Tüp bebek sonucu bekleyenler

Bendede progestan 100 mg var, kalcalarim morardi ve agriyo. Oturamiyorum. Carsamba test gunu. Dayanmaya calisiyorum. Dua edin benim icinde..

Bendede progestan 100 mg var, kalcalarim morardi ve agriyo. Oturamiyorum. Carsamba test gunu. Dayanmaya calisiyorum. Dua edin benim icinde..
Allah yardimcin olsun.. emeklerini bosa cikarmasin rabbim.. zor beklemek hepimiz gectik.. bol dua herseyin ilaci insallah

Kızlar ya betahcg değeri 2 katına çıkmak zorunda mı? Benim hiç iki katına çıkmıyor yarısı kadar artıyor sadece. Acaba sağlıksız bir gebelik mi? Bilginiz var mı duydunuz mu yada bu durumda olup sorun olmayan varmıdır? Bugün 16. Günüm

Gebelik testine kadar dayanmaya calış canın ben de perişan olmuştum. Sonra jele geçiyosun rahat ediosun. Hala bezeler duruyor kalçamda
Evet aynen oyle bazen gece donerken aglamak istiyorum aslinda sorun aci cekmekte degilde insallah karsiligini alabiliriz Rabbim guzel sonuclar nasip eder

yazabiliyirsan gun gun yazarmisin canim

Doktorun yorumu ne bu duruma? Genelde 2 katina cikiyor, benim ilk gebeligimde 2 gun sonra 2 katina cikmisti nerdeyse

Doktorun yorumu ne bu duruma? Genelde 2 katina cikiyor, benim ilk gebeligimde 2 gun sonra 2 katina cikmisti nerdeyse
Doktorum yorum yapmıyo pek artış var iyi işte fln dedi. 8. Gün 112 10. Gün 178 12. Gün 328 14. Gün 512 canımm çok korkuyorum neden böyle olabilir

kizlarrr ... yarin sabah olmaz bugun bana.... dua edin bana.. ;( cok degisigim bugun

Doktorum yorum yapmıyo pek artış var iyi işte fln dedi. 8. Gün 112 10. Gün 178 12. Gün 328 14. Gün 512 canımm çok korkuyorum neden böyle olabilir
%60 ve ustunde artis normal sayiliyor. Senin degerlerinde normal sinirlar icinde yukseliyor canim. Zaten herkesin beta hcg degeri ve yukselme oranlari ayni olmayabilir. Doktoruna guven canim. Icine sinmiyorsada bir baska uzman hekime sor. Yada aile hekimini de arayabilirsin. Eminim seni rahatlatacaktir.

İyi yondemj degisiksik bide soyle dusun bugune kadar aktif kanaman olmamis dualarimiz seninlee hayirli haberlerle insallah haberi alinca bizimlede paylass
insallah.. hayirlisi hakkimizda..
tabiki paylasirim olumsuz olsa da
olumlu olursa da deymeyin keyfime misali Allahim o duyguyu o guzel emanetinden bizlerede nasip et Allahim

Kızlar ben çok mutsuzum hala aklıma geldikçe ağlıyorum değerim düştü artık hiç ümit kalmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…