Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Adetin ikinci günü gittim ilk. Ardından 4gün sonra gün aşırı yani 4 kez gittim sonra yumurta toplama için gittim

Uzun zamandan sonra ilk kez yazıyorum bu siteye hamilelik belirtileri neler?ne yaparsak hamile kalabılırız vb birçok konu için giriyordum. Biz 2 yıllık evlıyız yasım 27 esımle normal yollardan bebek sahıbı olmaya calıstık hep olmadı daha sonra abd ye gıtmek zorunda kaldık ve bebek tedavısıne bırturlu baslayamadık. Abd donusu ozel bır hastaneye gıdıp butun tahlıllerı yaptırdık aama benım zekı doktorum sadece bana tedavı uygulamaya calıstı;( yaklasık 4 ay kadar klomen vb bır suru sey denedı sonunda esımıde kontrol için yonlendırdı. Ve sorunumuzun kaynagını ogrendık bana bu kadar sıkıntı cektırdıkten sonra;( hemen bır tup bebek merkezıne yonlendırıldık ve ankaraya tayın dolayısı ıle geldık geldıgımız gunlerde tedavıyede basladık 9 gunluk ıgneler sonucu yumurta toplamaıslemıne gecıldı 6 yumurta toplandı 3 tanesı kucuk kalmıs 1 tanesı gelısmedı 2 tane de 5. Gun embrıyosu kaldı ve ıkısınıde transfer ettı doktorum 2 şubatta. Transferın 9. Gunu evde ıdrar testınde cok cok cok sılık cızgı cıktı 10. Gün biraz daha net ama hala cok sılık 11. Gun daha nettı. 12. Gun hcg yaptırdık 140. 14.gun 288 dı hemen doktora gıttık ve kesemızı gorduuk cok sukur cumartesı gunude ıns bebısı ve kalp atısları ıcın randevu aldık rabbım herkese saglıklı hayırlı guzel bebısler versın suan hıc bır sey hıssetmıyorum ve belırtımde yok yalnız benım ılk gunlerden ıtıbaren sankı gobegım ıcerden cekılıyor gıbıydı)))))

kızlar merhaba merak eden arakadaşlar için yazıyorum daha önce 2 kez aşılama oldum tutmadı bende sorun yok eşimin sperm sayıları düşük. ilk defa tüp bebek deniyoruz iğnelere başladıktan itibaren 12. gün yumurtalarım toplandı toplam 9 yumurta alındı bunları 7si olgun ve sağlıklıymış hepsi döllenmiş :) cumartesi yani 5. gün transferim yapılacak. banada dua edin. bu arada hamile kalan arkadaşlar adına sevindim allah hayırlısıyla kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah. bu arada ankarada hrs kadın hastanesinde yaptırıyorum doktorumun muayenehanesi var anlaşmalı bu hastaneyle.

merhaba canım hayırlı olsun öncelikle.. aynı sebepten bizim de ilk tüp bebeğimiz..benimde bikaç tahlillerim hrs de olmuştu :)
ank ufuk üniv. benm dr um ama. 5.gün transferiyle 2 embriyo konuldu bana.. 10. gündeyiz heycanla 8 martı bekliyormm..düşünmekten saçma sapan rüyalar görüyorumm.. herşeyin hayırlısııı
Rabbim hepmizi sevindirsin inşallah..

tatlım güzel rabbim gönlüne göre verir inşallah :) biraz daha sabır :) ufuk üniversitesi benim işyerime çok yakın ama orda tüp bebek tedavisi yapıldığını hiç bilmiyordum ne kadara maloldu size benim toplam cebimden çıkan 4.800 tl bu arada banada 2 embriyo konulacak

hayırlı olsun bebeğin canım Allah'ım kucağına almayı da nasip etsin.. darısı da bize inş ben de ankaradayım ufuk üni oluyorum tedaviyi
bugün 10. günüm 2 gün kaldı 5. gün transferiyle 2 embriyo koydu dr um Rabbim inş nasp eder :18:

dr um Gamze hoca :) daha önce ankalife, turgut özala falan gittik ama sevmedim bi ark tasiyesiyle tanştım gamze hocayla ve karar verdk. dr um ufuk ta genellikle ama kolu her yerde bi hoca. muayenelerim hep ufukta yaptı
tedavi sürecindeki bazı tahillerimz hrs, medicana, centrum tüp bebek merkzin de oldu ama hiç zor olmadı . 5.500 tl kadar sanırım ortalama . inş hakkında hayırlı ve güzel olanı verir Rabbim

