amin insallah canimInsallah canim rabbim hepimizede sana banada hayirli saglikli evlatlarimizin haberini verain insallah iyi haberle geleceksin canim.. rabbim dualarimizi kabul etsin
Kacinci gundu canim maaallah :)Ben laboqyick erken gebelik testini aldim kizlar yaptim cok silik bi cizgi ciktiiiiii
9.ncu gun transfer gunuyle bugunKacinci gundu canim maaallah :)
Olmus olmus insallah rabbim bizlerede nasip etsin hic tutmadigi zman o kadar bile cizgi cikmiyor simdidem hayirlisi olsunBen laboqyick erken gebelik testini aldim kizlar yaptim cok silik bi cizgi ciktiiiiii
Insallah bebegin tutunmustur canim bence yarin sabahta yap bak bakalim koyulasiyornus9.ncu gun transfer gunuyle bugun
Yaa insallaahh insallaahh olmusturr ilk defa boyle cizgi cikti ..resimde attim ama bakabilirseniz bide siz yorum yapinnOlmus olmus insallah rabbim bizlerede nasip etsin hic tutmadigi zman o kadar bile cizgi cikmiyor simdidem hayirlisi olsun
5 tane aldim kan tahliline kadar hergun yaparim artik amin insallahh yaa foto attim gorebiliyosaniz bakin..hepimizin bebisleri tutunmustur insallahbInsallah bebegin tutunmustur canim bence yarin sabahta yap bak bakalim koyulasiyornus
Gordum canim Allahin izniyle bebgin seninle benimde dun aksam 6. Gunumdu yaptim negatifti5 tane aldim kan tahliline kadar hergun yaparim artik amin insallahh yaa foto attim gorebiliyosaniz bakin..hepimizin bebisleri tutunmustur insallahb
Cikmiyo ama benimde cumartesi yaptim cuma yaptim negatif bugunkini komsumun israriyla yaptim bide az once sabah 6 dan beri tuvalete cikiyorum cunku erken gebelik testi degilse hic cikmaz hele ..gordun demi sende silik cizgiyiGordum canim Allahin izniyle bebgin seninle benimde dun aksam 6. Gunumdu yaptim negatiftiinsallah yanlis sonuctur
Baby time di benim test gordum canim insallah devami gelecek simdiden gozun aydin darisi bizeCikmiyo ama benimde cumartesi yaptim cuma yaptim negatif bugunkini komsumun israriyla yaptim bide az once sabah 6 dan beri tuvalete cikiyorum cunku erken gebelik testi degilse hic cikmaz hele ..gordun demi sende silik cizgiyi
Rabbim emeklerimizi bosa cikarmisin insallah hepimizin kucaklari dolsun dualarim hepimiz icin kani gormeden pek sevinmek istemiyorum ama sersem gibi oldum 3 yildir bu cizgiyi gormek icin kac test yaptim bilmiyorumm .. Sizinde ilk denemmiBaby time di benim test gordum canim insallah devami gelecek simdiden gozun aydin darisi bize
Ayy ben bile heycanlandim teste bakinca umut vermek istemem ama umutsuzlugada kapilma sanirim 9. Gunun bugun ben olsam bu testten sonra gider kan testi yaptiririm insallahh pozitiftir merakla kesin sonuc bekliyorum bende sizdenYaa insallaahh insallaahh olmusturr ilk defa boyle cizgi cikti ..resimde attim ama bakabilirseniz bide siz yorum yapinn
Agri kesici icicek kadar bi agrimi yoksa adet agrisi kadarmi bu agrilar oluyo bu surec icindede olucak surekliArkadaslar bugun transferin 5.gunu kasiklarimda ve belimde cok agri var merkezi aradim agri kesici onerdiler bu normal mi acaba
Amin insallah canim aynen oyle bende cok test yaptim hep negatif dun bile ne gatifti ama ben umutlarimi Rabbime emanet ettim eminimki kavusacagim evlatlarima.. Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasinRabbim emeklerimizi bosa cikarmisin insallah hepimizin kucaklari dolsun dualarim hepimiz icin kani gormeden pek sevinmek istemiyorum ama sersem gibi oldum 3 yildir bu cizgiyi gormek icin kac test yaptim bilmiyorumm .. Sizinde ilk denemmi
Bakma bana kalsa cumartesi gidicekdimde esim izin vermiyo carsambaya kadar bekle diyo ama hastaneden aradilar bende dedim silik bi cizgi gorduysen guzel bisey istersen yarin gel bi kana bakalim dedi ama esim izin vermiyoooooAyy ben bile heycanlandim teste bakinca umut vermek istemem ama umutsuzlugada kapilma sanirim 9. Gunun bugun ben olsam bu testten sonra gider kan testi yaptiririm insallahh pozitiftir merakla kesin sonuc bekliyorum bende sizden
Ya kızlar utanarak söylüyorum bugün uykuda boşaldım oda rahim kasilmalarina sebep oluyormuş birşey olmamıştır değil mi mercimek tanelerime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?