Senunde cok az kalmış allh ınş yuzumuze guler hayrlı guzel haberler slıBende yatmadım hiç, gezdim durdum valla, çok yorukmamak şartıyla, cmtsi test yapıcam ama hiç belirtisi olmayanlardanım, tutmadı mı acaba demekten kendimi alamıyorummalesef
Hadi inşallah allahım gönlümüze göre verir inşallah hayirlisiyla bekleyip göreceğizTek embrıyo cgh yaptılar ıkı embrıyoma bırı saglıklı geldı onu verdıler doktor cok guvenıyo embrıyoma ama allan bılır rabbı ınş yuzumuze guler ya ben yatmayla ılgısı oldgnu dusunmuyorum zaten cok yormamk gerk tabı ama allh ol dedyse olur dıye dusunuyorum
Kızlar birşey sorucam sizlere..Transferden sonra Kaş almak düşük yaparmi? Bir kadından duymuştum.gebelik kesinlesinceye kadar alınmaz demişti. .kac gün sonra banyo yapılabilir. ?
Ben saç kesilmez diye biliyorum kası hiç duymadım canimKızlar birşey sorucam sizlere..Transferden sonra Kaş almak düşük yaparmi? Bir kadından duymuştum.gebelik kesinlesinceye kadar alınmaz demişti. .kac gün sonra banyo yapılabilir. ?
Teşekkürler cevap içinBen saç kesilmez diye biliyorum kası hiç duymadım canim
Kızlar birşey sorucam sizlere..Transferden sonra Kaş almak düşük yaparmi? Bir kadından duymuştum.gebelik kesinlesinceye kadar alınmaz demişti. .kac gün sonra banyo yapılabilir. ?
Al bendende o kadar 8. günüm catlicam meraktan belırtı aramaktan vazgecBugun 6. Gunum ama artık butun sabrım tukendı hıç bır belırtımde yokbenım durumumda olanlar varmı
Offf netten bakıyorum embrıyo gelışimine 5. Gun embrıyosu 6. Gun ıtıbarı ıle kanda dolaşmaya baslıyormmuş zor duruyorum kan yapmamak ıçinAl bendende o kadar 8. günüm catlicam meraktan belırtı aramaktan vazgec
Iki gun dha bekle 8.gun de ver illaki belli olur biz korkuyoruz gnunu bekliyoruz ama halbuki varsa cikar zatenOfff netten bakıyorum embrıyo gelışimine 5. Gun embrıyosu 6. Gun ıtıbarı ıle kanda dolaşmaya baslıyormmuş zor duruyorum kan yapmamak ıçin
Iki gun dha bekle 8.gun de ver illaki belli olur biz korkuyoruz gnunu bekliyoruz ama halbuki varsa cikar zaten[/QUOTE
Ya yokmu bana bırsey soylıcekKızlar transfern 7. Gunu dayanamadım kan yaptrdm 7.2 cıktı bu ne demk şumdı nolur bana bır sey soyleyın
Ben 5.gun embriyoma 11.gun test yaptrmstim 0.2ckmsti degerim insallah seninki katlanirYa yokmu bana bırsey soylıcek
Gecmis olsun seni cok iyi anliyorum zamani degilmis demekki oyle dusun kacinci denemendi peki ?Iyi geceler malesef negatifi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?