Tüp bebek sonucu bekleyenler

5 tane mi ilahi yaaa bende mi yapsam ya o dijital olandan mi
Evet napayim biri cikmassa ikinci o olmassa oburku ya eger gerceklerlee yuzlesmye hazirsaniz yapabilicekseniz yapin arkadaslar..ben komsumun cesaretlendirmeseyle yapabildim ama tabiiki kani gormeden cok sevinmemek lazim sonra keseler sonra kalp atislari hepsi bi bekleyis allah yardimcimiz olsun

Bende yedi kere test yaptim nerdeyse iki cizgi cikti. Bugun 13. Gunum gittim kan tahlili yaptim degerim 1430 sizce nasil? Dis gebelik olabilir mi

kizlar sivi akintim oldu bugun oglen gibi yine simdi oldu bu neden kesin tutmadi mi Allahim Yardim et.. ;(

Bende yedi kere test yaptim nerdeyse iki cizgi cikti. Bugun 13. Gunum gittim kan tahlili yaptim degerim 1430 sizce nasil? Dis gebelik olabilir mi
Dis gebelik olup olmadiginj bilemeyiz keseleri gorene kadar diye biliyorum ama cok yuksekmis iki embriyomu transfer ettiler ama sanmiyorum dis gebelik olsun hislerimde allah gonlunuze gore versin insallah

yok arkadasim renk yok.. sabah bi gordugumde pembemsiydi normal dedi doktorum.bu sivi nieki
Sanmiyorum kotu birsey degil intertten baktim ilaclarinda etkisi oluyomus akintida ben progestan kullaniyorum gunde 3 kere 2 adet bembeyaz akiyo valla ama normal akintiyi fark edemiyorum oluyosada

Sanmiyorum kotu birsey degil intertten baktim ilaclarinda etkisi oluyomus akintida ben progestan kullaniyorum gunde 3 kere 2 adet bembeyaz akiyo valla ama normal akintiyi fark edemiyorum oluyosada
insallah dedigin gibidir canim olmuyodu hic bole bugun oldu.. ;( progeston fitil benimde 3 kez obende de akio bembeyaz geri gelio ama bu seffaf akinti hayirlisi insallah ;(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…