ben10.gun deyim... bugun sabah ki gobegimin agrisi ayni anlattigin gibiydi. neden ki acaba...bugun 7nci gunum ama dun aksamdan beri sanki rahmimin icini kaziyolar bi kramp giriyo 7-8 saniyelik regl olma haftamada girdim son tarihten beri 21 gun oldu surekli ic camasirimi kontrol ediyorum boyle olan var mi aranizda ???
İlk gunlerdede gobek deligimden igne batmasi gibi hissediyodum bende ay pskolojkmi yapiyoz acaba :) gulelimmi aglayalimmi gunler gecmiyo pazartesi kan tahlili yaptirsammi diye dusunuyorum kimseye soylemedennben10.gun deyim... bugun sabah ki gobegimin agrisi ayni anlattigin gibiydi. neden ki acaba...
sanirim kendimi dinliyorum dunden beri... oncesi rahattim.. gun yaklastikca bole oldum ya. hayirlisi olsun insallah.bence yapma derim bende zor duruyorum 2 gun var ama yapmicam dedim kendi kendime. dua et bol bol.. Rabbim neylerse guzel eyler.İlk gunlerdede gobek deligimden igne batmasi gibi hissediyodum bende ay pskolojkmi yapiyoz acaba :) gulelimmi aglayalimmi gunler gecmiyo pazartesi kan tahlili yaptirsammi diye dusunuyorum kimseye soylemedenn
aminn hepimizinkini kabul etsin rabbim insallaahh ..oylede boylede sonucu ogrencem diye dusunuyorum ama disimi sıkıp dayanabilirsem cumaya kadar beklicem..son 2 kalmiss ama allahin izniyle hadi bakalimmsanirim kendimi dinliyorum dunden beri... oncesi rahattim.. gun yaklastikca bole oldum ya. hayirlisi olsun insallah.bence yapma derim bende zor duruyorum 2 gun var ama yapmicam dedim kendi kendime. dua et bol bol.. Rabbim neylerse guzel eyler.
insallah tutunmustur canim.. dua et suan benim de kesildi sabahtan vardi bi siziKızlar ağrılarım sancılarım bugun kesildi korkmaya başladım inş bebeğim tutunmuştur
Benim gün içinde hep olurdu bugun kesildi bi korku düştü içime canıminsallah tutunmustur canim.. dua et suan benim de kesildi sabahtan vardi bi sizi
Cnm benimde az evvel o tarz bir ağrım oldu arabaya otururken sanki rahmime iğne sapliyorlarmis gibi batma hissi ve ağrısı oldu inşallah meleklerime birşey olmamıştırbugun 7nci gunum ama dun aksamdan beri sanki rahmimin icini kaziyolar bi kramp giriyo 7-8 saniyelik regl olma haftamada girdim son tarihten beri 21 gun oldu surekli ic camasirimi kontrol ediyorum boyle olan var mi aranizda ???
Ayyyy gercekten cok stresli bi donem bu yaa ne buyuk bi sinav simdiden boyleyiz cogu kiside 12 gun boyunca hic bisey olmayip bi belirti anlamayanlarda var bizdemi tuhaflik acaba :))Kızlar az evvel arabaya otururken sanki rahmime iğne sapliyorlarmis gibi batma hissi ve ağrısı ve afedersiniz ama sanki vajen agzina doğru yayildi bu agri inşallah meleklerime birşey olmamıştır aranızda böyle bir şey yaşayan var mı
Sizin kacinci gununuz ama surekli agrimiyoda zaten korkcak birsey yok gunun 24 saati onlari dusunuyoruzKızlar ağrılarım sancılarım bugun kesildi korkmaya başladım inş bebeğim tutunmuştur
yoktur insallah bi sikinti.. guzel seyler dusunmeye calis canim.. Allahim sen bizlere yardim etBenim gün içinde hep olurdu bugun kesildi bi korku düştü içime canım
Benimde azaldı sancılarım buğünKızlar ağrılarım sancılarım bugun kesildi korkmaya başladım inş bebeğim tutunmuştur
İnanılmaz uykum var uykuya karşı hassaslaştım. Her an uyuyacak gibi dolaşıyorum ortadaKızlar ağrılarım sancılarım bugun kesildi korkmaya başladım inş bebeğim tutunmuştur
Yok canım bende öyle bişey ama dediğim gibi uykum var. Tansiyonum dün 10/7 çıkmıştı büyük düşük biraz. Ama genel olarak tansiyonum iyiBide tansiyonunuz dusuyomu?? Bide unutkanlik bi sersemlik ben herseyi unutuyorum bugun misafirlerimin gelicegini unutmusum mesela
Benim ilk transferim olduğu için hiç bir bilgim yok canım. Yarın test günüm hayırlısıylaİyi geceler herkese benim bi sorun olacak 12. Gün değer 78 14. Gün 124 *16. Gün 188 yavaş bi ilerleme var dedi doktor pazartesi kesin sonuc be elli olcak bu durum da olan varmı benim gibi ve nasıl sonuçlandı yardımcı olurmusnuz
Benimde haberim yok canım.İyi geceler herkese benim bi sorun olacak 12. Gün değer 78 14. Gün 124 *16. Gün 188 yavaş bi ilerleme var dedi doktor pazartesi kesin sonuc be elli olcak bu durum da olan varmı benim gibi ve nasıl sonuçlandı yardımcı olurmusnuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?