Tüp bebek sonucu bekleyenler

sen bebeğinin kalp atışlarını duydun mu ben cumartesi keseyi görmeye gidicem çok heyecanlıyım bide alttan baktırmak riskli mi acaba benim dokturum alttan bakıyor sen nasıl muayene oldun
Ben almanyada tedavi oluyorum canim ve burda hep alttan ultrason yapilir henüz kalp atislarini duymadim keseyi gördüm sadece pazartesi tekrar kontrolum var insallah duyarim sen kacinci gündesin

Cok sevindim canim degerin nasildi
Canim 28 test gunumdu dayanamyip 26 sinda yaptirdik. 10 gun. 30.4 12.gun yani 28 de 91.39.ayin 8 de cagirdi doktorum sanirim kese icin.kalp atislarini duymayida nasip etsin rabbim.keseden belli olur demi ikimi tekmi oldugu senin degerin kacti canim

Ben almanyada tedavi oluyorum canim ve burda hep alttan ultrason yapilir henüz kalp atislarini duymadim keseyi gördüm sadece pazartesi tekrar kontrolum var insallah duyarim sen kacinci gündesin
Ben transferden sonra 17.gunum cumartesi keseyi gormeye gidicem insallah kalp atisini duymakta nasip olur hepimize

bende test gününü sabırsızlıkla bekliyorum..transfer tarihim 25 agustos test tarihim 06 eylül ALLAH bizede nasip eder inşş..

Son düzenleme:
Benim bugün pembe renkte kanamam oldu az miktarda doktorumla görüştüm bi iğne yaptırdım olabilir bir durummuş .içtiğim bi ilaç vardı onu içmeyi bırakmamı söledi şimdilik bi iki damla gibi kanamam ama biraz keyfim kaçtı benzer durum yaşayan var mı ?

Canim benimde oldu bigun boyunca surdu hafif sulu pembe devam etseydi doktorum igne yazcakti cok sukur devam etmedi.insallah guzel haberlerini aliriz seninde

Selam kizlar benim transfer gününu saymazsak dün 8.gün beta hcg 0.100
Bugun 9. Gün 1.20 cıktı ne bu sizce doktorum izinde konusamiyorum negatif dimi daha erken ama yukselirmiki

Canim benimde oldu bigun boyunca surdu hafif sulu pembe devam etseydi doktorum igne yazcakti cok sukur devam etmedi.insallah guzel haberlerini aliriz seninde
Şimdi durdu gibi . Umarım güzel haberi alırım 2gün sonra testte gidicem içim rahatladı tşk ederim cnm

B
Selam kizlar benim transfer gününu saymazsak dün 8.gün beta hcg 0.100
Bugun 9. Gün 1.20 cıktı ne bu sizce doktorum izinde konusamiyorum negatif dimi daha erken ama yukselirmiki
çok bilgim yok ama tahminimce daha erken bi kaç gün daha bekle bence cnm yükselebilir Konu ile ilgili transfer sonrası betahcg diye bir forum var oraya bak derim daha yardımcı olur sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…