Tüp bebek sonucu bekleyenler

Insallah saol. Bende korkuyorum . Rabbim nasip etsin hayirlisini versin

Seninde basinsagolsun. Sefatcimiz olsun lar insallah kuzularimiz

Merhaba
19 kasımda transferim yapıldı 6. Gün embriyosu 2 adet. 30 kasım test günüm çok heyecanlıyım :) bu umutlu yolda herkese bol şans. İnşallah güzel haberler paylaşırız

Arkadaşlar bu arada test sonucu pozitif çıktıktan snra da bu iğneler vuruluyormu acaba ya? Artık oturmaktan korkuyorum resmen o derece yani Rabbim inşallah bu çektiklerimizle elimizi boş bırakmasinn Amin...

Arkadaşlar bu arada test sonucu pozitif çıktıktan snra da bu iğneler vuruluyormu acaba ya? Artık oturmaktan korkuyorum resmen o derece yani Rabbim inşallah bu çektiklerimizle elimizi boş bırakmasinn Amin...
. Ben 5tane kullnmistim sabah aksam 3gunde btmsti pozitften snrada kullanilmicak dye bliyorum o tutunmasi icin zaten ama benim bebegim tutunamadi insallah sizinkiler tutunur

. Ben 5tane kullnmistim sabah aksam 3gunde btmsti pozitften snrada kullanilmicak dye bliyorum o tutunmasi icin zaten ama benim bebegim tutunamadi insallah sizinkiler tutunur

anladım cnm ınsallah biter... canım benım ınşallah bir dahaki sefer melegin seninle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…