Insallah saol. Bende korkuyorum . Rabbim nasip etsin hayirlisini versinCanım başın saolsun meleğin seni bekleyecek üzülme. Bir an mesajını okurken sanki ben yazdım gibi oldu. Tek farkımız benimkiler ikizdi. Geçen hafta 1 yaşına gireceklerdi Şimdi tekrar baştan denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Seninde basinsagolsun. Sefatcimiz olsun lar insallah kuzularimizCanım başın saolsun meleğin seni bekleyecek üzülme. Bir an mesajını okurken sanki ben yazdım gibi oldu. Tek farkımız benimkiler ikizdi. Geçen hafta 1 yaşına gireceklerdi Şimdi tekrar baştan denemek istiyorum ama cesaret edemiyorum. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
Saol insallah canimCnm çok geçmiş olsun basın sağolsun. Inşallah bukez yüzünüze guler
Merhaba
19 kasımda transferim yapıldı 6. Gün embriyosu 2 adet. 30 kasım test günüm çok heyecanlıyım :) bu umutlu yolda herkese bol şans. İnşallah güzel haberler paylaşırız
Ben yumurtalar toplandiktan sonra lab. Dan gelen olumlu haber uzerine transferden önce vurulmaya basladim 2 ampulTransferinzden snra progestan igne vuruldunuzmu
kaçıncı gün embriyosu Can'ım?
Transferinzden snra progestan igne vuruldunuzmu
. Ben 5tane kullnmistim sabah aksam 3gunde btmsti pozitften snrada kullanilmicak dye bliyorum o tutunmasi icin zaten ama benim bebegim tutunamadi insallah sizinkiler tutunurArkadaşlar bu arada test sonucu pozitif çıktıktan snra da bu iğneler vuruluyormu acaba ya? Artık oturmaktan korkuyorum resmen o derece yaniRabbim inşallah bu çektiklerimizle elimizi boş bırakmasinn Amin...
. Ben 5tane kullnmistim sabah aksam 3gunde btmsti pozitften snrada kullanilmicak dye bliyorum o tutunmasi icin zaten ama benim bebegim tutunamadi insallah sizinkiler tutunur
Evet hala vurunuyorum 30 kasım test tarihim sanırım sonuç olumlu olursa kalp atışı duyana kadar vurunacağm öyle dedi hemşireTransferinzden snra progestan igne vuruldunuzmu
Insallah canimmanladım cnm ınsallah biter... canım benım ınşallah bir dahaki sefer melegin seninle olur
Yeterki pozitif olsun canim ignelere raziyiz insallah tutunur bebegin ilk denemenmiEvet hala vurunuyorum 30 kasım test tarihim sanırım sonuç olumlu olursa kalp atışı duyana kadar vurunacağm öyle dedi hemşire
Canim ne yaptin hadislm test günüm cuma günü bugün 11. günüm hala bekliyorum :) sen naptın
Canim ne yaptin hadi bize mujde ver dualarim seninleeslm test günüm cuma günü bugün 11. günüm hala bekliyorum :) sen naptın
Ben de öyle düşünüyorum sonuç olumlu olsun da ben razıyım ilaçlara iğnelere. İlk tüp bebek denemem evet. Daha önce 1 kere aşılama denemştik olmamıştı.Yeterki pozitif olsun canim ignelere raziyiz insallah tutunur bebegin ilk denemenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?