Tüp bebek sonucu bekleyenler

Kızlar merhaba yarın transfer günüm dualarınızı esirgemeyin bendede hepinize dua ediyorum pozitif aonucu alanlar Allah saglıkla kucağjnıza almayı nasip etsin hepimizin minişleri tutunsun inşallahh

Kızlar merhaba yarın transfer günüm dualarınızı esirgemeyin bendede hepinize dua ediyorum pozitif aonucu alanlar Allah saglıkla kucağjnıza almayı nasip etsin hepimizin minişleri tutunsun inşallahh

Merhaba dualarım seninle .inşallah transferin güzel geçer ve meleğin tutunur...

selam arkadaslar bugun transferin 9. günü. dayanamadım ıdrar testi yaptım ama negatif cıktı salı günü kan testi yaptıracagım...bu sekil deidrar negatif ama kan testi pozitif olan oldu mu aranızda cok korkuyorum moralim düştü keske hiç yapmasaydım ıdrar testını

Merhaba simirina üzülme hemen yarın bakalım nolucak gönlünü ferah tut inşallah yarın guzel haner alırsın kanaması olup hamile olan bile var biliypsun umutsuzluk yok

Allah gönlünüze göre versin. Benimde bugün reglimin 3.günü. Selen hanımda kontroldeydim. 11 aralığa kadar ilaç verdi muhtemelen 15-16 aralık gibide dondurulmuşlarım transfer olacak inşallah

Allah gönlünüze göre versin. Benimde bugün reglimin 3.günü. Selen hanımda kontroldeydim. 11 aralığa kadar ilaç verdi muhtemelen 15-16 aralık gibide dondurulmuşlarım transfer olacak inşallah

Hayırlısı olsun şimdiden günlerin cabucak geçsin dondurulmus embriyoda ilaç kullanıldığını bilmiyodum brnimde şimdi dondurdular bidaha deneme olursa ki inşallah tutunmuşlardır ilaç kullanmayız diyoduk Allah yardımcımız olsun

Merhaba simirina üzülme hemen yarın bakalım nolucak gönlünü ferah tut inşallah yarın guzel haner alırsın kanaması olup hamile olan bile var biliypsun umutsuzluk yok

Selam tşkler cnm. Bakalım yarını bekliyorum bide ii gündür Karnım ağrıyor adet olmasından endiseleniyorum

Vitamin ve folik asit vermişti. Şimdi sadece estrofem verdi. İğne yok yani :)

İnşallah güzel haberlerinizi alırız

Selam kızlar bnde cuma transfer oldum.Bekliyorum heyecanla nolur dua edin .inşallah hepinizinki de tutunur.bnmkide beraber.Rabbim yardımcımız olsun.inşallah tutunmuslardirr findiklar:))

Merhaba kızlar ne yazikki meleğim tutunamamis ( betahcg 0.100 çıktı. Çok uzzgunum yeni öğrendim. işyerinde yim.moralim alt üst oldu

Merhaba kızlar ne yazikki meleğim tutunamamis ( betahcg 0.100 çıktı. Çok uzzgunum yeni öğrendim. işyerinde yim.moralim alt üst oldu
Çok üzüldüm Allah sabır versin. inşallah en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız. Nerede tedavi olmuştunuz kaçıncı gün embriyosuydu ve kaç adet verilmişti

Selam kızlar bnde cuma transfer oldum.Bekliyorum heyecanla nolur dua edin .inşallah hepinizinki de tutunur.bnmkide beraber.Rabbim yardımcımız olsun.inşallah tutunmuslardirr findiklar:))
İnşallah. Dualarım sizinle. Güzel haberler verip bize de umut olun

Gecmis olsun canim cok uzuldum seni cok iyi anliyorum ama elden ne gelir sabretmekten baska kacnci denemndi peki

Kızlar Merhaba yardım edin korkmaya başladım bugün transferin 9.günü ve kahverengi kanamam başladı ara ara kaşık ağrısı oluyor tutmadı sanırım offffff

Gecmis olsun canim cok uzuldum seni cok iyi anliyorum ama elden ne gelir sabretmekten baska kacnci denemndi peki

Tesekkur ederim canım 1 aşı bi tüp denedik ama 3 yıldır bebek için uğraşıyorum. Kilolu olduğum için bazı doktorlar tedaviye girmek istemedi çok uğraştım 15 kilo verdim ama yine olmadı hayırlısı manevi olarak boşluğa düştüm sanki. Doktor hiç sorunumuz yoktu tutunma sorunu oluyor kilodan dolayi diyor. E bnm 120 kilo ile tüp hamile kalan bildikleri var anlamıyorum. Gerçi Rabbim nelere güzel eyler bakalım birdaha bahara umutlar; ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…