Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

o zaman mecburen yarın sabahı bekleyeceksin, hadi bakalım, umarım güzel sonuçlar alırsın, bize de yaz mutlaka.. zaman geçmiyorsa uyumayı dene :)

keşke çalışmıyor olsaydımda bugünü arkadaşlarımla sohbetle geçirmeyi isterdim... ama çalışıyorum maalesef, işe kendimi veremiyorum ayrı konu tabi haber veririm ilgine çok teşekkür ederim...

Son düzenleme:

teşk ederim zaten sadece dua ediyorum ama aklım hep orda inşallah hayırlı bir sonuç alırım dualarınızı eksik etmeyin lütfen

idrarda hemen çıkmayabilir moralini bozma... bünyeden bünyeye değişiyor erken idararda çıkmayabilir. Ümitsizliğe kapılma, içimizdeki ümitsizlikler yarın sevinçlerimiz olsun inş.

Kızlar içimi rahatlattınız çok sağ olun. Dün tükenen ümitlerim bugün yeniden yeşerdi. Resmen aceleci davrandım test yaparak. İnşallah yarın bu saatlerde güzel haberler veririm size.

Kızlar içimi rahatlattınız çok sağ olun. Dün tükenen ümitlerim bugün yeniden yeşerdi. Resmen aceleci davrandım test yaparak. İnşallah yarın bu saatlerde güzel haberler veririm size.

inş. kokahantes ikimizinde yarın test günü inş. hamile olduğumuzu haykırırız burda...

inş. kokahantes ikimizinde yarın test günü inş. hamile olduğumuzu haykırırız burda...

İnşallahh canım inşallah. Az önce kliniği aradım 1 saatte sonucu veririz dediler. Yarın bu saatlerde çoktan öğrenmiş olurum. Ay nolur yüzümüz gülsün artık.

İnşallahh canım inşallah. Az önce kliniği aradım 1 saatte sonucu veririz dediler. Yarın bu saatlerde çoktan öğrenmiş olurum. Ay nolur yüzümüz gülsün artık.

inş. bak sen şanslısın ben merkeze uzak bir yerdeyim devlet hastanesinde yaptırıp öğleden sonra öğrenicem sonucu amin inş. rabbim bu sefer güler yüzümüze....

Son düzenleme:

merhaba canım üzme kendini herşey rabbime kalmış o ol derse olur kimse mani olamaz buna sen bile :) o yüzden boşuna olumsuz düşüncelere kapılıpta kendini üzmene değmez bugünlerin atıdını çıkar hamile olduğunu düşün moral önemli boşu boşuna kendini strese sokma :) bu arada merak ettiğim bişey var sizdeki sıkıntı neydi bide hangi şehirdesin ve nerde yaptırdın merak ettim sadece

sen hiç merak etme, bebek isteteyen herkes bebeğine kavuşur inşallah.. senin için de dua edeceğim..

duaların için teşk ben herkez için ediyorum rabbim herkese güzel haberler almayı nasip etsin sen nezaman ögreneceksin benimki 19 mart inşallah güzel haber alırımda yazarım buraya

inşallah canım lütfen benim için dua edin aslında çokta sorun yoktu ben çok beklemek iste istemim edim yaşım 29 du aşılama yapılmadan tüp bebek denedik inşallah tutar dün bilmiyorum burdaki yorumları okuyunca ümitsizliğe düştüm üzüldümde anrara cebeci tıp fak yaptırdım cem hoca yaptı inşallah tutar lütfen dualarınızı eksik etmeyin daha öncede düşük yaşadım kendiliğinden gebe kaldım düştü

Yarın sonuç alacak arkadaşları merakla bekliyoruz..

Ben de cumartesi bebişimin kesesini görmeye gideceğim inş ..

Beklemek ne zormuş be kardeşim..hah şimdi oldu deyip rahat rahat uyuyamıyorum. Anneler hep mi böyle, hadi bir olsun, ultrasonda göreyim, kalbini duyayım, acaba cinsiyeti ne. Bir doğsun daha da gam yemem, biraz büyüsede kendini kurtarsa, bi okula başlasa.......vs.vs.. Tatlı şeyler bunlar da acaba ânı yaşamak için ne yapsak...???:44:

duaların için teşk ben herkez için ediyorum rabbim herkese güzel haberler almayı nasip etsin sen nezaman ögreneceksin benimki 19 mart inşallah güzel haber alırımda yazarım buraya

ben tedaviye yeni başladım, daha yumurtalarım bile toplanmadı.. Bugün belli olacak, ya pazar ya da pazartesi toplayacakları yumurtalarımı..
kaçıncı gün embriyosu konur bilmiyorum, doktor ya 3 ya da 5 koyarız dedi..
ne zaman belli olacağını yazarım :)
19 Mart sonucunu bekliyoruz,
sana kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane konuldu? tedavini nerede yaptırttın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…