insallah hayirli haberlerle gelirsin. bize umut olursun..insallahBenim ilk transferim olduğu için hiç bir bilgim yok canım. Yarın test günüm hayırlısıyla
Hayırlı haberlerini alırız. Cnm inşallah allahım kimsenin Kucağıni boş bırakmasin rabbimBenim ilk transferim olduğu için hiç bir bilgim yok canım. Yarın test günüm hayırlısıyla
Ayyyy gittinizzmiiiiHeyecandan uyuyamıyorum bennnmideme ağrılar girdi ya rabbimm hayır verrr
Benim bugun 9. Günüm canımSizin kacinci gununuz ama surekli agrimiyoda zaten korkcak birsey yok gunun 24 saati onlari dusunuyoruz
Amin canım inşallah dün sabaha karşı geldik eve hiç sancı hissetmedim bugun kan testini tekrarlıycam akşama doğru inş değerim düşmemiştiryoktur insallah bi sikinti.. guzel seyler dusunmeye calis canim.. Allahim sen bizlere yardim et
Amin canım inşallah bende bazen hiç uyanmak istemiyorum bazende çok dinç kalkıyorumİnanılmaz uykum var uykuya karşı hassaslaştım. Her an uyuyacak gibi dolaşıyorum ortadarabbim bebeğini sana bağışlasın
İnşsllah canım ya ben gün içinde kötü konuştuğum tutmadı dediğim zaman bile bi sancım başlardı sanki burdayım sinyali verir gibi ama dünden beri kesildi sancı bu akşam kan testim var ama korkmaya başladıminsallah tutunmustur canim.. dua et suan benim de kesildi sabahtan vardi bi sizi
insallah pozitif tir... hayirli haberlerini bekliyoruzİnşsllah canım ya ben gün içinde kötü konuştuğum tutmadı dediğim zaman bile bi sancım başlardı sanki burdayım sinyali verir gibi ama dünden beri kesildi sancı bu akşam kan testim var ama korkmaya başladım
Hayirli guzel bebisli haberlerinizi aliriz insallaahhSaat 12den sonra gideceğim inşallah arkadaşlar... İnanılmaz kasık ve bel ağrısıyla uyandım hayırlısı bakalım
hadi hayirlisi canim.. bekliyoruz hayirli haberleriniSaat 12den sonra gideceğim inşallah arkadaşlar... İnanılmaz kasık ve bel ağrısıyla uyandım hayırlısı bakalım
İnşallahhhhKızlar ağrılarım sancılarım bugun kesildi korkmaya başladım inş bebeğim tutunmuştur
Heyecandandır o bendede var :)))ay sen birde misafirmi ağırlıyacaksın yorma kendini cnm.Bide tansiyonunuz dusuyomu?? Bide unutkanlik bi sersemlik ben herseyi unutuyorum bugun misafirlerimin gelicegini unutmusum mesela
Saat 12den sonra gideceğim inşallah arkadaşlar... İnanılmaz kasık ve bel ağrısıyla uyandım hayırlısı bakalım
Güzel haberler getir bize mutlu olalım ...Hayirli guzel bebisli haberlerinizi aliriz insallaahh
İnşallah sonuç yükselmiştir. Bende dün hiç belirti yok diye kendimi yedim. Bugün karnım regl olacakmışım gibi sancıyor. İnşallah pozitifi görmek kısmet olur.İnşsllah canım ya ben gün içinde kötü konuştuğum tutmadı dediğim zaman bile bi sancım başlardı sanki burdayım sinyali verir gibi ama dünden beri kesildi sancı bu akşam kan testim var ama korkmaya başladım
İnşallah güzel haberlerinle gelirsin. Bize de umut olursunSaat 12den sonra gideceğim inşallah arkadaşlar... İnanılmaz kasık ve bel ağrısıyla uyandım hayırlısı bakalım
insallah. Rabbim gonlune gore versin. hayirli haberlerle insallahİnşallah canlarım gidiyoruz şimdi. Elim ayağım titriyo dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?