hadi hayirlisi canim.. bekliyoruz heyecanlaKızlar 2 saat sonra çıkar sonuç dedi. Normalde bir saat sonra çıkmıyormuydu?
Bugun hafta sonu ya belki ondan boyle gec cikiyodur yazin hemen bizede insallah guzel haberler alirizSaat 12den sonra gideceğim inşallah arkadaşlar... İnanılmaz kasık ve bel ağrısıyla uyandım hayırlısı bakalım
Kaçıncı günün bugün hayırlı olsunCanlarımm sonucum pozitif 294.50 çıktı. Rabbime şükürler olsun. İsteyen herkese taddırsın bu mutluluğu
ayyyýyy cok sevindim canim Allah kucagina alicagin gunleri de nasip etsin insallah.. bize de nasip etsinCanlarımm sonucum pozitif 294.50 çıktı. Rabbime şükürler olsun. İsteyen herkese taddırsın bu mutluluğu
Ayy cnm masallah hayırlı olsun cok güzel bir haber bu Allah tamamına erdirsin insallah darısı bize benimde bugün 10.gün brklemedeyim halen :)Canlarımm sonucum pozitif 294.50 çıktı. Rabbime şükürler olsun. İsteyen herkese taddırsın bu mutluluğu
bende 11. gunum vakit gectikte heyecan artiyor.. bole guzel haberler umut olsun insallah bize..Ayy cnm masallah hayırlı olsun cok güzel bir haber bu Allah tamamına erdirsin insallah darısı bize benimde bugün 10.gün brklemedeyim halen :)
Kaçıncı günün bugün hayırlı olsun
Allah razı olsun canlarım buğün tam 10 gün oldu. Allah herkese tüm isteyenlere nasip etsin 2 gün sonra tekrar kan vercemayyyýyy cok sevindim canim Allah kucagina alicagin gunleri de nasip etsin insallah.. bize de nasip etsin
Cookk svindimmm darisi biz bekleyenlerin basina artik bir gebissin Allahin izniyle bizede boll bool dua et arkadasimmCanlarımm sonucum pozitif 294.50 çıktı. Rabbime şükürler olsun. İsteyen herkese taddırsın bu mutluluğu
ayyyýyy cok sevindim canim Allah kucagina alicagin gunleri de nasip etsin insallah.. bize de nasip etsin
Hoşgeldin canım aramıza. Allah kolaylık versin inşallah:)merhabalar benim transfer sonrası 4.günüm hayırlısıyla allah hepimize bebeklerimizi bağışlar inşallah beklemek zor oluyo ama dua edince insan ferahlıyo
Canım hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin. Bizlere uğur olsun inşallahCanlarımm sonucum pozitif 294.50 çıktı. Rabbime şükürler olsun. İsteyen herkese taddırsın bu mutluluğu
Tebrik ederim canım ilk aşamayı geçtik Allahın izniyle inşallah diğer aşamaları da rahat atlatiriz ben yarin keseyi görmeye gidicem yine o stres devam ediyor hayırlısı hepimiz içinCanlarımm sonucum pozitif 294.50 çıktı. Rabbime şükürler olsun. İsteyen herkese taddırsın bu mutluluğu
Hayırlı olsun canım allah bizlerede nasip etsin inşallah çok sevindim allah tamamına erdirsinSaat 12den sonra gideceğim inşallah arkadaşlar... İnanılmaz kasık ve bel ağrısıyla uyandım hayırlısı bakalım
Ay insallah cnm aslında gidip test yapmamak için zor tutuyorm kendimi :) belkide aksam gider yaptrırım :)bende 11. gunum vakit gectikte heyecan artiyor.. bole guzel haberler umut olsun insallah bize..
Benimde yatin 9ncu hun gitsem cikarmi ki ?Kızlar an itibariyle karar verdim 10 gün de test yaptiracagim cuma gününü bekliyorum sabırsızlıkla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?