Tüp bebek sonucu bekleyenler

bugun 7nci gunum ama dun aksamdan beri sanki rahmimin icini kaziyolar bi kramp giriyo 7-8 saniyelik regl olma haftamada girdim son tarihten beri 21 gun oldu surekli ic camasirimi kontrol ediyorum boyle olan var mi aranizda ???
ben10.gun deyim... bugun sabah ki gobegimin agrisi ayni anlattigin gibiydi. neden ki acaba...

ben10.gun deyim... bugun sabah ki gobegimin agrisi ayni anlattigin gibiydi. neden ki acaba...
İlk gunlerdede gobek deligimden igne batmasi gibi hissediyodum bende ay pskolojkmi yapiyoz acaba :) gulelimmi aglayalimmi gunler gecmiyo pazartesi kan tahlili yaptirsammi diye dusunuyorum kimseye soylemedenn

İlk gunlerdede gobek deligimden igne batmasi gibi hissediyodum bende ay pskolojkmi yapiyoz acaba :) gulelimmi aglayalimmi gunler gecmiyo pazartesi kan tahlili yaptirsammi diye dusunuyorum kimseye soylemedenn
sanirim kendimi dinliyorum dunden beri... oncesi rahattim.. gun yaklastikca bole oldum ya. hayirlisi olsun insallah.bence yapma derim bende zor duruyorum 2 gun var ama yapmicam dedim kendi kendime. dua et bol bol.. Rabbim neylerse guzel eyler.

sanirim kendimi dinliyorum dunden beri... oncesi rahattim.. gun yaklastikca bole oldum ya. hayirlisi olsun insallah.bence yapma derim bende zor duruyorum 2 gun var ama yapmicam dedim kendi kendime. dua et bol bol.. Rabbim neylerse guzel eyler.
aminn hepimizinkini kabul etsin rabbim insallaahh ..oylede boylede sonucu ogrencem diye dusunuyorum ama disimi sıkıp dayanabilirsem cumaya kadar beklicem..son 2 kalmiss ama allahin izniyle hadi bakalimm

bugun 7nci gunum ama dun aksamdan beri sanki rahmimin icini kaziyolar bi kramp giriyo 7-8 saniyelik regl olma haftamada girdim son tarihten beri 21 gun oldu surekli ic camasirimi kontrol ediyorum boyle olan var mi aranizda ???
Cnm benimde az evvel o tarz bir ağrım oldu arabaya otururken sanki rahmime iğne sapliyorlarmis gibi batma hissi ve ağrısı oldu inşallah meleklerime birşey olmamıştır

Kızlar az evvel arabaya otururken sanki rahmime iğne sapliyorlarmis gibi batma hissi ve ağrısı ve afedersiniz ama sanki vajen agzina doğru yayildi bu agri inşallah meleklerime birşey olmamıştır aranızda böyle bir şey yaşayan var mı

Ayyyy gercekten cok stresli bi donem bu yaa ne buyuk bi sinav simdiden boyleyiz cogu kiside 12 gun boyunca hic bisey olmayip bi belirti anlamayanlarda var bizdemi tuhaflik acaba :))

Bide tansiyonunuz dusuyomu?? Bide unutkanlik bi sersemlik ben herseyi unutuyorum bugun misafirlerimin gelicegini unutmusum mesela

İyi geceler herkese benim bi sorun olacak 12. Gün değer 78 14. Gün 124 *16. Gün 188 yavaş bi ilerleme var dedi doktor pazartesi kesin sonuc be elli olcak bu durum da olan varmı benim gibi ve nasıl sonuçlandı yardımcı olurmusnuz

Bide tansiyonunuz dusuyomu?? Bide unutkanlik bi sersemlik ben herseyi unutuyorum bugun misafirlerimin gelicegini unutmusum mesela
Yok canım bende öyle bişey ama dediğim gibi uykum var. Tansiyonum dün 10/7 çıkmıştı büyük düşük biraz. Ama genel olarak tansiyonum iyi

Benim ilk transferim olduğu için hiç bir bilgim yok canım. Yarın test günüm hayırlısıyla

Benimde haberim yok canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…