Cok sevindim canim degerin nasildiBende guzel haberi aldim darisi tum isteyen arkadaslara insallahh
sen bebeğinin kalp atışlarını duydun mu ben cumartesi keseyi görmeye gidicem çok heyecanlıyım bide alttan baktırmak riskli mi acaba benim dokturum alttan bakıyor sen nasıl muayene oldunCanım 6.gün cok erken test icin bence sen gününü bekle insallah olur
Ben almanyada tedavi oluyorum canim ve burda hep alttan ultrason yapilir henüz kalp atislarini duymadim keseyi gördüm sadece pazartesi tekrar kontrolum var insallah duyarim sen kacinci gündesinsen bebeğinin kalp atışlarını duydun mu ben cumartesi keseyi görmeye gidicem çok heyecanlıyım bide alttan baktırmak riskli mi acaba benim dokturum alttan bakıyor sen nasıl muayene oldun
Canim 28 test gunumdu dayanamyip 26 sinda yaptirdik. 10 gun. 30.4 12.gun yani 28 de 91.39.ayin 8 de cagirdi doktorum sanirim kese icin.kalp atislarini duymayida nasip etsin rabbim.keseden belli olur demi ikimi tekmi oldugu senin degerin kacti canimCok sevindim canim degerin nasildi
Aminn insallahh mausi cumlemize nasip etsin rabbimm isteyenlerede en yakin zamanda pozitif sonucu gormeyi nasip etsin insallahhMasallah .
Cok sevindiimm hayirli kucaginiza almayi nasip ettsin.
Ben transferden sonra 17.gunum cumartesi keseyi gormeye gidicem insallah kalp atisini duymakta nasip olur hepimizeBen almanyada tedavi oluyorum canim ve burda hep alttan ultrason yapilir henüz kalp atislarini duymadim keseyi gördüm sadece pazartesi tekrar kontrolum var insallah duyarim sen kacinci gündesin
Aminn insallahhhh :)Ben transferden sonra 17.gunum cumartesi keseyi gormeye gidicem insallah kalp atisini duymakta nasip olur hepimize
Cok sevindim canim darisi bana insallahh :)Allahim cok sükür kalp atisinida gördüm henüz duyulmuyodu ama görünüyodu
Amin insallahh pozitif olur sonucunbende test gününü sabırsızlıkla bekliyorum..transfer tarihim 25 agustos test tarihim 06 eylülALLAH bizede nasip eder inşş..
Amin cnm inş bende güzel haberi alırım darısı tüm isteyenlerin başına tekrar hayırlı olsun sevindim senin adınaBende guzel haberi aldim darisi tum isteyen arkadaslara insallahh
Canim benimde oldu bigun boyunca surdu hafif sulu pembe devam etseydi doktorum igne yazcakti cok sukur devam etmedi.insallah guzel haberlerini aliriz senindeBenim bugün pembe renkte kanamam oldu az miktarda doktorumla görüştüm bi iğne yaptırdım olabilir bir durummuş .içtiğim bi ilaç vardı onu içmeyi bırakmamı söledi şimdilik bi iki damla gibi kanamam ama biraz keyfim kaçtı benzer durum yaşayan var mı ?
Şimdi durdu gibi . Umarım güzel haberi alırım 2gün sonra testte gidicem içim rahatladı tşk ederim cnmCanim benimde oldu bigun boyunca surdu hafif sulu pembe devam etseydi doktorum igne yazcakti cok sukur devam etmedi.insallah guzel haberlerini aliriz seninde
çok bilgim yok ama tahminimce daha erken bi kaç gün daha bekle bence cnm yükselebilir Konu ile ilgili transfer sonrası betahcg diye bir forum var oraya bak derim daha yardımcı olur sanaSelam kizlar benim transfer gününu saymazsak dün 8.gün beta hcg 0.100
Bugun 9. Gün 1.20 cıktı ne bu sizce doktorum izinde konusamiyorum negatif dimidaha erken ama yukselirmiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?