Tüp bebek sonucu bekleyenler

Çok şükür canım benim. Rabbim bu sevinci tez zamanda sana da tatdırsın. İyi ki varsınız. Siz olmasanız olmazdı bu kadar motive olamazdım
Birbirimizi en iyi biz anlıyoruz gibi geliyor bana ,kader Arkadaşlarım benim :)))
Allahım inşallah bu sevinci banada taddırır dediğin gibi tşk ederim ,yarın belli olacak artık ,değerim yükselirse bizde başardık diyebileceğiz :))
Şimdilik Hoşçakalın sevgiyle kalın ...

pembemsi bi leke gelmis bugun gordum tutmadimi bebisim cok korkuyorum ;( Allahim sen bize yardim et hayirlisini ver emeklerimizi bosa cikarma...

Kizlar bende bugun cir cir olmusim ne sacma ya herkes kabiz olur ben cir cir

Bugun 9ncu gun kan degerlerim yukleselir mi ki?? Meraktan patliyorum kan tahliline gitsemmii biri beni durduurrssuunnnn gitme desinnnn sonucuna hazirlikli degilimmm

Bugun 9ncu gun kan degerlerim yukleselir mi ki?? Meraktan patliyorum kan tahliline gitsemmii biri beni durduurrssuunnnn gitme desinnnn sonucuna hazirlikli degilimmm
Cnm içinin rahat etmesi açısından git bi doktora konuş kan testi yaptir en azından tutunmuş ve düşme tehlikesi varsa ona goregöre bir tedavi uygular belki kanama çoğalıncaa geç kalmamış olursun

Cnm içinin rahat etmesi açısından git bi doktora konuş kan testi yaptir en azından tutunmuş ve düşme tehlikesi varsa ona goregöre bir tedavi uygular belki kanama çoğalıncaa geç kalmamış olursun
Ama hic kanamam yok cok sukur suana kadar ben merakimdan gitsemmi diye dusunuyorum ama biyandanda gitmeyim diyorunmm bugun kanda cikarmi yukselirmi yani

Ama hic kanamam yok cok sukur suana kadar ben merakimdan gitsemmi diye dusunuyorum ama biyandanda gitmeyim diyorunmm bugun kanda cikarmi yukselirmi yani
Kaçıncı gün embriyosuydu doktor ne zaman test yaptir dedi kanaman ve kasılma ağrım yok diyorsan bekle belki vajen jel kullanıyorsan tahriş olmuş olabilir hep olumlu düşün lütfen

Kaçıncı gün embriyosuydu doktor ne zaman test yaptir dedi kanaman ve kasılma ağrım yok diyorsan bekle belki vajen jel kullanıyorsan tahriş olmuş olabilir hep olumlu düşün lütfen
3ncu gun embrisyosu 8hucreli 2 side ama kalitesini heycan anlamadim ..3 gundur gunde 2-3 kere kasilma oluyo rahmimden gobek deligime kadar cook fazlaa 10-15 saniye suruyo baska bi belirtimde yok simdilik doktorum cuma gunune istedi tahlili transfer gununude sayarsam 9ncu gunum bugun

Ama belki yerlesme kanamasidir canim kotu dusunme insallah iyi olacak benimde hic agrim sizim kalmadi
insallah oledir.. hastaneden aradilar bi sikinti varmi die.leke geldi bugun dedim.normal dedi.. yarin gelcem hastaneye dedim.. yarin olsun artik hayirlisiyla.

Son düzenleme:
Bebimde transfer haric 7. Gunum dun aksam idrar testi yaptim tabiki negatif :) Rabbim evlat hasrati ceken her kadinada bizede hayirli saglikli evlat nasip eder insallah dualardan baska caremiz yok

insallah oledir.. hastaneden aradilar bi sikinti varmi die.leke geldi bugun dedim.normal dedi.. yarin gelcem hastaneye dedim.. yarin olsun artik hayirlisiyla.
Insallah canim rabbim hepimizede sana banada hayirli saglikli evlatlarimizin haberini verain insallah iyi haberle geleceksin canim.. rabbim dualarimizi kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…