Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Pazar günü yani tedaviye balşadığımın 13.günü yumurtalarımı toparlayacaklar, bu aşamaya bile gekmek çok zor oldu, sonuç tarihini nasıl getiririm bilmiyorum :)
bugün artık hemşire bile karnımdan iğne yapamadı, iğne girmedi ve kanadı çok...
neyse, bunlara katlanacağız hep.. sonuç güzel olsun da :)

Çok sevindim günün belli olmasına :) güzel haber haftaya transferin olacak yani :) bebişinin olduğunu duyuncada bu iğnelerin acısını hatırlamayacaksın bile :)

Çok sevindim günün belli olmasına :) güzel haber haftaya transferin olacak yani :) bebişinin olduğunu duyuncada bu iğnelerin acısını hatırlamayacaksın bile :)

çok teşekkür ederim canım, yumurta transfer gününün bile belli olması biraz rahatlattı beni..
hadi bakalım..
birşey soracağım, 3.gün embriyosu yine 3.gün mü konuluyor yoksa 5.gün mü? bugün merkezde öyle duydumm, 3.gün embriyosu yumurta toplandıktan 5 gün sonra transfer ediliyor diye, senin nasıl oldu?

Canım 3. Gün embriyosu 3. Gün 5. Gün embriyosu 5. Gün transfer ediliyor yoksa adı neden 3. Ve 5. Gün embriyosu olsunki hiç böyle bişey duymadım

Kızlar yasmin ve kokohantes sonuçlar ne oldu hüzel haberler bekliyoruz :)

Canım 3. Gün embriyosu 3. Gün 5. Gün embriyosu 5. Gün transfer ediliyor yoksa adı neden 3. Ve 5. Gün embriyosu olsunki hiç böyle bişey duymadım

doktor bir hastaya dedi ki; 3.gün embriyosunu biz test için o gün gönderiyoruz bize test yapıp geri gönderiyorlar biz de geri geldiği gün yani 5 gün sonra transfer ediyoruz dedi... ne testi bilemedim..
ben de emin olamadım, soramadım da..
pazar günü hemen enjeksiyon yapıyorlar mı, ilk gün mü sayılacak? 3.gün transferini salı mı yaparlar o zaman?

Benim yumurtalarım pazartesi toplandı ve cumartesi transfer edildi 5. Gün embriyosu denildi evraklarda da 5. Gün embriyosu yazıyor onun döllenme işlemi geç olduysa ondan 3. Gün olmuştur bence herkesin farklı bence bunlara kafanı takma sadece gelecek güzel günlerini düşün mutlu ol :)

Nasıl yani bi sorun yoktu ve sadece düşük yapıp beklemek istemediğin içinmi tüp bebek yAptırdın? Yanlışmı anladım 😳

Önümüzdeki hafta iş biraz sıkıntılı, iznimi ayarlamalıyım..
neyse.. gününü yumurta toplandığında söylerler sanırım hani gün yapılacağını..
umarım güzel günler olur:)
senin şafak 4:)

Evet annelik böyle bişey olsa gerek hamile kalmak bi dert kalamamak bi dert kesesi kalp atışı doğumu hepsi ayrı bi dert ama güzel duygular bunlar rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguları bu arada bence anı yaşamak için kendini özgür bırak :)

Canım belli olmaz sen iznini ayarlasanda belki bi gün arayıp yarın transferi yapıyoruz diyebilir doktorun o embriyonun gelişimine bağlı benim bi arkadaşıma 5. Gündü normalde transferi bir gün önce arayıp 4. Gün transfer etti şimdi ikizlere hamile bugün yarın doğumu olacak. Bu arada benden iyi takip ediyosun şafak 4 az kaldı :)

aaa ne güzel ikizlere hamile demek..
bakalım bizim ne olacak, çok heyecanlanıyorum

Tüp bebek sonrası sonuç bekleyenler
*hangi gün açıklanacak
*kaç embriyo kondu
* hangi il ve hastane
*yaşlar kaç ve
*kullandığınız ilaçlar neler ??

Merhaba,

Transferim bu sabah oldu, sonuc 26mart ta aciklanacak. 2embriyo kondu gebze anadolu saglik merkezinde tedavi gorduk. Yasim 32 ve su an icin coaspirin, estrofem, elevit ve crinone jel kullaniyorum. Herkese bol sans :)

Merhaba,

Transferim bu sabah oldu, sonuc 26mart ta aciklanacak. 2embriyo kondu gebze anadolu saglik merkezinde tedavi gorduk. Yasim 32 ve su an icin coaspirin, estrofem, elevit ve crinone jel kullaniyorum. Herkese bol sans :)

Hayırlısı olsun, umarım potitif sonuç alırsın, doktor rapor verdi mi? çalışmaya devam mı? dinleniyor musun?
12 gün sonra mı alacaksın sonucu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…