5 tane mi ilahi5 tane aldim kan tahliline kadar hergun yaparim artik amin insallahh yaa foto attim gorebiliyosaniz bakin..hepimizin bebisleri tutunmustur insallahb
Inşallah cnm ya ne kadar Üzgünüm sabahtan beri içime dert olduYok ya abdestini al birsey olmaz 5 nci gun bu gibi riskleri atlatman gerek diye biliyorum hic birsey olmamistir allahin izniyle
Evet5 tane mi ilahiyaaa bende mi yapsam ya o dijital olandan mi
Boyle sebeplerden dolayi korkmayin bence Allaha emanet hakkimizda hayirlisi eger olucaksa yazildiysa hersekilde olucak rabbimin izniyleInşallah cnm ya ne kadar Üzgünüm sabahtan beri içime dert oldu
Dijitalide siparis verdim ama o gelmedi anlamadim laboquick diye bir marka onunla yaptim gitti gidiyordan aldim en uygun orda5 tane mi ilahiyaaa bende mi yapsam ya o dijital olandan mi
eczanede yokmu ya neyse ya son gece sabah gitcem hayirlisiyla insallahDijitalide siparis verdim ama o gelmedi anlamadim laboquick diye bir marka onunla yaptim gitti gidiyordan aldim en uygun orda
Allah yardimcin olsun canim.. hayirlisi olsun emegini bosa cikarmasin Rabbim kimsenin.Off beklemek çok zor Allahım daha transferin 3. Günü
Yarin gitcekmissin hic gerek yok boyle seylere ozamann guzel haberlerle gelesin insallaheczanede yokmu ya neyse ya son gece sabah gitcem hayirlisiyla insallah
Bende yedi kere test yaptim nerdeyse iki cizgi cikti. Bugun 13. Gunum gittim kan tahlili yaptim degerim 1430 sizce nasil? Dis gebelik olabilir miEvetnapayim biri cikmassa ikinci o olmassa oburku ya eger gerceklerlee yuzlesmye hazirsaniz yapabilicekseniz yapin arkadaslar..ben komsumun cesaretlendirmeseyle yapabildim ama tabiiki kani gormeden cok sevinmemek lazim sonra keseler sonra kalp atislari hepsi bi bekleyis allah yardimcimiz olsun
insallah canim hepimiz guzel haberlerle insallahYarin gitcekmissin hic gerek yok boyle seylere ozamann guzel haberlerle gelesin insallah
Dis gebelik olup olmadiginj bilemeyiz keseleri gorene kadar diye biliyorum ama cok yuksekmis iki embriyomu transfer ettiler ama sanmiyorum dis gebelik olsun hislerimde allah gonlunuze gore versin insallahBende yedi kere test yaptim nerdeyse iki cizgi cikti. Bugun 13. Gunum gittim kan tahlili yaptim degerim 1430 sizce nasil? Dis gebelik olabilir mi
Sivimi kirmizimi arkadasim ?kizlar sivi akintim oldu bugun oglen gibi yine simdi oldu bu neden kesin tutmadi mi Allahim Yardim et.. ;(
yok arkadasim renk yok.. sabah bi gordugumde pembemsiydi normal dedi doktorum.bu sivi niekiSivimi kirmizimi arkadasim ?
Sanmiyorum kotu birsey degil intertten baktim ilaclarinda etkisi oluyomus akintida ben progestan kullaniyorum gunde 3 kere 2 adet bembeyaz akiyo valla ama normal akintiyi fark edemiyorum oluyosadayok arkadasim renk yok.. sabah bi gordugumde pembemsiydi normal dedi doktorum.bu sivi nieki
insallah dedigin gibidir canim olmuyodu hic bole bugun oldu.. ;( progeston fitil benimde 3 kez obende de akio bembeyaz geri gelio ama bu seffaf akinti hayirlisi insallah ;(Sanmiyorum kotu birsey degil intertten baktim ilaclarinda etkisi oluyomus akintida ben progestan kullaniyorum gunde 3 kere 2 adet bembeyaz akiyo valla ama normal akintiyi fark edemiyorum oluyosada
insallah canim... Allah yardimcimiz olsun.Bende progeston 100 mg igne oluyorum kalcalarimcok agriyor sistirabbim insallah emeklerimizin karsiligini verir
Ben fitil olarak kullaniyorum ignesini kullanmiyorum amaBende progeston 100 mg igne oluyorum kalcalarimcok agriyor sistirabbim insallah emeklerimizin karsiligini verir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?