Tüp bebek sonucu bekleyenler

Merhaba meleklerin anneleri benm de bugun transferimin 5. Günü çok heyecanlı yim. Rabbim hepimize evlat sevgisini tattirsin inşallah. 3 buçuk yıllık evliyim 32 yaşındayım ilk tüp bebek Denememiz inşallah meleğim tutunmuştur 1 aralıkta test yaptircam

Allah dualarınızı, dualarımızı kabul eder inşallah hepimiz pozitifi görür sonrada sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza alırız. Ben de reglimi bekliyorum. ardından dondurulmuş 2 adet 5.gün embriyo transferim olacak nasipse

merhabalar arkadaslar benım 7, gunum test gunum de 1 aralıkta gunler gecmıyor... sonucu bekleyen arkadaslar ınsallah emeklerımızın karsılıgını alırız Allah hepimize tattırsın evlat sevgisiini...

merhabalar arkadaslar benım 7, gunum test gunum de 1 aralıkta gunler gecmıyor... sonucu bekleyen arkadaslar ınsallah emeklerımızın karsılıgını alırız Allah hepimize tattırsın evlat sevgisiini...
Amiinn kacinci denemen canm

Arkadaş lar bir şe soracağım. Ben kilolu -93kilo- olarak transfer oldum. Aranızda bnm gbi tedaviye kilolu olarak baslayan var mı

Cnm 106 kiloydum Mart 2015 de işte 90 a düştüm snra araya bazı durumlar girdi 3 kilo geri aldım doktorum biraz daha bekleyelim dedi ama bn istemedim beklemeyi yaşım geçiyo diye

Slm kizlar tup bebekle hamile kaldim 6 bucuk aylik dogum yaptim bebegimi kaybettim kucuk dogdu nasip deilmis bu dunyada yiyecek ekmegi yokmus rabbim obur dunyada kavustursun beni yavruma... tekrar tup bebek dondrulmus var insallah nasip eder rabbim.tekrr tup bebek yaptircaz Kac ay arasi oluyor bilen varmi

Cnm 106 kiloydum Mart 2015 de işte 90 a düştüm snra araya bazı durumlar girdi 3 kilo geri aldım doktorum biraz daha bekleyelim dedi ama bn istemedim beklemeyi yaşım geçiyo diye

O zaman geriye iyi düşünmek kalıyor. Çünkü eğer olacaksa 120 kilo da olsan olacak o bebek. Ben buna inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…