İNŞALLAH ALLAHIM SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR VERSİN CANIMHımm benim de transfer sonrası adet ağrım ara ara devam ediyo inşallah ben de pozitif alırımm
HAYIRLISI ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİNValla benim ilk 5gün cok kasık agrım oldu ama yumurta toplama işlemime verdim sonra gecti gitti 7.günden sonra tekrar basladı bu defa daha siddetli her dakika lavaboya gidiıodum regli oldum diye .. Dün dahada kötü olunca yeter artık ne olacaksa olsn dedim ve gittim ben negatifi beklerken pozitifi duyunca tabi sok oldum :)
İnnnşallah iki embriyo konduuuEVLATLAR YAZDIM YA PAMUKPRENSES İKİZ Mİ GELİYOR NE
Yolun başındasın hayırlı uğurlu olsun cnm bu dönemde çok mutlu ol kafana hiçbirşeyi takma stresten uzak dur ve olumlu düşün.yumoşların büyüdüğünde doktorun söyleyecek ve toplanacakSELAM BEN DAHA İLK AŞAMALARDAYIM KARNIMA İĞNE YAPIYORUM.
VE İŞİN AÇIKCASI BİR GARİBİN NE DERLERSE ONU YAPIYORUM . VE DEVAMINDA NELERİN YAPILACAĞINI ÇOK MERAK EDİYORM.YUMURTA TOPLAMA İŞLEMİ NE ZAMAN YAPILIYOR
Çok çok mutlu oldum canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah. MaşallahGünaydın kızlar dün gece gittik 11.günümde dayanamdım test yaptrdım degerim 635,31 cıktı cok sükür bugünleri gösterdi Rabbim darısı bekleynlerin basına dualrımda sizlerde varsınız Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inanılmaz bir duygu
Bugun çok güzel haberler alıyoruz burası uğurlu galiba :) çok sevindim canım Allah mutlu günlerinide gösterir inşKızlar günaydin.....
Bugun transfer gununu sayarsak 9.gunum.
Sabah dayanamayip idrar testi yaotim ve sonuç pozitif.
Allahim sana şükürler olsun. Şuan havalara ucuyorum. Allahim herkese nasip etsin darisi basiniza...
Canim bugun test yaptiracaltin naptincok saol Allah razi olsun.. cok korkuyorum...Rabbim neylerse guzel eyler...
Bugun çok güzel haberler alıyoruz burası uğurlu galiba :) çok sevindim canım Allah mutlu günlerinide gösterir inş
Merhaba bende ilk testi yaptıktan sonra benden başka test yapmamı istemedi dün keseyi görmeye gittik normalden daha küçük hatta zor gördü benden tekrar kan vermemi istedi doktorum sonunda değerlerin güzel olduğunu yükselme var dedi bakalım pazartesi yine kontrol var kesenin büyüyüp kalp atislarini duymayi bekliyorum siz ne yaptınız. ?Merrhaba bende yarin keseyi gormeye git cem ama kan değerim cok yükselmesi yavas ilerliyor acaba sizde durum naasil kaçıncı haftadasin
İNŞALLAH CANIM HAYIRLISI RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAHKızlar buğün yine test yaptırdım 12. Gün 682 çıktı. İkizmi acaba? 10. Gün 295 çıkmıştı
İnan ve tevekkül et hayırlısını hayırlı zamanda dile cnm hep hsyırlısını nasip et diye dua ettm sende myle yap cnmİnşallah cnm ,benim 2.denememdi çok yorucu ve hassas bir süreç çok fazla duygusal oluyor insan dediğin gibi bende birgün size güzel haberler veririm zamanı gelince ama ben Yürekten inanamıyorum sanırım benim kendimi ilk önce buna hazırlamam gerekiyor
Kendine ve bebişine iyi bak
Amin cnm hepimize insallah cnm :) bu sayfa ugurlu bence insallah bekleyen herkese nasip eder RabbimÇok çok mutlu oldum canım Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşallah. Maşallah
İkiz olabilir cnm benim dr olabilir dedi bana 635,31 benim degerim senin dahada yüksek :)Kızlar buğün yine test yaptırdım 12. Gün 682 çıktı. İkizmi acaba? 10. Gün 295 çıkmıştı
Canım sanırım yumurta çatlatma iğneni oldun. Bundan sonra seni arayıp yumurta toplama gününü ve saatini söylerler. 36-48 saat aralığında yumurtaların toplanır. Aynı saatlerde eşinde sperm verir. Laboratuvar ortamında yumurta ve sperm birleştirilerek embriyoların oluşması beklenecek. Rabbim inşallah sağlıklı ve yeterli adette yumurtanın oluşmasını nasip etsin inşallah.ay bugün iyi ki buraya girmişim çok süper haberler okudum ve moralim yerine geldi. kızlar inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız. ben ilk iğnemi 03/06/2015 te yaptım ve akşamdan itibaren de iki adet farklı şeyleri karnıma iğne yapıyorum. işin açıkcası ne yaptığımın bilincin de de değilim yap diuorlar yapıyorum. Doktorum 11/06/2015 te tekrar kontrole çağırdı.
Benim merak ettiğim bu yapılan iğnelerin bir işe yarayıp yaramadığını ne zaman öğrenecem.
valla ben de bilmiyorum ne için iğne yaptıgımı ama 6 gündür karnımdan iğne yapıyorum. güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. burada tecrübeli kişilerden birşeyler öğrenmek bana da iyi geliyor ama dediğim gibi bi garibim.Canım sanırım yumurta çatlatma iğneni oldun. Bundan sonra seni arayıp yumurta toplama gününü ve saatini söylerler. 36-48 saat aralığında yumurtaların toplanır. Aynı saatlerde eşinde sperm verir. Laboratuvar ortamında yumurta ve sperm birleştirilerek embriyoların oluşması beklenecek. Rabbim inşallah sağlıklı ve yeterli adette yumurtanın oluşmasını nasip etsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?