- 15 Mart 2015
- 616
- 366
- 53
Üzülme canım belki yükselir kaçKızlar ben çok mutsuzum hala aklıma geldikçe ağlıyorum değerim düştü artık hiç ümit kalmadı
12.gün 6.1Üzülme canım belki yükselir kaç
Çıktı değerin kaçıncı günün
Üzülme canım kendini yıpratma. Allah yardımcın olsun. Vakti zamanı gelince olucak inşallah12.gün 6.1
14. Gün 11.9
16.gün 18.2
18.gün 7 bugün öğrendim
İlaçlarımı kestirdi doktorum adet Olmayı bekliyecekmişim yükselmezmiş bundan sonra
Canim moralini yuksek tut. Senin gibi pozitifi bile 10. 20. Denemesinde goremeyen var. Allah buyuktur. Sen elinden geleni yaptin. Veren Allah zamanini en iyi o bilir. Insallah guzel haberlerini de alicaz. Durmak yok denemeye devam.Kızlar ben çok mutsuzum hala aklıma geldikçe ağlıyorum değerim düştü artık hiç ümit kalmadı[/QUOTE
Insan korkuyo inanamiyo sanki bir rüya gibi... evet iki tane besinci gun embrjyosu ama birinin kalitesi iyi degildi. Amin insallah Rabbim bu ugurda ugrasan herkesin yar ve yardimcisi olsunDis gebelik olup olmadiginj bilemeyiz keseleri gorene kadar diye biliyorum ama cok yuksekmis iki embriyomu transfer ettiler ama sanmiyorum dis gebelik olsun hislerimde allah gonlunuze gore versin insallah
Belli olmaz canım ümidini kaybetme toparlar inşallah canını sıkma. Olabiliyomuş böyle şeyler. Herseyde vardır bit hayır. Ne mutlu ki gebe kalabilmişsin buna bile bin şükürKızlar ben çok mutsuzum hala aklıma geldikçe ağlıyorum değerim düştü artık hiç ümit kalmadı
Canım çok sevindim hadi hayırlı olsun çift çizgiyi görüp kanda çıkmaması %1 ihtimal. Bakalım kaç çıkıcak değerin :) Allah sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsinArkadaşlar günaydın. Bugün idrarda test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Yarın kan tahliline gidiyoruz. İnşallah pozitifi oradada görürüz. Çift çizgiyi görüp kanda negatif alanlar var. Çok heyecanlıyım.
Coookk sevindimmm hayirli haberler al insallahArkadaşlar günaydın. Bugün idrarda test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Yarın kan tahliline gidiyoruz. İnşallah pozitifi oradada görürüz. Çift çizgiyi görüp kanda negatif alanlar var. Çok heyecanlıyım.
Aminn inşallah. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bebişlerimizle kucaklarımızı doldursun.Canım çok sevindim hadi hayırlı olsun çift çizgiyi görüp kanda çıkmaması %1 ihtimal. Bakalım kaç çıkıcak değerin :) Allah sağlıklı hamilelik geçirmeyi nasip etsin
Bazen ne yaparsak yapalim ne kadar cirpinip ugrasirsak ugrasalim bazi seyler bizim elimizde olmuyo trilyonlari bile versek alamicagimiz yapamicagimiz sadece Rabbimin ol demesiyle olacak seyler var .. Ve her şerde bir hayir aramak gerekir.. Umut dunyasi umutlarini kaybetme olmassa bidaha bidaha ... Mutsuz olma istan etme sukret tevekur etKızlar ben çok mutsuzum hala aklıma geldikçe ağlıyorum değerim düştü artık hiç ümit kalmadı
Hayırlı olsun canım allah tamamına erdirsinArkadaşlar günaydın. Bugün idrarda test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Yarın kan tahliline gidiyoruz. İnşallah pozitifi oradada görürüz. Çift çizgiyi görüp kanda negatif alanlar var. Çok heyecanlıyım.
Hadi bakalm hayrlısı cnm insallah kan degerinde cok güzel cıkarArkadaşlar günaydın. Bugün idrarda test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Yarın kan tahliline gidiyoruz. İnşallah pozitifi oradada görürüz. Çift çizgiyi görüp kanda negatif alanlar var. Çok heyecanlıyım.
Canım hayırlı olsun cok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Darısı başımıza inşallah.Günaydın kızlar dün gece gittik 11.günümde dayanamdım test yaptrdım degerim 635,31 cıktı cok sükür bugünleri gösterdi Rabbim darısı bekleynlerin basına dualrımda sizlerde varsınız Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inanılmaz bir duygu
Amin cnm insallah Rabbim sizede yasatsın insallahCanım hayırlı olsun cok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallah. Darısı başımıza inşallah.
günaydın cnm Haklısın en azından pozitifi gördüm ama zamanı değilmiş .kendimi oyalıyacak bi dünya 18 günlük ütüm var haliyle evde hiçbirşey yapmamıştım nerden başlasam diyorumCanim moralini yuksek tut. Senin gibi pozitifi bile 10. 20. Denemesinde goremeyen var. Allah buyuktur. Sen elinden geleni yaptin. Veren Allah zamanini en iyi o bilir. Insallah guzel haberlerini de alicaz. Durmak yok denemeye devam.Lutfen kendini oyalayacak mesgul edecek seyler bul. Allah buyuktur.
Güzel haberleri okuyunca çok mutlu oluyorum Allah tamamını erdirsin cnm tebriklerKızlar günaydin.....
Bugun transfer gununu sayarsak 9.gunum.
Sabah dayanamayip idrar testi yaotim ve sonuç pozitif.
Allahim sana şükürler olsun. Şuan havalara ucuyorum. Allahim herkese nasip etsin darisi basiniza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?