Kızlar merhaba yarın transfer günüm dualarınızı esirgemeyin bendede hepinize dua ediyorum pozitif aonucu alanlar Allah saglıkla kucağjnıza almayı nasip etsin hepimizin minişleri tutunsun inşallahh
Senin sonucun ne oldu canimMerhaba simirina üzülme hemen yarın bakalım nolucak gönlünü ferah tut inşallah yarın guzel haner alırsın kanaması olup hamile olan bile var biliypsun umutsuzluk yok
Allah gönlünüze göre versin. Benimde bugün reglimin 3.günü. Selen hanımda kontroldeydim. 11 aralığa kadar ilaç verdi muhtemelen 15-16 aralık gibide dondurulmuşlarım transfer olacak inşallahKızlar merhaba yarın transfer günüm dualarınızı esirgemeyin bendede hepinize dua ediyorum pozitif aonucu alanlar Allah saglıkla kucağjnıza almayı nasip etsin hepimizin minişleri tutunsun inşallahh
Senin sonucun ne oldu canim
Allah gönlünüze göre versin. Benimde bugün reglimin 3.günü. Selen hanımda kontroldeydim. 11 aralığa kadar ilaç verdi muhtemelen 15-16 aralık gibide dondurulmuşlarım transfer olacak inşallah
Merhaba simirina üzülme hemen yarın bakalım nolucak gönlünü ferah tut inşallah yarın guzel haner alırsın kanaması olup hamile olan bile var biliypsun umutsuzluk yok
Merhaba simirina üzülme hemen yarın bakalım nolucak gönlünü ferah tut inşallah yarın guzel haner alırsın kanaması olup hamile olan bile var biliypsun umutsuzluk yok
Vitamin ve folik asit vermişti. Şimdi sadece estrofem verdi. İğne yok yani :)Hayırlısı olsun şimdiden günlerin cabucak geçsin dondurulmus embriyoda ilaç kullanıldığını bilmiyodum brnimde şimdi dondurdular bidaha deneme olursa ki inşallah tutunmuşlardır ilaç kullanmayız diyoduk Allah yardımcımız olsun
İnşallah güzel haberlerinizi alırızselam arkadaslar bugun transferin 9. günü. dayanamadım ıdrar testi yaptım ama negatif cıktısalı günü kan testi yaptıracagım...bu sekil deidrar negatif ama kan testi pozitif olan oldu mu aranızda cok korkuyorum moralim düştü keske hiç yapmasaydım ıdrar testını
Çok üzüldümMerhaba kızlar ne yazikki meleğim tutunamamis( betahcg 0.100 çıktı. Çok uzzgunum yeni öğrendim. işyerinde yim.moralim alt üst oldu
İnşallah. Dualarım sizinle. Güzel haberler verip bize de umut olunSelam kızlar bnde cuma transfer oldum.Bekliyorum heyecanla nolur dua edin .inşallah hepinizinki de tutunur.bnmkide beraber.Rabbim yardımcımız olsun.inşallah tutunmuslardirr findiklar:))
Çok üzüldümAllah sabır versin. inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız. Nerede tedavi olmuştunuz kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç adet verilmişti
Gecmis olsun canim cok uzuldum seni cok iyi anliyorum ama elden ne gelir sabretmekten baska kacnci denemndi pekiMerhaba kızlar ne yazikki meleğim tutunamamis( betahcg 0.100 çıktı. Çok uzzgunum yeni öğrendim. işyerinde yim.moralim alt üst oldu
Gecmis olsun canim cok uzuldum seni cok iyi anliyorum ama elden ne gelir sabretmekten baska kacnci denemndi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?