Tüp bebek sonucu bekleyenler

"Gorelim mevlam neyler, neylerse guzel eyler" kizlar gunaydin kan verdim 10da cikicak

Canım o içerde birikmişlerdir korkma ben sürekli banyo yapmıyorum çok sıcak iyi değil diye ama 2 günde bir jelimi kullanmadan önce sabahları içerde kalmışları temizlemeye çalışıyorum pndan sonra jeli kullanıyorum

Tam günün ozaman canım ne güzel sabrettin inş karşılığını alıcaksın canım mutlaka haber ver az kaldı zaten

9.gun idrar testi yaptim 2 tane cikmamisti sonra korktum tekrar yapmaya bekledim mecburen
Iyi yaptın canım zaten doğru olanda beklemek ben dün silik çizgi çıktı acaba dememek için digital olanlarından aldım onlarda baya hassasmış demek ki

Iyi yaptın canım zaten doğru olanda beklemek ben dün silik çizgi çıktı acaba dememek için digital olanlarından aldım onlarda baya hassasmış demek ki
Evet dedimya 20degere kadar hassaslar. Allah yardimcimiz olsun insallah cok zor bi süreç sinavimiz buyuk nasipte varsa elbet olacak

Sonuc negatif kizlar 0.10 kismet degilmis insallah sizden guzel haberler gelir

Dondurulmusla birlikte 3.negatif sonuc. Digerlerinde hic sanci olmamisti o yuzden bunda cok umutlanmistim. Kismet degilmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…