Pazar günü yani tedaviye balşadığımın 13.günü yumurtalarımı toparlayacaklar, bu aşamaya bile gekmek çok zor oldu, sonuç tarihini nasıl getiririm bilmiyorum :)
bugün artık hemşire bile karnımdan iğne yapamadı, iğne girmedi ve kanadı çok...
neyse, bunlara katlanacağız hep.. sonuç güzel olsun da :)
Çok sevindim günün belli olmasına :) güzel haber haftaya transferin olacak yani :) bebişinin olduğunu duyuncada bu iğnelerin acısını hatırlamayacaksın bile :)
çok teşekkür ederim canım, yumurta transfer gününün bile belli olması biraz rahatlattı beni..
hadi bakalım..
birşey soracağım, 3.gün embriyosu yine 3.gün mü konuluyor yoksa 5.gün mü? bugün merkezde öyle duydumm, 3.gün embriyosu yumurta toplandıktan 5 gün sonra transfer ediliyor diye, senin nasıl oldu?
Canım 3. Gün embriyosu 3. Gün 5. Gün embriyosu 5. Gün transfer ediliyor yoksa adı neden 3. Ve 5. Gün embriyosu olsunki hiç böyle bişey duymadım
doktor bir hastaya dedi ki; 3.gün embriyosunu biz test için o gün gönderiyoruz bize test yapıp geri gönderiyorlar biz de geri geldiği gün yani 5 gün sonra transfer ediyoruz dedi... ne testi bilemedim..
ben de emin olamadım, soramadım da..
pazar günü hemen enjeksiyon yapıyorlar mı, ilk gün mü sayılacak? 3.gün transferini salı mı yaparlar o zaman?
inşallah canım lütfen benim için dua edin aslında çokta sorun yoktu ben çok beklemek iste istemim edim yaşım 29 du aşılama yapılmadan tüp bebek denedik inşallah tutar dün bilmiyorum burdaki yorumları okuyunca ümitsizliğe düştüm üzüldümde anrara cebeci tıp fak yaptırdım cem hoca yaptı inşallah tutar lütfen dualarınızı eksik etmeyin daha öncede düşük yaşadım kendiliğinden gebe kaldım düştü
Benim yumurtalarım pazartesi toplandı ve cumartesi transfer edildi 5. Gün embriyosu denildi evraklarda da 5. Gün embriyosu yazıyor onun döllenme işlemi geç olduysa ondan 3. Gün olmuştur bence herkesin farklı bence bunlara kafanı takma sadece gelecek güzel günlerini düşün mutlu ol :)
Yarın sonuç alacak arkadaşları merakla bekliyoruz..
Ben de cumartesi bebişimin kesesini görmeye gideceğim inş..
Beklemek ne zormuş be kardeşim..hah şimdi oldu deyip rahat rahat uyuyamıyorum. Anneler hep mi böyle, hadi bir olsun, ultrasonda göreyim, kalbini duyayım, acaba cinsiyeti ne. Bir doğsun daha da gam yemem, biraz büyüsede kendini kurtarsa, bi okula başlasa.......vs.vs.. Tatlı şeyler bunlar da acaba ânı yaşamak için ne yapsak...???:44:
Önümüzdeki hafta iş biraz sıkıntılı, iznimi ayarlamalıyım..
neyse.. gününü yumurta toplandığında söylerler sanırım hani gün yapılacağını..
umarım güzel günler olur:)
senin şafak 4:)
Canım belli olmaz sen iznini ayarlasanda belki bi gün arayıp yarın transferi yapıyoruz diyebilir doktorun o embriyonun gelişimine bağlı benim bi arkadaşıma 5. Gündü normalde transferi bir gün önce arayıp 4. Gün transfer etti şimdi ikizlere hamile bugün yarın doğumu olacak. Bu arada benden iyi takip ediyosun şafak 4 az kaldı :)
aaa ne güzel ikizlere hamile demek..
bakalım bizim ne olacak, çok heyecanlanıyorum
aaa ne güzel ikizlere hamile demek..
bakalım bizim ne olacak, çok heyecanlanıyorum
sanırım topikta bizden başka kimse yok:44:
Tüp bebek sonrası sonuç bekleyenler
*hangi gün açıklanacak
*kaç embriyo kondu
* hangi il ve hastane
*yaşlar kaç ve
*kullandığınız ilaçlar neler ??
merhaba kızlarkesemizi gördük hamdolsun darısı bekleyen herkese :)
Merhaba,
Transferim bu sabah oldu, sonuc 26mart ta aciklanacak. 2embriyo kondu gebze anadolu saglik merkezinde tedavi gorduk. Yasim 32 ve su an icin coaspirin, estrofem, elevit ve crinone jel kullaniyorum. Herkese bol sans :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?