Slm kizlar tup bebekle hamile kaldim 6 bucuk aylik dogum yaptim bebegimi kaybettim kucuk dogdu nasip deilmis bu dunyada yiyecek ekmegi yokmus rabbim obur dunyada kavustursun beni yavruma... tekrar tup bebek dondrulmus var insallah nasip eder rabbim.tekrr tup bebek yaptircaz Kac ay arasi oluyor bilen varmi
O zaman geriye iyi düşünmek kalıyor. Çünkü eğer olacaksa 120 kilo da olsan olacak o bebek. Ben buna inanıyorum.[/QUOTE
Inşallah cnm tesekkur ederim
Slm kizlar tup bebekle hamile kaldim 6 bucuk aylik dogum yaptim bebegimi kaybettim kucuk dogdu nasip deilmis bu dunyada yiyecek ekmegi yokmus rabbim obur dunyada kavustursun beni yavruma... tekrar tup bebek dondrulmus var insallah nasip eder rabbim.tekrr tup bebek yaptircaz Kac ay arasi oluyor bilen varmi
Canım başın saolsun meleğin seni bekleyecek üzülme. Bir an mesajını okurken sanki ben yazdım gibi oldu. Tek farkımız benimkiler ikizdi. Geçen hafta 1 yaşına gireceklerdi Şimdi tekrar baştan denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallahSlm kizlar tup bebekle hamile kaldim 6 bucuk aylik dogum yaptim bebegimi kaybettim kucuk dogdu nasip deilmis bu dunyada yiyecek ekmegi yokmus rabbim obur dunyada kavustursun beni yavruma... tekrar tup bebek dondrulmus var insallah nasip eder rabbim.tekrr tup bebek yaptircaz Kac ay arasi oluyor bilen varmi
Canım başın saolsun meleğin seni bekleyecek üzülme. Bir an mesajını okurken sanki ben yazdım gibi oldu. Tek farkımız benimkiler ikizdi. Geçen hafta 1 yaşına gireceklerdi Şimdi tekrar baştan denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Can'ım bende saklı tutuyorum hatta eşim bile bilmiyo şu anda tedaviye başlıcamızahafta ya doktorla görüşcem adet olunca da eşime de söylicem.bizim ikinci tüp bebeğimiz olacak eşim kabul ederseArkadaslar bu arada biz tedavisini gizli tutuyoruz eşim ve benden başka bilen yok. Bnm gbi saklayan var mı başka?
Can'ım bende saklı tutuyorum hatta eşim bile bilmiyo şu anda tedaviye başlıcamızahafta ya doktorla görüşcem adet olunca da eşime de söylicem.bizim ikinci tüp bebeğimiz olacak eşim kabul ederse
canım benim ilk tüp bebeğim oldu 2 yaşında şimdi kardeş istiyoruz nasipse inşallah.Anladım canım inşallah bu Kez güzel sonuç alırsın yani inşallah hepimizi Rabbim güldürsun ailelerle ya da akrabalarla aynı şehirde olmamak şans bnm için sakliyorum. Inşallah esin de kabul eder ve güzel bi tedaviye başlarsınız
canım benim ilk tüp bebeğim oldu 2 yaşında şimdi kardeş istiyoruz nasipse inşallah.
inşallah Can'ım.senin transferin oldu dimi?Ayy çok güzel mutluluk bu darısı bizlerin başına inşallah
inşallah Can'ım.senin transferin oldu dimi?
iki tanemi transfer ettiler Can'ım?birde adetin ilk gününden itibaren kaçıncı gün olmuş oluyor transfer günün?Evet oldu 1 aralık test günü bugün 6. Günm
iki tanemi transfer ettiler Can'ım?birde adetin ilk gününden itibaren kaçıncı gün olmuş oluyor transfer günün?
kaçıncı gün embriyosu Can'ım?5 yumurta toplandı 3 u döllenme ama 2 si kalitesizmis 1 tane transfer oldu adet ilk gün 5 kasimdi 21. Gün bugün
Iyi aksamlar araniza yeni katildim siteyide tam cozemedim sanirim insAllah dogru yere yaziyorumdur benimde transferim yapildi bugun 8.gun cuma sabah ogrenicem insAllah hucbir belirti hissetmiyorum sadece sag gobek altinda hafif bir agri var harekete bagli olarak bu normalmi sizce
InsAllah tutunmuslardir 1 gun kaldi benim ogrenmeme dusunmemeye calisiyorum ama ne mumkunHoş geldin ben de yeniyim bu site gerçekten bilgilendirici. Normal sanırım ben de transfer günü ile birlikte 7. Gündeyim. Bnm de hep o kasık ağrısı oldu sürekli adet ağrısı gbi ama en çok iki gündür hissediyorum. Inşallah meleğim tutunuyodur. Bi de bazı arkadaşlardan akıntı oluomus bende sadece iki gün hafif akıntı oldu. Birde göğüs uçları büyüdü
InsAllah tutunmuslardir 1 gun kaldi benim ogrenmeme dusunmemeye calisiyorum ama ne mumkun
Insallah Rabbim kimseye vermesin bole bi aciTekrar yaşamazsın umarım bu son olur. Benim bildiğim 3 ay beklemek gerekiyor vicut dinlensin kendine gelsin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?