Tüp bebek sonucu bekleyenler

Merhaba canım nasılsın? Ne yaptın keseyi yada keseleri gördün mü bende pazartesi gittim ama kese çok küçük dedi doktorum pazartesi yine kontrolum var inşallah bebegimin kesesi büyür o minik kalp atislarini duyarım yine beklemedeyim anlayacağın umarım sende hersey yolundadir
İyiyim canım bende pazartesi gittim keseleri gördüm gayet iyi dedi doktor buyukluklerini bişey demedi sadece biri küçük öbüründen dedi aciklmaa yapmadı karindan baktığı için kalp atışı başlamamış dedi dün ilk önce jel kırmızı topak halinde geldi ardından kahveringi lekelelenme ve az kırmızı kanamam oldu ve acile gittim hemen başka bir doktor baktı karnimdan goremiyince vajinadan baktı birinin kalp atışı ni gördü fakat bitanesi küçük kalmış kalp atışı yok ama yolk saç var dedi düşebilir ondan kanaman dedi gönderdi bende yatıyorum şimdi bol bol. Çok korkuyorum ama yapacak bişey yok takdir allahtan senin kese yi kaç mm kaç haftalık dedi

Merabalar bir süredir takip ediyodum.benim transverim 30 mayısta yapıldı kantesti icin 15 haziranda gel dediiBugün transver gününü saymazsak 11.günüm Ama ben dayanamadım 9. Gün idrar testi yaptım su erken olanlardan pozitif cıktı ama yinede cık korkuyorumm
Pozitif canım bende öyle öğrendim ilk hayırlı olsun inş güzel değerlerin çıkar

ayy insallah canımm 16.gün kantestımm randevulu ben yurtdısındayımm burda okudugum kadarıyla herkez 12. Günde yaptımıs
Evet canım 3. Gün embriyo transferi yapılanlar 12. Günde kan veriyorlar 5. Gün embriyosu transferi yapılanlar 10. Gün veriyor canım. Seninde hayırlı olur inş ben 8. Günümde erken gebelik testiyle pozitif görmüştüm :)

Evet canım 3. Gün embriyo transferi yapılanlar 12. Günde kan veriyorlar 5. Gün embriyosu transferi yapılanlar 10. Gün veriyor canım. Seninde hayırlı olur inş ben 8. Günümde erken gebelik testiyle pozitif görmüştüm :)
Benimki 5.gün embriosu iki tane beklemek çok zor Allah dualarımızı kabul etsin

Hamişleri tebrik ederim..darısı bize transfer gününden sayarsam 5. Günüm tansiyon düşük gbi ve adet ağrısına benzer ağrı var siz de var mıydı ağrı kızlar?

İyiyim canım bende pazartesi gittim keseleri gördüm gayet iyi dedi doktor buyukluklerini bişey demedi sadece biri küçük öbüründen dedi aciklmaa yapmadı karindan baktığı için kalp atışı başlamamış dedi dün ilk önce jel kırmızı topak halinde geldi ardından kahveringi lekelelenme ve az kırmızı kanamam oldu ve acile gittim hemen başka bir doktor baktı karnimdan goremiyince vajinadan baktı birinin kalp atışı ni gördü fakat bitanesi küçük kalmış kalp atışı yok ama yolk saç var dedi düşebilir ondan kanaman dedi gönderdi bende yatıyorum şimdi bol bol. Çok korkuyorum ama yapacak bişey yok takdir allahtan senin kese yi kaç mm kaç haftalık dedi
Canım Allahım ikimizi de korktugumuza ugratmasin daha doğrusu hiç kimseyi kesenin kaç mm olduğunu söyledi ama inan hatırlamıyorum zaten çok zor gördü normalden çok küçük dedi tekrar kan testi istedi değerlerde artış var bekleyelim pazartesiyi dedi.Bu arada senin değerlerin ikizi gösteriyordu demiştim sana Allah evlatlarini korusun.

Canım Allahım ikimizi de korktugumuza ugratmasin daha doğrusu hiç kimseyi kesenin kaç mm olduğunu söyledi ama inan hatırlamıyorum zaten çok zor gördü normalden çok küçük dedi tekrar kan testi istedi değerlerde artış var bekleyelim pazartesiyi dedi.Bu arada senin değerlerin ikizi gösteriyordu demiştim sana Allah evlatlarini korusun.
Sağol canım allah razı olsun bence senin mercimek kontrole kadar buyucek benim pazartesi bakıldı ölçüm yapıldı salı kanamam var diye bi daha bakıldı bir günde iki katından daha çok büyümüş bi tanesi seninkide öyle olcak bide doktorlar gerçekten hep kötüyü soyluyolarki hayal kırıklığı olmasın diye du et büyüsün yavrun ben de dua ediyorum yavrularım için başka yapacak biseyimiz Yok

Back
X