Allah yardimcin olsun.. emeklerini bosa cikarmasin rabbim.. zor beklemek hepimiz gectik.. bol dua herseyin ilaci insallahBendede progestan 100 mg var, kalcalarim morardi ve agriyo. Oturamiyorum. Carsamba test gunu. Dayanmaya calisiyorum. Dua edin benim icinde..
Benim doktorum igne verdi ama cok agri yatamiyorum bileBen fitil olarak kullaniyorum ignesini kullanmiyorum ama
Gebelik testine kadar dayanmaya calış canın ben de perişan olmuştum. Sonra jele geçiyosun rahat ediosun. Hala bezeler duruyor kalçamdaBenim doktorum igne verdi ama cok agri yatamiyorum bile
Evet aynen oyle bazen gece donerken aglamak istiyorum aslinda sorun aci cekmekte degilde insallah karsiligini alabiliriz Rabbim guzel sonuclar nasip ederGebelik testine kadar dayanmaya calış canın ben de perişan olmuştum. Sonra jele geçiyosun rahat ediosun. Hala bezeler duruyor kalçamda
yazabiliyirsan gun gun yazarmisin canimKızlar ya betahcg değeri 2 katına çıkmak zorunda mı? Benim hiç iki katına çıkmıyoryarısı kadar artıyor sadece. Acaba sağlıksız bir gebelik mi? Bilginiz var mı duydunuz mu yada bu durumda olup sorun olmayan varmıdır? Bugün 16. Günüm
Doktorun yorumu ne bu duruma? Genelde 2 katina cikiyor, benim ilk gebeligimde 2 gun sonra 2 katina cikmisti nerdeyseKızlar ya betahcg değeri 2 katına çıkmak zorunda mı? Benim hiç iki katına çıkmıyoryarısı kadar artıyor sadece. Acaba sağlıksız bir gebelik mi? Bilginiz var mı duydunuz mu yada bu durumda olup sorun olmayan varmıdır? Bugün 16. Günüm
Doktorum yorum yapmıyo pek artış var iyi işte fln dedi. 8. Gün 112 10. Gün 178 12. Gün 328 14. Gün 512 canımmDoktorun yorumu ne bu duruma? Genelde 2 katina cikiyor, benim ilk gebeligimde 2 gun sonra 2 katina cikmisti nerdeyse
:)) dualarımdasınız hepiniz dekizlarrr ... yarin sabah olmaz bugun bana.... dua edin bana.. ;(cok degisigim bugun
cok saol Allah razi olsun.. cok korkuyorum...Rabbim neylerse guzel eyler...:)) dualarımdasınız hepiniz de
%60 ve ustunde artis normal sayiliyor. Senin degerlerinde normal sinirlar icinde yukseliyor canim. Zaten herkesin beta hcg degeri ve yukselme oranlari ayni olmayabilir. Doktoruna guven canim. Icine sinmiyorsada bir baska uzman hekime sor. Yada aile hekimini de arayabilirsin. Eminim seni rahatlatacaktir.Doktorum yorum yapmıyo pek artış var iyi işte fln dedi. 8. Gün 112 10. Gün 178 12. Gün 328 14. Gün 512 canımmçok korkuyorum neden böyle olabilir
Bende yarin sabah ilk idrar testimi yapicam. Insallah cift cizgiyi gormek nasip olur. Allah yardimcimiz olsun insallahkizlarrr ... yarin sabah olmaz bugun bana.... dua edin bana.. ;(cok degisigim bugun
insallah canim... kacinci gundu seninBende yarin sabah ilk idrar testimi yapicam. Insallah cift cizgiyi gormek nasip olur. Allah yardimcimiz olsun insallah
İyi yondemj degisiksik bide soyle dusun bugune kadar aktif kanaman olmamis dualarimiz seninlee hayirli haberlerle insallah haberi alinca bizimlede paylasskizlarrr ... yarin sabah olmaz bugun bana.... dua edin bana.. ;(cok degisigim bugun
insallah.. hayirlisi hakkimizda..İyi yondemj degisiksik bide soyle dusun bugune kadar aktif kanaman olmamis dualarimiz seninlee hayirli haberlerle insallah haberi alinca bizimlede paylass
İnşallah canım Allah hepimizin yüzünü güldürsün, sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahBende yarin sabah ilk idrar testimi yapicam. Insallah cift cizgiyi gormek nasip olur. Allah yardimcimiz olsun insallah
Benim bugun 10. Gun transfer gunu haric.insallah canim... kacinci gundu senin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?