Hoşgeldin Aramıza :) valla benim için günler karınca hızında bile ilerlemiyor inşallah güzel haberlerini alırız seninde. Kaçıncı gün embriyosu 1 tanemi transfer edildi
Hiç belli olmaz ümitsizliğe kapılma bence yarın bir test yaptır bende 7.günde çıktı kanımdaKizlar erken biliyorum bugun transfer gununu sayarsak 9 saymazsak 8.gun ama evde test yaptim negatif cikti zaten 2tane almistim birini sakliyorum sabah idrarina yaparim diye bunu da sirf denemek icin simdi yaptim bi ihtimal dedim. Bu arada 2gundur gece kasik agrisi olmustu ama bugun butun belirtiler gitti gobegim bile indi resmen. Bebisler birakti beni heralde.
Hiç belli olmaZ canım değer aralığının üstünde sonucun. Bozma moralini bir anda yükselirkızlar test sonucumu aldım transfer gününü sayarsak 12 saymazsak 11. gün kan sonucum 13.26
bilmiyorum ne düşüneceğimi olumlu yada olumsuz bir şey söyleyemeyiz dedi aile dr.
3.gun embryosumuydu belki gec tutunmustur canim ama sonuc pozitif moralini bozma 2gun sonra tekrarla der dr un bu arada idrar testinde pozitif nasil cikti o degerle onu anlamadim erken gosterenden mi yaptinkızlar test sonucumu aldım transfer gününü sayarsak 12 saymazsak 11. gün kan sonucum 13.26
bilmiyorum ne düşüneceğimi olumlu yada olumsuz bir şey söyleyemeyiz dedi aile dr.
Senin ikiz olma ihtimali cok yuksek canim. Kan testini yapsammi yarin cikarmi ki normalde c.tesi. ya da yarin veya persembe sabah idrariyla bidaha deneyeyim bakalim ne olacak.Hiç belli olmaz ümitsizliğe kapılma bence yarın bir test yaptır bende 7.günde çıktı kanımda
Yarın sabahtan kan yaptır derim ben sana. İdrarla hiç uğraşma bence canımSenin ikiz olma ihtimali cok yuksek canim. Kan testini yapsammi yarin cikarmi ki normalde c.tesi. ya da yarin veya persembe sabah idrariyla bidaha deneyeyim bakalim ne olacak.
bende anlamadım nasıl pozitif çıktı eşimede gösterdim yani oda gördü hani göz yanılması desem üstelik giderek koyulaşıyor. yok benimki 2. gün 4 hücreli embriyo belki yeni tutundu bilmiyorum. Ama rahatladım sanki biran bir gevşeme oldu. iki gündür de gündüz uyuyorum hiç uyumam normalde. asıl test günüm 5 haziran cumaydı demekki dr bir ildiği vardı.3.gun embryosumuydu belki gec tutunmustur canim ama sonuc pozitif moralini bozma 2gun sonra tekrarla der dr un bu arada idrar testinde pozitif nasil cikti o degerle onu anlamadim erken gosterenden mi yaptin
inşallah yükselir yükselmezse de nasip değilmiş..Hiç belli olmaZ canım değer aralığının üstünde sonucun. Bozma moralini bir anda yükselir
Benimde bitane 3.gün embriyosu sabırsızlıkla bizde günlerin geçmesini bekliyoruz sonucu inşallah güzel gelir5.gün embriosu. Evet 1 tane transfer yapıldı. Zaman hiç geçmiyor. Amin Allahım hepimizin hayırlı haberlerini almayı nasip etsin. Senin kaçtanr cnm
Erken yaptin normal o sonuc. ki zaten 2.gun embryosuymus. Yani senin 13.gun test yapman lazimdi. Bence hersey yolunda. Darisi bize insallah. Benim umutlar bugun gitti nasil gececek bu gunler.bende anlamadım nasıl pozitif çıktı eşimede gösterdim yani oda gördü hani göz yanılması desem üstelik giderek koyulaşıyor. yok benimki 2. gün 4 hücreli embriyo belki yeni tutundu bilmiyorum. Ama rahatladım sanki biran bir gevşeme oldu. iki gündür de gündüz uyuyorum hiç uyumam normalde. asıl test günüm 5 haziran cumaydı demekki dr bir ildiği vardı.
Offff belirtilerde gitti ya artik hic gecmez gunler. yine icim kipir kipir bekliyordum biseyler hissedince.Yarın sabahtan kan yaptır derim ben sana. İdrarla hiç uğraşma bence canım
Insallah pozitif cikar canim var mi belirtinKizlarr persembe test günüm cok heyecanlıyım
Benimde 3.gun embriyosu 2tane. Hakkimizda hayirlisi insallah.Benimde bitane 3.gün embriyosu sabırsızlıkla bizde günlerin geçmesini bekliyoruz sonucu inşallah güzel gelir
Canim neden yoruyosun kendini tam tutunma zamanlari dikkat etKızlar benim adet sancısı gibi sancılarım başladı. Bugun kendimi çok yordum acaba Yerleşme gerçekleşmedimi
Benimde 3.gun embriyosu 2tane. Hakkimizda hayirlisi insallah.
Canim neden yoruyosun kendini tam tutunma zamanlari dikkat et
İnşallah kötü bişey olmamıştır sancım bide bel ağrım var ya off. Yürüdüm bugun biraz ama ara ara oturmaya dikkat ettimBenimde 3.gun embriyosu 2tane. Hakkimizda hayirlisi insallah.
Canim neden yoruyosun kendini tam tutunma zamanlari dikkat et
Aslinda belirtiler tam :) hadi hayirlisi. Bende bi sey yok yaaaaaaİnşallah kötü bişey olmamıştır sancım bide bel ağrım var ya off. Yürüdüm bugun biraz ama ara ara oturmaya dikkat ettim
Gittikçe artıyor sanki sancılar biraz korkuttu beniAslinda belirtiler tam :) hadi hayirlisi. Bende bi sey yok yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?