Allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin insallah. Cok uzuldum cok. Hala agliyorum ama kismet degilmis. Elimizden geleni yaptik. Gerisi taktir-i ilahi.Evet canım üzme kendini Rabbim mutlaka vericektir bu Sabrının uğraşmalarının karşılığını
Naz_musti canın nasılsın bi gelişme varmı
Bende yazmistim ama cevap gelmedi gece uyuyamadi muhtemelen stresten
hadi hayirlisi olsun insallah.[/QUOTE
Günaydın kızlargece boyu uyuyamadım kasıklarım belim ağrıdı durdu biraz çnce doktorumu aradım normal dedi hala devam ediyor pembe akıntı pazarı bekle tahlilini yap telaşlanma dedi ama elşmde değil ya tutmadılarsa
Canım çok iyi anlıyorum şuan seniAllah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin insallah. Cok uzuldum cok. Hala agliyorum ama kismet degilmis. Elimizden geleni yaptik. Gerisi taktir-i ilahi.
Anlıyorum seni canım ama üzülmekle bişey değişmiyor ki daha fazla yıpratırsın kendini o yüzden üzme kendiniAllah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin insallah. Cok uzuldum cok. Hala agliyorum ama kismet degilmis. Elimizden geleni yaptik. Gerisi taktir-i ilahi.
Düşünmeden yapamıyorum ki yaB
bak canım normalmiş üzme kendini inş bebeklerin tutmuştur kafanı başka şeylerle Dağıtmaya çalış
Benim eşimde diyor bugun versek olmaz mi diye oda çok heyecanlı bugun MEvlütteyim canım hepiniz için dua edicemDüşünmeden yapamıyorum ki yaaklımdan çıkmıyo korka korka lavaboya gidiyorum yarın bi olaydı
Allah razi olsunBenim eşimde diyor bugun versek olmaz mi diye oda çok heyecanlı bugun MEvlütteyim canım hepiniz için dua edicem
Daha bi sey belli degil canim niye olumsuz dusunuyorsun strese sokma bos yere kendiniCanım çok iyi anlıyorum şuan senirabbim herkese hayırlı zamanda nasip etsin. Hissediyorum benim bebişlerimde hayata bana tutunamadı
Benim eşimde diyor bugun versek olmaz mi diye oda çok heyecanlı bugun MEvlütteyim canım hepiniz için dua edicem
İnan çaba gösteriyorum ama olmuyoDaha bi sey belli degil canim niye olumsuz dusunuyorsun strese sokma bos yere kendini
senin adi sevindim... Allah kucagina almayi nasip etsinKizlar bugun 2.hcg sonucumu aldim 234..cok sukur...daha oncede yazmistim.dr um sansimiz cokbaz iptal edebilir sin demisti allah istedikten sonra oluyor...
Çok sevindim çok güzel bir haber bu Allah kucağınada almayı nasip etsin inşKizlar bugun 2.hcg sonucumu aldim 234..cok sukur...daha oncede yazmistim.dr um sansimiz cokbaz iptal edebilir sin demisti allah istedikten sonra oluyor...
Benimde hiçbir belirtim yok. Geçen ikisinde akıntım olmuştu ve ben tutunmuştur diye çok sevinmiştim. Ama ikisinde de negatif sonuç aldım. İnşallah pozitif sonuçları görürüz. Allah büyüktür.Kızlar benim belirtilerim başlamadı hala bugün 4 gün erken mi sizce sürekli kendimi dinliyorum belirti arıyorum belim ağrıyor sadece oda yumurta toplandığı günden beri var ne akıntı ne kasık ağrısı var deli olacağım kaç gündür ya tutmadiysa diye düşünmekten formda okuyorum herkesin şu gibi akıntısı kasık ağrısı felan oluyormuş ve pozitif sonuç alanlar var evde durup bunları düşünmekten bunaldim ne olur yardımcı olun ilk.denemem bu tecrubesizim
Fitilden dolayıdır. Merak etme:)Günaydın kızlar bugün 9.günüm az önce fitilimi atarken kahverengi minik bir leke geldi ve ben suan cok panik durumdayım bişey olmamısdır dimi cok korkuyorm yine aynı sonucu almakdan 2.denemem bu 5.gün embriyosu . Bu kknuda bilgisi olanlar yardm edin lütfen
Hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip eder inşallah. Darısı bekleyen bizlerin başına:)Kizlar bugun 2.hcg sonucumu aldim 234..cok sukur...daha oncede yazmistim.dr um sansimiz cokbaz iptal edebilir sin demisti allah istedikten sonra oluyor...
Canım ya üzülme diyeceğim ama olmuyor, üzüntü oluyor tabii ,umutlar tükeniyor hayal kırıklığı bi taraftan ,çok kötü bişey seni çok iyi Anlıyorum .ama bu seferlik kısmet değilmiş deyip birdahaki sefere diyeceğiz .şimdi kendimizi toplama zamanı ,benimde öyle bugün hiç ümidim kalmadı değerlerim istenilen kadar yükselmiyor Rahime değilde tüpe yerleşmiş olabilir yani dış gebelik olasılığı var dedi doktorum pazartesiyi beklemek zorundayım keşke olsaydı seninde olsaydı benimde ne kadar sevinirdik Kimbilir ama olmadı demekki vakti gelmemiş kısmet değilmişDondurulmusla birlikte 3.negatif sonuc. Digerlerinde hic sanci olmamisti o yuzden bunda cok umutlanmistim. Kismet degilmis.
Canim cok cok tesekkur ederim ilgin icin. Sabaha gore cok daha iyiyim disari ciktim kafami dagittim biraz. Elden bisey gelmiyo. Kismet degilmis. Vardir bi hayir diyoruz. Insallah senin sonucun guzel cikar. Rabbim guldursun yuzunu insallah.Canım ya üzülme diyeceğim ama olmuyor, üzüntü oluyor tabii ,umutlar tükeniyor hayal kırıklığı bi taraftan ,çok kötü bişey seni çok iyi Anlıyorum .ama bu seferlik kısmet değilmiş deyip birdahaki sefere diyeceğiz .şimdi kendimizi toplama zamanı ,benimde öyle bugün hiç ümidim kalmadı değerlerim istenilen kadar yükselmiyor Rahime değilde tüpe yerleşmiş olabilir yani dış gebelik olasılığı var dedi doktorum pazartesiyi beklemek zorundayım keşke olsaydı seninde olsaydı benimde ne kadar sevinirdik Kimbilir ama olmadı demekki vakti gelmemiş kısmet değilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?