o zaman mecburen yarın sabahı bekleyeceksin, hadi bakalım, umarım güzel sonuçlar alırsın, bize de yaz mutlaka.. zaman geçmiyorsa uyumayı dene :)
merhaba, ümidini kırma.. tek yumurtası oluşup tek yumurta transfer edilip bebek sahibi olan çok tanıdığım var.. bu yüzden ümidini kırma.. olacaksa bile olmaz o zaman..
rahat ol lütfen.. söylemesi kolay ama yapması çok zor biliyorum.. kendini oyalayacak şeyler dene..
idrarda hemen çıkmayabilir moralini bozma... bünyeden bünyeye değişiyor erken idararda çıkmayabilir. Ümitsizliğe kapılma, içimizdeki ümitsizlikler yarın sevinçlerimiz olsun inş.
umutsuz olma canım ben de 2 kez yaptım ama hç bişy cıkmadı hep tek çizgiydi ama hamdolsun öyle olmadı moralini sakın bozma idrarda hemen çıkmayablirmş zatn güzel düşün inş gzel olacak herşey Allah 'ın izniyle
dur bakalım evde yapılan idrar testleri yanıltıcı olabiliyor adet günün geçmeden çıkmıyor bildiğim kadarıyla üzülmek için daha erken umutsuluğa kapılmak içinde yarın güzel haberlerini bekliyoruz :)
Kızlar içimi rahatlattınız çok sağ olun. Dün tükenen ümitlerim bugün yeniden yeşerdi. Resmen aceleci davrandım test yaparak. İnşallah yarın bu saatlerde güzel haberler veririm size.
inş. kokahantes ikimizinde yarın test günü inş. hamile olduğumuzu haykırırız burda...
İnşallahh canım inşallah. Az önce kliniği aradım 1 saatte sonucu veririz dediler. Yarın bu saatlerde çoktan öğrenmiş olurum. Ay nolur yüzümüz gülsün artık.
teşk ederim zaten sadece dua ediyorum ama aklım hep orda inşallah hayırlı bir sonuç alırım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
bak bir gün geçti bile kaldı 5 gün :)
birazcık daha sabır... şu an agrın ya da başka bir belirtin var mı? raporun ne zaman bitecek?
benim yumurtalar pazar ya da pazartesi toplanacak.. bakalım..
:26:
evet aynen şafak 5 :) ya evet kasığımda ara ara ağrı ve batmalarım oluyor aniden şuan kasığımda ağrı var ve sağ bacağıma vuruyor genelde adet olduğumda kasık ağrım ve eşlik eden sağ bacak ağrım olur şuan öyleyimtabi ilaçlarında etkisi vardır halen diye düşünüyorum göğüslerim çok acıyor birde bu sabah pembe su gibi bir sıvı geldi doktoru aradım sordum endişelenme progestan yapıyordur bunları dedi normalmiş yani
evet aynen şafak 5 :) ya evet kasığımda ara ara ağrı ve batmalarım oluyor aniden şuan kasığımda ağrı var ve sağ bacağıma vuruyor genelde adet olduğumda kasık ağrım ve eşlik eden sağ bacak ağrım olur şuan öyleyimtabi ilaçlarında etkisi vardır halen diye düşünüyorum göğüslerim çok acıyor birde bu sabah pembe su gibi bir sıvı geldi doktoru aradım sordum endişelenme progestan yapıyordur bunları dedi normalmiş yani
kasıkta ara ara batma ve agrı gebelik belirtisi olabilir aslında. 5 gün sonra güzel haberi alacağım arkadaşım senden
slm arkadaşlar bana 6gün önce birtane emriyo transfer edildi sadece 4 yumurta toplandı bir tane döllenme oldu oda 4hüçreliymiş 2.gün transfer ettiler bir tane döllenme oldugu için çokümitsizleştim başta çok umutluydum çok üzlüyorum aslında herşey nasip kısmet oldugunuda biliyorum zaman yaklaştıkca korkularım artıyor sizce olumlu sonuç alabilirmıyım siz yada etrafınızda varmı benim gibi olan allah rızası için cevap versin teşk
Kızlar içimi rahatlattınız çok sağ olun. Dün tükenen ümitlerim bugün yeniden yeşerdi. Resmen aceleci davrandım test yaparak. İnşallah yarın bu saatlerde güzel haberler veririm size.[/
inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz kokohantes ve yasminn :)
kasıkta ara ara batma ve agrı gebelik belirtisi olabilir aslında. 5 gün sonra güzel haberi alacağım arkadaşım senden
inşallah alacağız arkadaşım :) az kaldı yarında kokohantes ve yasminin güzel habeleri gelir inşallah :)
inşallah alacağız arkadaşım :) az kaldı yarında kokohantes ve yasminin güzel habeleri gelir inşallah :)
evet yaaa yarına kokohantes ve yasminin güzel haberlerini alacağız inşallah,
herkes yazsın sonuçlarını :)
Kızlar içimi rahatlattınız çok sağ olun. Dün tükenen ümitlerim bugün yeniden yeşerdi. Resmen aceleci davrandım test yaparak. İnşallah yarın bu saatlerde güzel haberler veririm size.[/
inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz kokohantes ve yasminn :)
İNŞ. LEON TEŞEKKÜR EDERİM...
evet yaaa yarına kokohantes ve yasminin güzel haberlerini alacağız inşallah,
herkes yazsın sonuçlarını :)
inş. arkadaşlar...
sen hiç merak etme, bebek isteteyen herkes bebeğine kavuşur inşallah.. senin için de dua edeceğim..
merhaba canım üzme kendini herşey rabbime kalmış o ol derse olur kimse mani olamaz buna sen bile :) o yüzden boşuna olumsuz düşüncelere kapılıpta kendini üzmene değmez bugünlerin atıdını çıkar hamile olduğunu düşün moral önemli boşu boşuna kendini strese sokma :) bu arada merak ettiğim bişey var sizdeki sıkıntı neydi bide hangi şehirdesin ve nerde yaptırdın merak ettim sadece
inş. kokahantes ikimizinde yarın test günü inş. hamile olduğumuzu haykırırız burda...
duaların için teşk ben herkez için ediyorum rabbim herkese güzel haberler almayı nasip etsin sen nezaman ögreneceksin benimki 19 mart inşallah güzel haber alırımda yazarım buraya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?