- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
9.gün erken gebelik testi olurselam benmde 4. denemem bsnada tek embriyo verildi bugn 4. günüm erken kaçıncı gün test yapılır
idrar testı nezaman yapmalıyım acaba9.gün erken gebelik testi olur
sen demı beklıyorsun kaçıncı gununBana doktor 12.gün kan tahlili icin gel dedi..erken gebelik testini idrarda evde 9.gün yapabilirsin
benımde 4. gunum bırlıkte alıcaz haberı ozamn hayrlısı bakalm :)
Merhaba benim de 4. Günüm bugün. 3. Gün embriyosu. Bence erken test yapmamaliyiz. Illa olacaksa En erken 10. Gün yapmak mantıklı. Yanıltıcı olabiliyor erken yapılan test. Hakkımızda hayorlisi olsun..selam benmde 4. denemem bsnada tek embriyo verildi bugn 4. günüm erken kaçıncı gün test yapılır
ben hiç yatıp dinlenmedim işten izinliyım ama sürekli dışarılarda gezdim durdum sizde durumlar nedir benim gibi gezen varmı :)Merhaba benim de 4. Günüm bugün. 3. Gün embriyosu. Bence erken test yapmamaliyiz. Illa olacaksa En erken 10. Gün yapmak mantıklı. Yanıltıcı olabiliyor erken yapılan test. Hakkımızda hayorlisi olsun..
Ben de 5 gün rapor aldım pazartesi ise başlayacağım. Evden hiç cikmadim. Annem geldi bana bakmaya sağolsun elim sıcak sudan soğuk suya degmedi :) ama evde normal hayatıma devam ediyorum. Hatta nasıl becerdiysem grip bile oldum. Parol ve bol bol çorba meyve ile ayakta geçiriyorum. Doktorum kan dolaşımıni sağlamak için normal hayatına devam etmemi söyledi. Hayırlısı hakkimizdaben hiç yatıp dinlenmedim işten izinliyım ama sürekli dışarılarda gezdim durdum sizde durumlar nedir benim gibi gezen varmı :)
Herhangı bır belırtın varmı 4 gun bıttı herhangı bırsey yok bendeBen de 5 gün rapor aldım pazartesi ise başlayacağım. Evden hiç cikmadim. Annem geldi bana bakmaya sağolsun elim sıcak sudan soğuk suya degmedi :) ama evde normal hayatıma devam ediyorum. Hatta nasıl becerdiysem grip bile oldum. Parol ve bol bol çorba meyve ile ayakta geçiriyorum. Doktorum kan dolaşımıni sağlamak için normal hayatına devam etmemi söyledi. Hayırlısı hakkimizda
Slm hayrlı olsun herhangı bır belırtı varmı benm 4 gun bıttı ama ama belırtı yok maslesef sadece goguslerım hassas oda ılaclardan oldgnu dusunuyorum kaç gundur ıyıydım ama bu pozıtf halım artık gıtmeye basladıSlm bende sizler gibi bekleyenim bugün 6. Gunum pazar günü kan vericem zaman yaklaştıkça daha cokk heyecan basıyor allahım hepimizin gönlüne göre verir inşallah
Göğüslerimde ağrı var ama opu dan beri öyle. Belirti aramiyorum kendimde. Olacağı varsa olacak arkadaşım. Boşver rahatlat kendini. Sen şimdi belirti bulsan da bulmasan da taksan da takmasan da nasipte varsa olacak. Nasipte yoksa da olmayacak. Insaallah hayırlı sağlıklı evlatlarimiz olur. Dua Et.Herhangı bır belırtın varmı 4 gun bıttı herhangı bırsey yok bende
Amin inşallah hiç belirti yok detaylı belirti dusunmemeye çalışıyorum konusuyorum karnimdakilerle öyle rahatlatiyorum kendimi sende öyle yap test günün ne zamanSlm hayrlı olsun herhangı bır belırtı varmı benm 4 gun bıttı ama ama belırtı yok maslesef sadece goguslerım hassas oda ılaclardan oldgnu dusunuyorum kaç gundur ıyıydım ama bu pozıtf halım artık gıtmeye basladı
Benımde test gunum 27 kasım ama pazartesı gunu 10.gunum yaptr dedı doktorum bakalm yat yat zaman gecmıyo kendmı yormadan bıraz ev ışı yapıyorumAmin inşallah hiç belirti yok detaylı belirti dusunmemeye çalışıyorum konusuyorum karnimdakilerle öyle rahatlatiyorum kendimi sende öyle yap test günün ne zaman
Banada 10.gun yap dediler gel pazar günü gel☺ben 3 gu rapor aldım sonra is başı yaptım hemde magazaciyim hep ayakta bakalım inşallah Miniklerimiz bizimle olur tek embriyo mu çift mi verdilerBenımde test gunum 27 kasım ama pazartesı gunu 10.gunum yaptr dedı doktorum bakalm yat yat zaman gecmıyo kendmı yormadan bıraz ev ışı yapıyorum
Bende yatmadım hiç, gezdim durdum valla, çok yorukmamak şartıyla, cmtsi test yapıcam ama hiç belirtisi olmayanlardanım, tutmadı mı acaba demekten kendimi alamıyorummalesefben hiç yatıp dinlenmedim işten izinliyım ama sürekli dışarılarda gezdim durdum sizde durumlar nedir benim gibi gezen varmı :)
Tek embrıyo cgh yaptılar ıkı embrıyoma bırı saglıklı geldı onu verdıler doktor cok guvenıyo embrıyoma ama allan bılır rabbı ınş yuzumuze guler ya ben yatmayla ılgısı oldgnu dusunmuyorum zaten cok yormamk gerk tabı ama allh ol dedyse olur dıye dusunuyorumBanada 10.gun yap dediler gel pazar günü gel☺ben 3 gu rapor aldım sonra is başı yaptım hemde magazaciyim hep ayakta bakalım inşallah Miniklerimiz bizimle olur tek embriyo mu çift mi verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?