Tüp bebek sonucu bekleyenler

Olmus olmus insallah rabbim bizlerede nasip etsin hic tutmadigi zman o kadar bile cizgi cikmiyor simdidem hayirlisi olsun
Yaa insallaahh insallaahh olmusturr ilk defa boyle cizgi cikti ..resimde attim ama bakabilirseniz bide siz yorum yapinn

Eklentiler

• image.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 120
5 tane aldim kan tahliline kadar hergun yaparim artik amin insallahh yaa foto attim gorebiliyosaniz bakin..hepimizin bebisleri tutunmustur insallahb
Gordum canim Allahin izniyle bebgin seninle benimde dun aksam 6. Gunumdu yaptim negatifti insallah yanlis sonuctur

Gordum canim Allahin izniyle bebgin seninle benimde dun aksam 6. Gunumdu yaptim negatifti insallah yanlis sonuctur
Cikmiyo ama benimde cumartesi yaptim cuma yaptim negatif bugunkini komsumun israriyla yaptim bide az once sabah 6 dan beri tuvalete cikiyorum cunku erken gebelik testi degilse hic cikmaz hele ..gordun demi sende silik cizgiyi

Cikmiyo ama benimde cumartesi yaptim cuma yaptim negatif bugunkini komsumun israriyla yaptim bide az once sabah 6 dan beri tuvalete cikiyorum cunku erken gebelik testi degilse hic cikmaz hele ..gordun demi sende silik cizgiyi
Baby time di benim test gordum canim insallah devami gelecek simdiden gozun aydin darisi bize

Baby time di benim test gordum canim insallah devami gelecek simdiden gozun aydin darisi bize
Rabbim emeklerimizi bosa cikarmisin insallah hepimizin kucaklari dolsun dualarim hepimiz icin kani gormeden pek sevinmek istemiyorum ama sersem gibi oldum 3 yildir bu cizgiyi gormek icin kac test yaptim bilmiyorumm .. Sizinde ilk denemmi

Yaa insallaahh insallaahh olmusturr ilk defa boyle cizgi cikti ..resimde attim ama bakabilirseniz bide siz yorum yapinn
Ayy ben bile heycanlandim teste bakinca umut vermek istemem ama umutsuzlugada kapilma sanirim 9. Gunun bugun ben olsam bu testten sonra gider kan testi yaptiririm insallahh pozitiftir merakla kesin sonuc bekliyorum bende sizden

Arkadaslar bugun transferin 5.gunu kasiklarimda ve belimde cok agri var merkezi aradim agri kesici onerdiler bu normal mi acaba

Mumkun oldugunca yat dinlen ve bol bol su ic benimde agrim olmusyu doktorum bol su ic kullandigin ilaclarinda etkisi oluyormus

Ya kızlar utanarak söylüyorum bugün uykuda boşaldım oda rahim kasilmalarina sebep oluyormuş birşey olmamıştır değil mi mercimek tanelerime

Rabbim emeklerimizi bosa cikarmisin insallah hepimizin kucaklari dolsun dualarim hepimiz icin kani gormeden pek sevinmek istemiyorum ama sersem gibi oldum 3 yildir bu cizgiyi gormek icin kac test yaptim bilmiyorumm .. Sizinde ilk denemmi
Amin insallah canim aynen oyle bende cok test yaptim hep negatif dun bile ne gatifti ama ben umutlarimi Rabbime emanet ettim eminimki kavusacagim evlatlarima.. Rabbim kimseyi evlatsizlikla sinamasin

Ayy ben bile heycanlandim teste bakinca umut vermek istemem ama umutsuzlugada kapilma sanirim 9. Gunun bugun ben olsam bu testten sonra gider kan testi yaptiririm insallahh pozitiftir merakla kesin sonuc bekliyorum bende sizden
Bakma bana kalsa cumartesi gidicekdimde esim izin vermiyo carsambaya kadar bekle diyo ama hastaneden aradilar bende dedim silik bi cizgi gorduysen guzel bisey istersen yarin gel bi kana bakalim dedi ama esim izin vermiyooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…