Oyyy canim nasil sevindim nasil sevindimmmm Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin, bize de bu mutlulugu yasatsin ins.sevgiler...Günaydın kızlar dün gece gittik 11.günümde dayanamdım test yaptrdım degerim 635,31 cıktı cok sükür bugünleri gösterdi Rabbim darısı bekleynlerin basına dualrımda sizlerde varsınız Rabbim isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda inanılmaz bir duygu
amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinOyyy canim nasil sevindim nasil sevindimmmm Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin, bize de bu mutlulugu yasatsin ins.sevgiler...
Ay inşallah ikizdir çok güzel maşalahhhhhhKızlar buğün yine test yaptırdım 12. Gün 682 çıktı. İkizmi acaba? 10. Gün 295 çıkmıştı
Iyiki varsınızİnan ve tevekkül et hayırlısını hayırlı zamanda dile cnm hep hsyırlısını nasip et diye dua ettm sende myle yap cnm
Canm cok tesekkür ederim amin cümlemize nasip etsin insallah :)Oyyy canim nasil sevindim nasil sevindimmmm Rabbim saglikla kucagina almayi nasib etsin, bize de bu mutlulugu yasatsin ins.sevgiler...
Merhaba bebeklerinin den bir tanesinin kesesi küçükmus sonra kese buyumedi mi bende dün kesemi doktor küçük gördü pazartesi tekrar gidicem ama değerler iyi gibi dedi bakalım inşallah kesemiz buyumustur stresli bir bekleyisteyim.Sizi tanimasam da derdimiz bir..rabbim hayirli ugurlu etsin.betahcg degeri cok yaniltici mesala benim 12.gun 1890 cikmisti df masallah 3uz mu ne dedi iki kese vardi ama birikucuk dedi derken tek kalp atisi duyduk yani hic belli olmaz...bakalim kismst..hayirli olsun tekrar..
olummluu cok sukurrrr kizlarCanim bugun test yaptiracaltin naptin
Masallaaah....rabbim herkese tattirsin..tattigim gunden beri de dua ediyorum herkese..zor sinav ama insalaah herkes hayirlisya gecer..olummluu cok sukurrrr kizlar
Benimde blastotist 2 transferim gerçekleşti degerlerim tek bebeği gösteriyordu bende sevindim açıkçası bende daha önce 2 bebek kaybettim kan pihtilasmasindan ben elimden geleni maddi ve manevi yaptım gerisi tevekkül seninde dediğin gibi mevlam neylerse güzel eyler bekleyelim görelim bakalım sizde inşallah bebeginizi sağ salim kucağıniza alırsınızBlastokist embriyodu ikisi de.ama dr tek oldugunu gorunce inan cok sevindim.benim rahmimdes ikinti var cunku ama sakin sakin sakin kesinlikle lutfennn kotu dusunme...bence buyuyecek...ben sunu anladim sen de biliyorsundur gerci..rabbimnasip edecekse inan oluyor...dualarimdasin..
Amiin...ne guzel bakalim kac tane olacak..cunku inan. Kan degerleriyle hicbelli olmuyor..kan pihtilasmasi icin igne vuruldum ben de sonra bi kan tahlili yaptirdi dr. Onun sonucuna gore ilaci biraktim..bakalim..beklemek cok heyecanli..kese kalp atisi 12.hafta vs..sanirim artik hep heyecanli olacak..Benimde blastotist 2 transferim gerçekleşti degerlerim tek bebeği gösteriyordu bende sevindim açıkçası bende daha önce 2 bebek kaybettim kan pihtilasmasindan ben elimden geleni maddi ve manevi yaptım gerisi tevekkül seninde dediğin gibi mevlam neylerse güzel eyler bekleyelim görelim bakalım sizde inşallah bebeginizi sağ salim kucağıniza alırsınız
Benim de bir normal tup bir dondurulmus..3.de oldu anlayacaginiz.inanin...sadece inanin...Benim 6 haziranda transferim gerçekleşti bugün 4.günüm beklemedeyim kızlar lütfen dua edin bu ikinci denemem.
Benimki de 4 haziranda oldu bakalim ben de bekliyorum dun cok kasik agrim vardi ama bugun daha iyiBenim 6 haziranda transferim gerçekleşti bugün 4.günüm beklemedeyim kızlar lütfen dua edin bu ikinci denemem.
Benimki de 4 haziranda oldu bakalim ben de bekliyorum dun cok kasik agrim vardi ama bugun daha iyi
Masallah hayirli oosun canimolummluu cok sukurrrr kizlar
Tebriklerrrr kaç çıktı kaçıncı günündü transferden sonra? Ay darısı başımızaolummluu cok sukurrrr kizlar
saol canim insallah rabbim yuzunu guldursun... tlf olumlu die bilgi verdiler degeri bilmiom yarin kendim yapcam.. cokk sukur rabbime...13. gunumTebriklerrrr kaç çıktı kaçıncı günündü transferden sonra? Ay darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?