Tüp bebek sonucu bekleyenler

Tebrik ederim canım ilk aşamayı geçtik Allahın izniyle inşallah diğer aşamaları da rahat atlatiriz ben yarin keseyi görmeye gidicem yine o stres devam ediyor hayırlısı hepimiz için
Merrhaba bende yarin keseyi gormeye git cem ama kan değerim cok yükselmesi yavas ilerliyor acaba sizde durum naasil kaçıncı haftadasin

Doktorun ne dedi sana bays yuksek cikmis sonucun 10. Gune Gore baya yuksek ikizmi acaba
Çok güzel dedi canım 2 tane 1. Kalite transfer edildi ve 5. Gün dondurulmuş embriyoydu. 2 gün sonra tekrar kan vereceğim. İnşallah ikizdir

Tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Dualarımız birbirimizin üzerine olsun
En az senin kadar sevindim. Değerlerin ikiz gibi görünüyor. Allah tamamına erdirsin inşallah.

Kizlar ya bisi sorucam benim bugun transferin 7. Gunu ama karnimdaki sislik gaz gecti ara ara oluyor acaba tutunamadimi bebegim

Canlarımm sonucum pozitif 294.50 çıktı. Rabbime şükürler olsun. İsteyen herkese taddırsın bu mutluluğu
Canimmmm con sevindim gozunaydin :) Allah kucagina almayi da nasip etsin insallah. Bizlere de dua et ne olur. Dondurulmuslarla bi kez daha denemeyi dusunuyorum. Bakalim kismet belki o zaman yuzumuz guler. Cok opuyorum. Dikat et bebisine ya da bebislerine ve kendine :)

Allah raxı olsun canımmm darısı en hayırlı en kısa zamanda sana da olsun benğmde dondurulmuş biliyorsun. Üşüdükten sonra bu sıpalar sıcak ortama girip daha iyi tutunuyorlar. İnanıyorum sana da sımsıkı tutunup bırakmayacaklar

:) Amin canim. Allah tum isteyenlere nasip etsin.

Canlarımm sonucum pozitif 294.50 çıktı. Rabbime şükürler olsun. İsteyen herkese taddırsın bu mutluluğu
Tebrik ediyorum seni çok sevindim eve yeni geldik sabahtan beri aklımdaydın gelir gelmez açtım oley mutlu son Allah kucağınada aldırmayı nasip etsin inşallah değerinde çok güzel maşallahhhhh

Tebrik ediyorum seni çok sevindim eve yeni geldik sabahtan beri aklımdaydın gelir gelmez açtım oley mutlu son Allah kucağınada aldırmayı nasip etsin inşallah değerinde çok güzel maşallahhhhh
Çok şükür canım benim. Rabbim bu sevinci tez zamanda sana da tatdırsın. İyi ki varsınız. Siz olmasanız olmazdı bu kadar motive olamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…