranmışsın, moralini bozma.. yarın bizi mutlama bilgilendir..

çok sevindim canım adına.inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder allahım.inşallah bizde o günleri görürüz.peki fiyat nekadar tuttu.maddi yönden sıkıntılıyız biraz.o yüzden özele gidemiyoruz.özel değilse eğer sizde problem varmıydı.

kesinlikle... sanırım iki embriyo transferi isteyeceğim.. büyük ihtimalle :)

slm arkadaşlar bana 6gün önce birtane emriyo transfer edildi sadece 4 yumurta toplandı bir tane döllenme oldu oda 4hüçreliymiş 2.gün transfer ettiler bir tane döllenme oldugu için çokümitsizleştim başta çok umutluydum çok üzlüyorum aslında herşey nasip kısmet oldugunuda biliyorum zaman yaklaştıkca korkularım artıyor sizce olumlu sonuç alabilirmıyım siz yada etrafınızda varmı benim gibi olan allah rızası için cevap versin teşk

bugün 12.günüm canım doktorum 13.gün test yaptırmamı istedi...sabrettim artık... 2 yıl beklemeden sonra artık olmasını çok istiyorum ama nasip kadar kısmet... rabbim ne yazdı o olacak... allah hakkımızda hayırlısını yazıp bizede soyundan tertemiz bir soy nasip etsin inş.

12.gün, çıkar diye düşünüyorum, istersen kan tahlili yaptırt, yani ben senin yerinde olsaydım yaptırtırdım :)

merhaba, ümidini kırma.. tek yumurtası oluşup tek yumurta transfer edilip bebek sahibi olan çok tanıdığım var.. bu yüzden ümidini kırma.. olacaksa bile olmaz o zaman..
rahat ol lütfen.. söylemesi kolay ama yapması çok zor biliyorum.. kendini oyalayacak şeyler dene..

12.gün, çıkar diye düşünüyorum, istersen kan tahlili yaptırt, yani ben senin yerinde olsaydım yaptırtırdım :)

bizim burda sabahtan vermen gerekiyor kanı yani bu saatte vermem hiç bi işe yaramıcak mecburen yarını bekliycemm hakkımızda hayırlısı artık...

bizim burda sabahtan vermen gerekiyor kanı yani bu saatte vermem hiç bi işe yaramıcak mecburen yarını bekliycemm hakkımızda hayırlısı artık...

o zaman mecburen yarın sabahı bekleyeceksin, hadi bakalım, umarım güzel sonuçlar alırsın, bize de yaz mutlaka.. zaman geçmiyorsa uyumayı dene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…