Tüp bebek sonucu bekleyenler

Sanada günaydın değerin çok güzel inşallah kat ve kat yükselir mutluluğuna mutluluk katarsın tebrik ediyorum seni

canım hayirli olsun çok sevindim. Isteyen herkese nasip etsin rabbim.

Sanada günaydın değerin çok güzel inşallah kat ve kat yükselir mutluluğuna mutluluk katarsın tebrik ediyorum seni
Cok tesekkür ederim cnm Allahım isteyen herkese nasip etsin insallah 2.denememde verdi Rabbim cok sükür

Evet biliyorum ama insanın elinde değil ve bugün yeni bir gün çok güzel haberler var çok mutlu oldum Allah herkezin gönlüne göre versin cnm tşk ediyorum

Kızlar günaydin.....
Bugun transfer gununu sayarsak 9.gunum.
Sabah dayanamayip idrar testi yaotim ve sonuç pozitif.
Allahim sana şükürler olsun. Şuan havalara ucuyorum. Allahim herkese nasip etsin darisi basiniza...
Hayırlı olsun canım darısı bizlere olsun dua et olur mu bizlere

Canım içini ferah tut idrarda çift çıkınca genelde Kandada pozitif çıkıyor ben çok okumuştum genel. Olarak böyle hadi hayırlısı güzel haberlerini bekliyoruz

Kızlar günaydin.....
Bugun transfer gununu sayarsak 9.gunum.
Sabah dayanamayip idrar testi yaotim ve sonuç pozitif.
Allahim sana şükürler olsun. Şuan havalara ucuyorum. Allahim herkese nasip etsin darisi basiniza...
Hayrlı olsun cnm insallah tamamına ereriz :)

Belirtin var mıydı cnm?
Valla benim ilk 5gün cok kasık agrım oldu ama yumurta toplama işlemime verdim sonra gecti gitti 7.günden sonra tekrar basladı bu defa daha siddetli her dakika lavaboya gidiıodum regli oldum diye .. Dün dahada kötü olunca yeter artık ne olacaksa olsn dedim ve gittim ben negatifi beklerken pozitifi duyunca tabi sok oldum :)

Canm insallah sende alacaksn güzel haberler senn yazılarınıda okuyacagz yakında işini ferah tut ve cok dua et Rabbim edilen duaları geri cevirmez insallah bende ilkinde yıkılmısdım .dünde buda olmadı deyip kanı verirken agladım ama cok sükür oldu .insallah sizlerinde olacak cnm yürekten inan

Hayirli olsun canim darisi bize insallah

Arkadaslarim size birsey sorucam bana doktorum persembe gel tahlil ver demisti simdi ben persembe verdikten sonra kac kere daha vericem degerlerimin yukselmisine bakmalari icin ???

İnşallah cnm ,benim 2.denememdi çok yorucu ve hassas bir süreç çok fazla duygusal oluyor insan dediğin gibi bende birgün size güzel haberler veririm zamanı gelince ama ben Yürekten inanamıyorum sanırım benim kendimi ilk önce buna hazırlamam gerekiyor
Kendine ve bebişine iyi bak

Hımm benim de transfer sonrası adet ağrım ara ara devam ediyo inşallah ben de pozitif alırımm

SELAM BEN DAHA İLK AŞAMALARDAYIM KARNIMA İĞNE YAPIYORUM.
VE İŞİN AÇIKCASI BİR GARİBİN NE DERLERSE ONU YAPIYORUM . VE DEVAMINDA NELERİN YAPILACAĞINI ÇOK MERAK EDİYORM.YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİ NE ZAMAN YAPILIYOR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…