merhaba kızlarr
size güzel haberlerim var :) sonucumuzu aldık hamdolsun hala bazı hormon değerlerimi öğrenemesemde ...
maşallah diyerekten beta hcg m 209,16Rabb'ime binlerce kez hamdolsun. sanırım ikizler geliyor dedi dr um pazartesi tekrarlayacak testlermi..inş hayırlı ve güzel olan olur :)
Allah'ım bekleyen herkesi kat be kat sevindirsin inş, sağlıkla kavuştrsun bebiişlerimzii
kahverengi dalllardan pembe pembe çiçekler çıkaran Rabbimiz varken ümitsizliğe gerek yokmuşş..
Allah'ım korktuklarımızdan emin kılsın inşşş:)
tebrik ederim arzuhali allah sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin inş.
allahıma şükürler olsun burda hergün güzel haberler almayı nasp etsin inşallah bebişlerin tutunuz 9 ay seninle kalır canım inşallah bizede nasip eder amin
ÇOK SEVİNDİM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM BU SUREÇTE KENDİNE ÇOK DİKKATT ET afedersin ama lavoboya gittiğin zaman bile çok bekleme ikiz annesi olarak doktorumun tavsiyesi mutfaktaki üst raflara uzanma tabaklarını tezgaha koy oradan alıp kullan insaallah bir bakanın vardır allah kimseyi sahipsiz etmesin çok zorbenim kan testim 340 çıkmıstı bu arada kendine iyi bak tatlım
Çok çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Rabbim cümlemizi sevindirsin, hepimizin son denemeleri olsun inşallah.
Biz tedavi dönemi zor zamanlar yaşıyoruz derken en zorunun beklemek olduğunu bilememişiz.
Günler hep böyle yavaş mı geçerdi bilemedim ki.
Uyuduğumdan bile tat alamıyorum. Mutsuz değilim ama tedirginim. Kendimi olumsuza da hazırlamaya çalışıyorum ama rüyalarım izin vermiyor ki. Her gece bir bebek, her gece yapılan ve pozitif çıkan testler.
Kendimi kaptırmaktan korkuyorum. Transfer günü dahil 7. günüm. Normal hayatıma dönüyorum yavaş yavaş. Pazartesi işe başlıyorum.
Vücut olarak bir sıkıntım yok çok şükür ama yaptığım her hareketten pişman oluyorum. Hep bi huzursuzluk hep bi tedirginlik.
Bazen regl sancım oluyor bazen de bugün olduğu gibi koparcasına bel ağrısı.
Hepsi ilaçlardan biliyorum. Güzel sonucu alsam, bilsem ki bebeğim benimle uykuyu, ağrıları düşünür müyüm hiç?
Su gibi aksa geçse zaman, alsak güzel haberleri...Offf karmakarışığım:44::44:
çok teşşekkür edrim canım amin amin inş Allahım nasip etsin tüm bekleyenlere...
beklemek insanı tükendiriyor gerçekten 10. günümme kadar bişy yoktu bende ama son iki gün çile çektim hayatımın hiç bir aşamasında o kadar stress yaşamadım sanki ama ümidni yitirme güzel olacak inşaallah kalbini ferah tut
benm sancım çoktu son iki gün belim kopacak gibi adet sancılarım yine geldi dedim en çok bu zaman korktum ve stress bastı normal olarak...
sakın olumsuz düşünme ama.. aldığımz ilaçlar yaşadığmz süreç pskolojimz herşey etkiliyor ama ümitsiz olma olur mu?
inşaallah güzel haberler alırız senden dua edelim bol bol
merhaba kızlarr
size güzel haberlerim var :) sonucumuzu aldık hamdolsun hala bazı hormon değerlerimi öğrenemesemde ...
maşallah diyerekten beta hcg m 209,16Rabb'ime binlerce kez hamdolsun. sanırım ikizler geliyor dedi dr um pazartesi tekrarlayacak testlermi..inş hayırlı ve güzel olan olur :)
Allah'ım bekleyen herkesi kat be kat sevindirsin inş, sağlıkla kavuştrsun bebiişlerimzii
kahverengi dalllardan pembe pembe çiçekler çıkaran Rabbimiz varken ümitsizliğe gerek yokmuşş..
Allah'ım korktuklarımızdan emin kılsın inşşş:)
çok teşşekkür edrim canım amin amin inş allahım nasip etsin tüm bekleyenlere...
Beklemek insanı tükendiriyor gerçekten 10. Günümme kadar bişy yoktu bende ama son iki gün çile çektim hayatımın hiç bir aşamasında o kadar stress yaşamadım sanki ama ümidni yitirme güzel olacak inşaallah kalbini ferah tut
benm sancım çoktu son iki gün belim kopacak gibi adet sancılarım yine geldi dedim en çok bu zaman korktum ve stress bastı normal olarak...
Sakın olumsuz düşünme ama.. Aldığımz ilaçlar yaşadığmz süreç pskolojimz herşey etkiliyor ama ümitsiz olma olur mu?
Inşaallah güzel haberler alırız senden dua edelim bol bol
12. güne kadar nasıl beklerim bilmiyorum. Test günüm cuma. Bazen diyorum ki çarşamba falan yaptırsam mı , sonra düşünüyorum geç tutunma oluyormuş çıkmayabiliyormuş boşuna üzülmeyeyim.
10.gün çıkar mı ki?
nerede yaptırdın canım
mrb öncelikle hayırlı olsun transferin nasıl üçtane transfer yaotılar yasında genç nerde yaptırdın raporlumu yaptırdın ne kadara maoldu
Zaman bir türlü geçmiyor benimde transferden sonra 6. Günüm ne bel ağrısı ne kasık ağrısı var. Hayırlısı bakalım bekleyeceğiz göreceğiz.allah hepimize olumlu sonuçlar nasip eder inşallah
merhaba benimde ilk tüp bebek denememde tuttu hemde embriyo transferi tek oldu yasım 24 diyesonra bölündü ikiz oldu 12günü bthcg yapptırana kadar adet görecekmiş gibibel ve karın ağrısı çektim bence o agrılara çok takılma kokulara hassasiyet çok oluo benim pişmiş et yemekleri kokusundan miğdem kalkıodu seninde varmı acaba insaallah seninde bebiş vardır cok sevindirici haber oluo allahın izniyle seninde olur allaha emanet ol
arkadaşlar bugün 11.günüm kan testi istedi doktorum testimi yaptırdım sonucum 136,69 çıktı :) çooooooooook mutluyum Allah hepinize isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu:) 2 gün sonra tekrarlanacak testim dua edin lütfen...Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayıda nasip etsin bebişlerimizi :) bu arada doktorum çoğul gebelik olabileceğinide söyledin ..dua ile arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?