O kadar cok arastirdimki netten 10. Gun bu sekilde cikip 12 gun yukeselenler olmus.sakin uzme kendini.hayirlisiyla insallahh 12 gun degerin yuksek olur.Selam kizlar benim transfer gününu saymazsak dün 8.gün beta hcg 0.100
Bugun 9. Gün 1.20 cıktı ne bu sizce doktorum izinde konusamiyorum negatif dimidaha erken ama yukselirmiki
Uzmw kendini bende aglamistim adet olcam.olmadi diye bide 10 gun test yapip 11 gun gece oldu kanama sabahi zor ettim.insallahh seninde sonucun guzel olur.tutunma.kanamasidir insallahh rabbim hepimizin yuzlerini guldursunŞimdi durdu gibi . Umarım güzel haberi alırım 2gün sonra testte gidicem içim rahatladı tşk ederim cnm
Nasl isterm bi bilsennn.O kadar cok arastirdimki netten 10. Gun bu sekilde cikip 12 gun yukeselenler olmus.sakin uzme kendini.hayirlisiyla insallahh 12 gun degerin yuksek olur.
amin cnm inş çok tşk ederimUzmw kendini bende aglamistim adet olcam.olmadi diye bide 10 gun test yapip 11 gun gece oldu kanama sabahi zor ettim.insallahh seninde sonucun guzel olur.tutunma.kanamasidir insallahh rabbim hepimizin yuzlerini guldursun
Yarın test günü çok heyecanlıyım3gündür az da olsa kanamam var ama umutluyum uyku tutmuyor yazayım dedim
Bugün test günündü canim umarim hayirli haber almissindirYarın test günü çok heyecanlıyım3gündür az da olsa kanamam var ama umutluyum uyku tutmuyor yazayım dedim
Allah mutlu haberler almayı nasip etsin. kanama dışında başka belirtiniz oldu mu? Bugün benim de transferimin 5. Günü... Bel kasık ağrım oldu gögüslerimde hassasiyet oldu okadar ....ancak betahcg değerim 12.gün 8,07 çıktı pazartesi tekrar yaptırıcam gerçi benim dünden beri kanamam arttı sanırım başarısız oldu ilk denemem
Betahcg değerim çok düşük çıktı 8,07 . Pazartesi tekrar yaptırıcam testi yükselmiş mi bakacağız ancak pek ymutlu değilim kanamam dünden beri arttı aralıklarla geliyo ama şimdilik yarınki test sonucunu beklicezBugün test günündü canim umarim hayirli haber almissindir
Maalesef bir bilgim yok çok geçmiş olsun cnm ...kizlar bana yardim edicek birikeri varmi acaba carsamba yumurtalari toplattim 20 yumurta topladilar suan karnim asiri sis iki yumurtaligim azda olsa su toplamis doktor transfer pzartesi ama once kontrol su toplama cogalmissa iptal edilcek dedi cok uzuluyorum ve korkuyorm karnim cok sis nefes alirken canim yanio varmi benim gibi olan ve neler yaptiniz ltfn bilen yardm etsin
Sanırım pcos hastasısın bende ilk denememde aynı şeyleri yaşadım ve buna rağmen transfer yapıldı hiç tutunma olmamıştı o kadar pişman oldum ki erteletmediğim için üstelik başka bi doktor geçmişime baktığında tutunma olsaydı dahada ilerleyecekti bu durum dedi sana tavsiyem 1 ay ertelet transferini hakkında hayırlısı olsunkizlar bana yardim edicek birikeri varmi acaba carsamba yumurtalari toplattim 20 yumurta topladilar suan karnim asiri sis iki yumurtaligim azda olsa su toplamis doktor transfer pzartesi ama once kontrol su toplama cogalmissa iptal edilcek dedi cok uzuluyorum ve korkuyorm karnim cok sis nefes alirken canim yanio varmi benim gibi olan ve neler yaptiniz ltfn bilen yardm etsin
Kızlar embriyosu kaç hücreli transfer edildi yarın transferim var 5.gün transferi bilmem gereken bişey var mı yorumlarınızı bekliyorum
Slm canm moralini bozmak istemem ama benim de 8gun 0.100 cikti sonra 9.10.11.12.13 gun 1.20 cikti yuksek olmadmmi olmuyo geneldeArkadaşlar merhaba...
Bende bu gün kayıt oldum siteye...
Benim beşinci tüp bebek denemem, (6 hücreli 3. Gün tek emriyo) son transferimin bu gün 10.cu günü, 12. Gün yapılacak kan testini dayanamayıp bu gün yaptırdım... sonuç: 0.91 sizce 12.gününde yükselirmi? Böyle bir durum yaşayan varmı aranızda, tesellilerinize ihtiyacım var
Slm canm moralini bozmak istemem ama benim de 8gun 0.100 cikti sonra 9.10.11.12.13 gun 1.20 cikti yuksek olmadmmi olmuyo genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?