arkadaşlar merhaba ben Hayriye aylar öncesinde buraya üye olmuştum ve aşılama yaptırmıştık 2 kez tutmadı.ve 3 ay önce de ankara cebeci hastanesinde tüp bebek denedik ama tutmadı.hatta 2 emriyo konuldu 5.gün transfer oldu ama tutmadı .tekrar 2 ay sonra yaptırmayı düşünüyorum fakat aynı yeremi gitsem yoksa başka yeremi gitsem karar veremedim.ankarada tüp bebek deneyeniniz varmı acaba.
Bana da doktorum bir dedi ilk önce çünkü yumurtalarımın aşırı uyarılmasından korktu, ikiz olursa durumun agırlaşır dedi.. aşılamada aşırı uyarılma olmuştu ve genelde hastanede geçirmiştim, zor bir dönemdi..
fakat bu sefer böyle bir durum olmadı. aşırı uyarılmayı bırak beklenilen kadar yumurta olmadı, tüp bebek merkezi bana nakit öde eğer iki tane koymamız gerekirse iki tane yumurta transfer edebiliriz dedi,
ben aslında ikiz istiyorum, kendim ikizim ben, ikiz olmak çok güzel bir duygu, maddi olarak çok zorlanacağımız için eşim istemiyor ikiz, ben istiyorum ama maddi açıdan istemiyorum, bilemiyorum, doktor ne önerir.. iki arada bir derede kaldım,
bu süreci, bu stresi tekrar yaşamakta istemiyorum, kendimi garantiye almak istiyorum,
aşılamada da benim doktorum kesin tutar, hatta çoğul gebelik olur, yumurtalar çok iyi, herşey iyi dedi dedi sonuç hüsran, bu yüzden korkuyorum, belki iki yumurta transferi yapılır..
nasıl dayanabiliyorsun beklemeye, ben çok sabırsızlanıyorum..
Allah sabır sonrasında da güzel haberler versin,
arkadaşlar merhaba yarın test günüm korkudan ölücemm ya hamile değilsem dieçünkü hiçbişi hissetmiyorum
Hahahaha, o zaman yapabilecek birşeyi yok :) ikizlerle uğraşacak :) daha çok çalışıp daha çok para kazanacak
rapor mu verdi? çok iyi .. bana verir mi bilmiyorum.. ben de stresli ve çok yoğun çalışıyorum..
gerçi ben evde çok daha fazla sıkılıyorum.. stres yapıyorum, çalışırken kafam dağılıyor..
bence idrar testi yapma, ben bu sefer totem yaptım, doktorun söylediği tarihten önce test yapmayacağım, yaptırtmayacağım,
özellikle tüp bebek ve aşılama tedavilerinde verdikleri ilaçların içinde HCG olduğu için erken yapılan testlerde yanıltıcı oluyor, önce küçük bir değer çıkıyor, hamile diyorlar, sonra hüsran olabiliyor, insan o zaman çok daha fazla üzülüyor, benim aşılamada öyle oldu, dayanamayıp erkenden kanda gebelik baktırttım, bir değer çıktı az da olsa, gebe dediler, sonra o değer gerçek test gününde düştü..
aslında yaptırtmamak çok daha iyi, yine sen bilirsin ama testi erken yapmışsan ki idrar testinde çok sonra belli oluyor, negatif çıkarsa ki tutmadığından değil aslında erken oldugundan moralin bozulacak o zaman tutacağı varsa bile tutmaz,
bence birazcık daha sabır,:18: biliyorum çok zor, ben de bu sabır sözlerini transferden sonra kendim için duymak isteyeceğim :)
bence, iki adet 5.gün ebriyosu, çoook büyük ihtimalle tutacak.. öyle hissediyorum..
çok azıcık kaldı.. kendini başka şeylerle meşgul etmeye çalış.. güzel haber için şafak 6
evet canım ben 3-4 gün demiştim ama bir hafta yazalım dedi :) iyide oldu. bu arada bilmiyorum salıya kadar bekleyebilirmiyim :44::44: çok az kaldı ama sabır inşallah :)
bu arada canım yumurtalar toplanınca bir iki saat yatırmak istiyorlar hastanede ben yatmadım fazla ağrım yoktu normal izin günümde denk getirdim yani iznimi o güne aldım toplandı ertesi gün işe gittim bi sorun olmuyor sadece kasıkta biraz ağrı ve şişkinlik oluyor yani benim öyle oldu
meraba canım bizde sorun yok gibi bişey aslında sadece benim tek tüpüm kapalı.eşimde de bir problem yok ama olmuyor.2 yıl önce bir dış gebelik geçirdim tüpüm kapalı olduğundan dolayı.peki şimdiki doktorunun ismini neydi acaba sakıncası yoksa.benim doktorum Ruşen aytaç pek hoşuma gitmedi
Yarın test günüm. DÜn yani 10. gününde kendime bir sürü söz vermeme rağmen dayanamadım akşam idrar testi yaptım. Malesef tek çizgi. Çok pişmanım yaptığıma olmadı diye hissediyorum. Umutlarım bitti gibi. Bİr mucize olur mu ki yarın.
arkadaşlar merhaba yarın test günüm korkudan ölücemm ya hamile değilsem dieçünkü hiçbişi hissetmiyorum
Yarın test günüm. DÜn yani 10. gününde kendime bir sürü söz vermeme rağmen dayanamadım akşam idrar testi yaptım. Malesef tek çizgi. Çok pişmanım yaptığıma olmadı diye hissediyorum. Umutlarım bitti gibi. Bİr mucize olur mu ki yarın.
