Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

allahıma şükürler olsun burda hergün güzel haberler almayı nasp etsin inşallah bebişlerin tutunuz 9 ay seninle kalır canım inşallah bizede nasip eder amin

allahıma şükürler olsun burda hergün güzel haberler almayı nasp etsin inşallah bebişlerin tutunuz 9 ay seninle kalır canım inşallah bizede nasip eder amin

Amin canım inş hergün artar bu güzellikler :) senden de bu güzel habri almayı nasip etsin Allah'ım sağlıkla kavuşuruz inş bebişlerimize:)

aminn canım Allah razı olsun dikkat ediyorum genellikle eşim yapıyor sağ olsun bi çok şeyi transferden bu yana hiç bişy yapmıyorum genellikle yatıyorum namaz lavabo ihtycı iiçin ayaktayım sadece :) ikiz annesi olarak senden çok şey öğrenicem inş:)

çok teşşekkür edrim canım amin amin inş Allahım nasip etsin tüm bekleyenlere...
beklemek insanı tükendiriyor gerçekten 10. günümme kadar bişy yoktu bende ama son iki gün çile çektim hayatımın hiç bir aşamasında o kadar stress yaşamadım sanki ama ümidni yitirme güzel olacak inşaallah kalbini ferah tut
benm sancım çoktu son iki gün belim kopacak gibi adet sancılarım yine geldi dedim en çok bu zaman korktum ve stress bastı normal olarak...
sakın olumsuz düşünme ama.. aldığımz ilaçlar yaşadığmz süreç pskolojimz herşey etkiliyor ama ümitsiz olma olur mu?
inşaallah güzel haberler alırız senden dua edelim bol bol

12. güne kadar nasıl beklerim bilmiyorum. Test günüm cuma. Bazen diyorum ki çarşamba falan yaptırsam mı , sonra düşünüyorum geç tutunma oluyormuş çıkmayabiliyormuş boşuna üzülmeyeyim.
10.gün çıkar mı ki?

merhaba...adına nasıl sevindim bilemezsiniz...bende uzun zamandır giremedim...şimdi fırsat bulabildim...sevinciniz sevimcimiz olsun burada ümitle bekleyen tüm arkadaşlara rabbim yardımcı olsun...

bende 2 kez tüp bebek denemesi yaşadım...olmadı..yaza inşallah tekrar başlayacağım...öğretmen olunca...anca uygun zaman diye bekle dedi doktorum...arkadaşlar ne olur umutsuz olmayın...bakın ben 3.deneyeceğim sil baştan olacak herşey ama.olsun razıyım..

ümitsiz asla olmaz...

Son düzenleme:

Arkadaşım..umutsuz olmayın lütfen..rabbim çok büyük..yazdıklarınızda çok haklısınız...eşiniz en büyük destekçiniz olmalı...tedirgin etmeyin kendinizi...diğer arkadaşlar gibi sizinde güzel haberlerinizi okuruz buradan...

daha öncede yazmıştım güzel arkadaşlarım...herkesin kendine göre bir hikayesi var...çabalar var...hayaller...umutlar ve sonuçlar...kimsenin mutluluğunda gözüm olmadı...çalışıyorum...öğretmenim...çocuklarımı çok seviyorum...sade ama kendine göre bir rutinlik içinde geçen hayatım var...bebek evliliği tamamlayan en önemli unsur...sadece anne-baba olma çabası içinde verdiğimiz mücadele herkese göre kat ve kat fazla...aşılamalar ve tüp bebek denemeleri...yordu tabiki vücudumu...ama asla moralimi bozmadım...yaza 3.tüp bebek denemesi olacak...malum yaz tatilimiz var uygun zaman... dualarım hepimize...yaşamın insana ne getireceğini bilemez insan...zorlu bir süreç zorlu bir yol...kısacası öyle yada böyle evliliğin süreçleri içinde yaşanan,bilinen durumlar bunlar...Eşime ketum ve duygularını çok belli eden bir erkek değil...çok istiyor biliyorum...ama destekçim,yol arkadaşım...bu çaba sadece bana ait olmamalı..yıpranmadan devam etme yolunda birbirimize söz verdik...sağlığım ve imkanlarım el verdiği sürece umudum olacak hep....
hepinizin 8 mart dünya kadınlar gününüzü kutlarım...

Zaman bir türlü geçmiyor benimde transferden sonra 6. Günüm ne bel ağrısı ne kasık ağrısı var. Hayırlısı bakalım bekleyeceğiz göreceğiz.allah hepimize olumlu sonuçlar nasip eder inşallah

mrb öncelikle hayırlı olsun transferin nasıl üçtane transfer yaotılar yasında genç nerde yaptırdın raporlumu yaptırdın ne kadara maoldu

ilkinde rapor vardı bunda rapor çıkmadı 3 tane transfer yaptılar bende şaşırdım ama inş tutar eşimin durumu biraz kritik olunca ondan o kadar koymuşlar

Zaman bir türlü geçmiyor benimde transferden sonra 6. Günüm ne bel ağrısı ne kasık ağrısı var. Hayırlısı bakalım bekleyeceğiz göreceğiz.allah hepimize olumlu sonuçlar nasip eder inşallah

merhaba benimde ilk tüp bebek denememde tuttu hemde embriyo transferi tek oldu yasım 24 diyesonra bölündü ikiz oldu 12günü bthcg yapptırana kadar adet görecekmiş gibibel ve karın ağrısı çektim bence o agrılara çok takılma kokulara hassasiyet çok oluo benim pişmiş et yemekleri kokusundan miğdem kalkıodu seninde varmı acaba insaallah seninde bebiş vardır cok sevindirici haber oluo allahın izniyle seninde olur allaha emanet ol

Son düzenleme:
arkadaşlar bugün 11.günüm kan testi istedi doktorum testimi yaptırdım sonucum 136,69 çıktı :) çooooooooook mutluyum Allah hepinize isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu:) 2 gün sonra tekrarlanacak testim dua edin lütfen...Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin bebişlerimizi :) bu arada doktorum çoğul gebelik olabileceğinide söyledin ..dua ile arkadaşlar

Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için kokulara çok az hassasiyetim var ama bilmiyorum ki midem bulanmıyor hiç bel ve kasıklarımda da çok az ağrı var senin de bebeklerin hayırlı uğurlu olsun sanada onlara da sağlık versin

Hayırlı uğurlu olsun darısı da bizim başımıza Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah hepimiz için dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…