Bugun test gunundu galiba naptin ?Kızlar transfern 7. Gunu dayanamadım kan yaptrdm 7.2 cıktı bu ne demk şumdı nolur bana bır sey soyleyın
Teşekkür ederim öyle tabi hayırlısı artık ilk denememdiGecmis olsun seni cok iyi anliyorum zamani degilmis demekki oyle dusun kacinci denemendi peki ?
Bende ilk denememde negatifi aldim malesef ilk baslarda cok uzuldum smdi dondurulmslarla denemek icin gun sayiyorum insallah ikimznde ikincide tutarTeşekkür ederim öyle tabi hayırlısı artık ilk denememdi
Inşallah yuzumuz guler bende cok uzgunum benimde donmuslar var bakalım artik nasip ne zaman başlıcamBende ilk denememde negatifi aldim malesef ilk baslarda cok uzuldum smdi dondurulmslarla denemek icin gun sayiyorum insallah ikimznde ikincide tutar
slm test günüm cuma günü bugün 11. günüm hala bekliyorum :) sen naptınBugun test gunundu galiba naptin ?
Bende cuma gnu gorusmeye gidicem dondurulmuslar icin bakalim hayirlisi artikkslm test günüm cuma günü bugün 11. günüm hala bekliyorum :) sen naptın
Öncelikle geçmiş olsun. Umarım çok yıpranmadan ve üzülmeden 2. denemen de evladına kavuşursun. Tek embrio mu koyulmuştu rahmeTeşekkür ederim öyle tabi hayırlısı artık ilk denememdi
Amiinn kacinci denemen canmmerhabalar arkadaslar benım 7, gunum test gunum de 1 aralıkta gunler gecmıyor... sonucu bekleyen arkadaslar ınsallah emeklerımızın karsılıgını alırız Allah hepimize tattırsın evlat sevgisiini...
Amiinn kacinci denemen canm
Insallahhhhh1 kez asılama oldu tutmadı... bu ilk tüp bebiş denememiz Rabbim boş çevirmesin inşallah
Hayırlı haberler alırsınız inşallah. Darısı başıma inşallah1 kez asılama oldu tutmadı... bu ilk tüp bebiş denememiz Rabbim boş çevirmesin inşallah
Arkadaş lar bir şe soracağım. Ben kilolu -93kilo- olarak transfer oldum. Aranızda bnm gbi tedaviye kilolu olarak baslayan var mı
Cnm 106 kiloydum Mart 2015 de işte 90 a düştüm snra araya bazı durumlar girdi 3 kilo geri aldım doktorum biraz daha bekleyelim dedi ama bn istemedim beklemeyi yaşım geçiyo diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?