Hahahaha, o zaman yapabilecek birşeyi yok :) ikizlerle uğraşacak :) daha çok çalışıp daha çok para kazanacak
rapor mu verdi? çok iyi .. bana verir mi bilmiyorum.. ben de stresli ve çok yoğun çalışıyorum..
gerçi ben evde çok daha fazla sıkılıyorum.. stres yapıyorum, çalışırken kafam dağılıyor..
bence idrar testi yapma, ben bu sefer totem yaptım, doktorun söylediği tarihten önce test yapmayacağım, yaptırtmayacağım,
özellikle tüp bebek ve aşılama tedavilerinde verdikleri ilaçların içinde HCG olduğu için erken yapılan testlerde yanıltıcı oluyor, önce küçük bir değer çıkıyor, hamile diyorlar, sonra hüsran olabiliyor, insan o zaman çok daha fazla üzülüyor, benim aşılamada öyle oldu, dayanamayıp erkenden kanda gebelik baktırttım, bir değer çıktı az da olsa, gebe dediler, sonra o değer gerçek test gününde düştü..
aslında yaptırtmamak çok daha iyi, yine sen bilirsin ama testi erken yapmışsan ki idrar testinde çok sonra belli oluyor, negatif çıkarsa ki tutmadığından değil aslında erken oldugundan moralin bozulacak o zaman tutacağı varsa bile tutmaz,
bence birazcık daha sabır,:18: biliyorum çok zor, ben de bu sabır sözlerini transferden sonra kendim için duymak isteyeceğim :)
bence, iki adet 5.gün ebriyosu, çoook büyük ihtimalle tutacak.. öyle hissediyorum..
çok azıcık kaldı.. kendini başka şeylerle meşgul etmeye çalış.. güzel haber için şafak 6
evet canım ben 3-4 gün demiştim ama bir hafta yazalım dedi :) iyide oldu. bu arada bilmiyorum salıya kadar bekleyebilirmiyim :44::44: çok az kaldı ama sabır inşallah :)
bu arada canım yumurtalar toplanınca bir iki saat yatırmak istiyorlar hastanede ben yatmadım fazla ağrım yoktu normal izin günümde denk getirdim yani iznimi o güne aldım toplandı ertesi gün işe gittim bi sorun olmuyor sadece kasıkta biraz ağrı ve şişkinlik oluyor yani benim öyle oldu
bak bir gün geçti bile kaldı 5 gün :)
birazcık daha sabır... şu an agrın ya da başka bir belirtin var mı? raporun ne zaman bitecek?
benim yumurtalar pazar ya da pazartesi toplanacak.. bakalım..
:26:
merhaba canım çok geçmş olsun.. Rabbim kavuştrsun bebişne inş tez zamanda.. ben de ankaradayım ufuk üni tedaviye başladım 5. gün transferiyle şuan hamiyelim çok şükr. ben memnun kaldım dr umdan,ilgisi takibi çok gzl tavsiye edeblirm.
özelden yazdım canım sana adresini ve telfonunu internet sitesinden alabilirsin yada bulamazsan ben yazarım yine :)
ne güzel sen ikizmisin :) o zaman normalde de çocuğunun ikiz olma şansı yüksek :) garantiye almak istemeklede çok haklısın seni çok iyi anlıyorum aynı sıkıntıları tekrar yaşamak istemiyorsun değilmi?
çok sevindim canım adına.inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder allahım.inşallah bizde o günleri görürüz.peki fiyat nekadar tuttu.maddi yönden sıkıntılıyız biraz.o yüzden özele gidemiyoruz.özel değilse eğer sizde problem varmıydı.[/Qa
amin canım çok teşekkrler darısı bekleyen herkese inş .. bizim sperm sayısının çok az olması nedeniyle tedavimiz başladı..
Rabbim yardımcınz olsun inş
Seni çok iyi anlıyorum sanırım aynı duyguları o gün gelince ben de yaşayacağım.. Ama kendine bu eziyeti şimdiden çektirme..
eğer hamile değilsen o zaman üzülürsün şimdiden buna gerek yok..
şimdi kafanı dagıtmaya çalış.. eğer kendini çok sıkıntıya sokacaksan test yaptırt...
1 gün önce çıkabilir belki.. kaçıncı gün şu an senin?
günaydın yasmin olumsuz düşünme lütfen inş güzel sonuçlanır Allah 'ın izniyle..dua et,edelim inş..
bugün 12.günüm canım doktorum 13.gün test yaptırmamı istedi...sabrettim artık... 2 yıl beklemeden sonra artık olmasını çok istiyorum ama nasip kadar kısmet... rabbim ne yazdı o olacak... allah hakkımızda hayırlısını yazıp bizede soyundan tertemiz bir soy nasip etsin inş.
slm arkadaşlar bana 6gün önce birtane emriyo transfer edildi sadece 4 yumurta toplandı bir tane döllenme oldu oda 4hüçreliymiş 2.gün transfer ettiler bir tane döllenme oldugu için çokümitsizleştim başta çok umutluydum çok üzlüyorum aslında herşey nasip kısmet oldugunuda biliyorum zaman yaklaştıkca korkularım artıyor sizce olumlu sonuç alabilirmıyım siz yada etrafınızda varmı benim gibi olan allah rızası için cevap versin teşk
12.gün, çıkar diye düşünüyorum, istersen kan tahlili yaptırt, yani ben senin yerinde olsaydım yaptırtırdım :)
bizim burda sabahtan vermen gerekiyor kanı yani bu saatte vermem hiç bi işe yaramıcakmecburen yarını bekliycemm hakkımızda hayırlısı artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?