Arkadaşlar bende 25 ocakta ilk tüp bebek transferimi oldum. 3 gün transfer oldu ama malesef sonuç negatif çıktı. 5. gün transferi sanırım oran olarak 3.gün transferine göre daha yüksek. Yanlışmı düşünüyorum, lütfen deneyimlerinizi paylaşırmısınız. Çünkü ben bir kaç güne kadar adet olunca 2.denememi yapacağım allahım izin verirse. Benim yaş 43, Adana başkent, doktorum Tayfun bey..

oncelikle merhaba canım evet 20 yaşındayım 2 embriyo kondu doktorum saolsun beni anladı .ben çok istiyordum 2 tane...bu süreçte doktor gerçeken çok önemli doktorunu iyi seç derim ben.şimdikten hakkında hayırlısı olsun:)

inş.canım hakkımızda hayırlısı olsun ..Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş.sonuçlarımız pozitif olurrr AMİN güzel haberlerini bekliyorum:)

arkadaşlar ben çok heyecanlıyım bugün 9.günümdü pazartesi test yapıcaz inşallah :) ama bi yandan da çok korkuyorum ya dün gece çok fena bel ve kasık ağrısıyla kalktım sabah yüzümde sivilce çıktı canım tatlı şeyler istiyor sabah tuvalete adet oldum diye gittim ama olmamışım yalnız idrarım aşırı koyu renkteydi ve biraz yanma oldu tuvaletimi yaparken hakkımızda hayırlısı olsun

Allah razı olsun canım darısı tüm hasret çekenlerin başına. Idrar testı yapsan cıkar belkı hayırlısıyla inş rabbım nasıp etsın bebeklerımızı kucagımıza almayı

sonucu bekliyoruz, umarım tutar :)

Benim 2.tüp bebek denemem sonucu 15 Mart ta alacağım fiziksel durumumda pek değişiklik yok hayılısıyla sonucu bekliyorum Allah isteyen herkese versin tüm isteyenlere duacıyımb

kızlar günaydın herkese bugün test sonucu belli olacaklar varmı

kızlar günaydın herkese bugün test sonucu belli olacaklar varmı

günaydın canım benim yarın nasipse ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok sancım var korkumdan gece uyku girmedi gözüme moral gitti iyice veren de Allah alan da Allah tabii ama :18::18:

merh edanurm bugün 11. günüm 2 gündür sancım var bu gece de uyutmadı hem ağrı daha çok stress heycan korku karmaşık şeyler hissediyorm Allah ım nasip etsin hepimize :18::18:

günaydın canım benim yarın nasipse ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum çok sancım var korkumdan gece uyku girmedi gözüme moral gitti iyice veren de Allah alan da Allah tabii ama :18::18:

sen hamilesin bence :)) bide neden hemen böyle moralini bozuyosunki anlamadım bak moral motivasyon psikoloji çok önemli yarına çok enerjik ol güzel haberler alacağını düşün başka bişey düşünme :))

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız, benim de olumsuz iki aşılama deneyimi ve sonrasında ilk tüp bebek tedavisi, transferin 8. günündeyim. Yazınız hepimize destek olur nitelikte ve hepsine katılıyorum. Çok teşekkürler

tedavin hayırlı olsun camın allah bebişini saglıkla doğurmanı nasıp etsın ınsallah
raporsuz yaptırdın tüp bebegi ne kadara mal oldu herkeze soruyorum ama yorum yok

Merhaba, yazılarını yeni okumaya başladım. İstanbul Bahçeci Fulya 'da iki kez olumsuz aşılama yaptırdık. Sonrasında yine aynı yerde Prof. Dr. Mustafa Bahçeci ile ile ilk tüp bebek tedavimize başladık. Transfer sonrası 8. günümdeyim. klinik tedavisi 5.900tl ve ayrıca ilaçlar için 2.000 tl civari masrafımız oldu. Test günümüzü heyecan ile bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…