Tüp bebek sonucu bekleyenler

Benim bugun 8.gunum ama sanki adet olacakmisim gibi gelmeye basladi korkuyorum yarin kan testi yaptrsam cikar mi acaba pazar tahlil gunun demisti merkez bana ama dayanamiyorum gittikce umidim azaliyo gibi
umidini kaybetme. canim bekle bende zor durdum ama bekledim gunune kadar.. olumlu dusun hep..pozitif olmak gercekten onemli dua et zikir cek.. Rabbim neylerse guzel eyler.

Kızlar günaydın. Bu sabah tuvalette silinirken yoğun akıntının içinde damar şeklinde pembe kan ve kahverengi kalıntı kan vardı. Neden olmuş olabilir? Sadece silindiğimde farkettim. Acaba crinone jel tahriş mi yaptı vajinada çünkü ufak lekeler oldu kağıtta. Çamaşırımda olmuyor. Başına gelen var mı çok korkuyorum
akinti benim de oldu korkma

benim pembemsi kahverengi gibiydi. devami yok dimi daha.. tutunma kanamasi oluyormus korkma insallah Allahin izniyle
Sağol canım ama benim 19. Günüm transferden sonraki. Bugüne kadar hiç olmamıştı. Devamı da henüz yok, ilk bu sabah oldu. Belki akşama yine olur bilmiyorum ki. Senin kaçıncı gün olmuştu?? Yerleşme kanaması için çok geç benimki diye düşünüorm

Sağol canım ama benim 19. Günüm transferden sonraki. Bugüne kadar hiç olmamıştı. Devamı da henüz yok, ilk bu sabah oldu. Belki akşama yine olur bilmiyorum ki. Senin kaçıncı gün olmuştu?? Yerleşme kanaması için çok geç benimki diye düşünüorm
10.gundu. hayirlsi olsun

Back
X