Merrhaba bende yarin keseyi gormeye git cem ama kan değerim cok yükselmesi yavas ilerliyor acaba sizde durum naasil kaçıncı haftadasinTebrik ederim canım ilk aşamayı geçtik Allahın izniyle inşallah diğer aşamaları da rahat atlatiriz ben yarin keseyi görmeye gidicem yine o stres devam ediyor hayırlısı hepimiz için
Doktorun ne dedi sana bays yuksek cikmis sonucun 10. Gune Gore baya yuksek ikizmi acabaTüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Dualarımız birbirimizin üzerine olsun
Çok güzel dedi canım 2 tane 1. Kalite transfer edildi ve 5. Gün dondurulmuş embriyoydu. 2 gün sonra tekrar kan vereceğim. İnşallah ikizdirDoktorun ne dedi sana bays yuksek cikmis sonucun 10. Gune Gore baya yuksek ikizmi acaba
En az senin kadar sevindim. Değerlerin ikiz gibi görünüyor. Allah tamamına erdirsin inşallah.Tüm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin. Dualarımız birbirimizin üzerine olsun
Amin canım inşallah. Sizlerinde hayırlı haberlerinizi alalım inşallahEn az senin kadar sevindim. Değerlerin ikiz gibi görünüyor. Allah tamamına erdirsin inşallah.
Kesin ikiz hadi insallah bakalım darisi bizeÇok güzel dedi canım 2 tane 1. Kalite transfer edildi ve 5. Gün dondurulmuş embriyoydu. 2 gün sonra tekrar kan vereceğim. İnşallah ikizdir
Hadi hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah darisi bizlereCanlarımm sonucum pozitif 294.50 çıktı. Rabbime şükürler olsun. İsteyen herkese taddırsın bu mutluluğu
Maşallah canım Allah sağlıkla kucağına Almayıda nasip eder inş çok sevindim. Doktor tekrarla dedimi peki yine canımCanlarımm sonucum pozitif 294.50 çıktı. Rabbime şükürler olsun. İsteyen herkese taddırsın bu mutluluğu
Amin cnm salı günü tekrar gideceğim kan veermeyeMaşallah canım Allah sağlıkla kucağına Almayıda nasip eder inş çok sevindim. Doktor tekrarla dedimi peki yine canım
İnşallah canım inşallahKesin ikiz hadi insallah bakalım darisi bize
B'nde bugun gidicektim vazgeçtim 12. Gün salı günü gidicem inş güzel haberler vericezAmin cnm salı günü tekrar gideceğim kan veermeye
Canimmmm con sevindim gozunaydin :) Allah kucagina almayi da nasip etsin insallah. Bizlere de dua et ne olur. Dondurulmuslarla bi kez daha denemeyi dusunuyorum. Bakalim kismet belki o zaman yuzumuz guler. Cok opuyorum. Dikat et bebisine ya da bebislerine ve kendine :)Canlarımm sonucum pozitif 294.50 çıktı. Rabbime şükürler olsun. İsteyen herkese taddırsın bu mutluluğu
Insallah sendende guzel haberler gelir canim. Cok optum.B'nde bugun gidicektim vazgeçtim 12. Gün salı günü gidicem inş güzel haberler vericez
Inşallah canım bende öpüyorum kendine dikkat etInsallah sendende guzel haberler gelir canim. Cok optum.
Allah raxı olsun canımmm darısı en hayırlı en kısa zamanda sana da olsun benğmde dondurulmuş biliyorsun. Üşüdükten sonra bu sıpalar sıcak ortama girip daha iyi tutunuyorlar. İnanıyorum sana da sımsıkı tutunup bırakmayacaklarCanimmmm con sevindim gozunaydin :) Allah kucagina almayi da nasip etsin insallah. Bizlere de dua et ne olur. Dondurulmuslarla bi kez daha denemeyi dusunuyorum. Bakalim kismet belki o zaman yuzumuz guler. Cok opuyorum. Dikat et bebisine ya da bebislerine ve kendine :)
İnşallah canım benim. Birlikte vereceğiz güzel haberleriB'nde bugun gidicektim vazgeçtim 12. Gün salı günü gidicem inş güzel haberler vericez
:) Amin canim. Allah tum isteyenlere nasip etsin.Allah raxı olsun canımmm darısı en hayırlı en kısa zamanda sana da olsun benğmde dondurulmuş biliyorsun. Üşüdükten sonra bu sıpalar sıcak ortama girip daha iyi tutunuyorlar. İnanıyorum sana da sımsıkı tutunup bırakmayacaklar
Tebrik ediyorum seni çok sevindim eve yeni geldik sabahtan beri aklımdaydın gelir gelmez açtım oley mutlu son Allah kucağınada aldırmayı nasip etsin inşallah değerinde çok güzel maşallahhhhhCanlarımm sonucum pozitif 294.50 çıktı. Rabbime şükürler olsun. İsteyen herkese taddırsın bu mutluluğu
Çok şükür canım benim. Rabbim bu sevinci tez zamanda sana da tatdırsın. İyi ki varsınız. Siz olmasanız olmazdı bu kadar motive olamazdımTebrik ediyorum seni çok sevindim eve yeni geldik sabahtan beri aklımdaydın gelir gelmez açtım oley mutlu son Allah kucağınada aldırmayı nasip etsin inşallah değerinde çok güzel maşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?